Hemma efter en 3-4 timmars runda på IKEA :)

2010-08-15 - 02:31:55

Hallluuuuuu !
jag & Ylva bestämde oss för att åka ut till IKEA och handla en del haha :) det tog oss typ 1 timme dit då man typ stod stilla på motorvägen pga bilköer , antar att det är för denna helgen är det en "tax free weekend" och det händer typ 1 gång om året och man betlar då ingen skatt som i Boston ligger på cirka 6-7% så det var en hel del människor ute haha ... men men , vi kom fram och Ylva parkerar på inlastnings-zoonen som man får stå på i 15 minuter haha , sen begav vi oss in i IKEA :)
Packade på oss en hel del , sen blev det Swedish Meatballs och kan säga att det INTE smakade som svenska köttbullar nej fyyyy de var typ ångade eller något så åt bara 3 stycken haha men men , och brunsåsen smakade inte som den skulle och LINGONEN ska vi inte ens snacka om hahaha .. ! efter lilla "lunch-pausen" fortsatte vi och efter typ 3-4 timmar begav vi oss till kassan för att betala :) Ylva var berädd att det skulle gå på typ 1000dollar , men till sin förvåning blev det "bara" 400 dollar , haha och vi handlade SJUKT mycket :o !?!
Vi försökte sedan packa in i hennes LILLA nya bil haha , det var mycket som skulle in i den vanliga combin men det gick , pack-mästarna haha :p
Det tog "bara" 35-40 minuter hem då det inte var någon trafik alls hehe , och gick ner här direkt för att prata med min älskling ... så pratar med honom nu och tänkte samtidigt passa på att blogga litegranna :)

Vet inte vad som händer ikväll, lite slapp med choklad, bilar och glass kanske hihi (a) ??


<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0