Allt på en gång ... OCH STUDENTEN IMORGON :D!!! (långt inlägg!)

2010-06-02 - 22:06:10

Heeej!
Har inte skrivit på några dagar , men har faktiskt inte hunnit har haft så mycket att tänka på och massa olika evangemang för oss som tar studenten så har inte haft speciellt mycket tid för datorn faktiskt :p

Men i måndags så var det dags för studentmarsch , haha det var jääääävligt nice alltså :D!! Förutom att jag tappade min jacka och mina nycklar :(!!   Sen var det stress hem och ut med Dina fort sen byta om sen till Kasino Cosmopol (stavning?) för utsparkslekar haha , dryck räddar allt ;) André och Joakim kom till parken sen och satt med mig & Nikki främst haha :)
Tror klockan var 8 - 9 (?) när vi åkte hemåt , jag & Nikki till mig och André och Joakim till han ... Jag & Nikki började fixa oss och sådant , och 20 över 10 sprang vi ner till bussen haha för att gå på "förfest" hemma hos André för sen skulle vi vidare till ETAGÈ :)! André stannade hemma :(<3 och jag, Nikki, Joakim och Robin åkte till Etagé :)
Hade det ganska trevligt faktiskt , dansade mest med Anna hehe :)!
Jag & Nikki gick med Joakim och hans kompis till Statoil och sen taxi hem , vi var hemma 5 och då gick vi ut med Dina haha :( sen upp och snacka sen va det dags att decka :)!

I tisdags vaknade vi båda upp pigga & glada haha ,.. vi tog bussen till skolan 10.00 med Dina :) in i elevrådsrummet och satt där lite sen vid 12 åkte vi hem mot mig för jag skulle hämta pengar sen skulle vi äta på Pizzerian men den va stängd så Nikki åkte och byggde naglarna och Anna åkte till sin pojkvän , och min underbara pojkvän kom och hämtade mig <3
Vi åkte hem till honom , och vi somnade ganska snabbt faktiskt haha (a) runt 3 tiden åkte vi till mig och hämtade pengar av mamma sen ner och käka på pizzerian , sen typå halv 6 satte vi oss i bilen och körde till djursjukhuset med Dina för återbesök ... Det gick bra med min lilla bebis :)<3
Sen hem till André och tittade på film och sådant mysigt <3 sen sov jag hos hjärtat <3

Vaknade idag av att mobilen ringde :( jag gick upp och ut med Dina och fix och sådant ... sen sa jag hejdå¨till André och Dina och gick mot skolan ... Träffade mina tjejer på skolgården och satt i solen och tog det massa lugnt :) satt där 10.15 - 11.00 :) handlade biljett och sådant GOTT ! sen vid 11 kom fler och vi alla satte oss i bilar mot Tygelsjö för att fixa flaket ... DET ÄR FAN NÄRA NU :D!!!! gjorde det och hade det allmänt trevligt :)
Sen körde vi hemåt och jag åkte till mitt typ andra hem haha ? väckte lilla André och vi mös lite framför tv;n :) sen åkte vi in till stan och träffade Milky och dom handlade till Vicky som tar studenten idag - Grattis! :) sen körde André mig hem och jag har bara städat en massa sedans dess och ätit ... har nyss badat och sånt mys :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig ! sen IMORGON ÄR DET STUDENTEN :D! Ska vara i segevång 20 i 9 och träffa tjejerna , sen hem till Emelie för champangefrukost sen till Gränden och käka med "min" klass haha ska käka med den andra klassen som jag borde gått i :)? sen blir det fotografering och sen myspys med min egen klass <3 sen jävlar blir vi UTSPARKADE :D! Sen är det flak i typ 1 timme :) sen åker jag hem i Kayas underbara bil och hemma blir det gäster och mat etc . sen blir det utgång - HIPP , nice price :)!!!

Som ni förstår så kommer jag inte att updatera imorogn , och antagligen inte på fredag iheller för ska in till stan och handla till hjärtat som tar studenten<3 sen ska jag till hans utspark och grejer :)!

Lägger in lite bilder från dagarna :)!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0