<'3

2009-10-16 - 19:24:55


skola idag - fix - skola - fix - hem packa - hem till pappa ...

Haha blev utlåst :o!
Jag då;





underbar dag, som nu gick i kras i mina ögon :'(
är jag lättlurad? vad är det som händer :'(

dålig på att updatera - FÖRLÅT

2009-10-15 - 21:52:29


Jätte dålig på att uppdatera jag vet FÖRLÅT ! :( men jag har inte värsta lusten för det (a) idag vart det iallafall skola , bara massa snack om STUDEN FLAKET :D det närmar sig med stormsteg :D iallafall , lite små tjaft på kommunikationen men har stört mig sedan du satte din fot i klassen så inte konstigt att mitt frispel kom nu :)
Sen vart det foto lektion , men hände inte så mycket där inte hahah :D sen slutade jag och tog 144an hem med Sofia & Nikki men de hoppade av i Jägersro :p
Nu tittar jag på MTV :) ska snart sova (a) och tack Sterner :)! du har räddat min helg :D!!

p

Dagens outfit

2009-10-15 - 08:57:53


Facelook =)

idag kör vi på mittbena =)




vill så mycket

2009-10-14 - 21:52:21


Det är så mycket jag vill i mitt liv, och framförallt NU ! :(

- Vill skaffa mig ett eget jobb, och kunna försörja mig själv och få ut pengar varje månad
- Vill kunna ta hand om mig själv, och stå på egna ben utan att vara beroende av mamma & pappa
- Vill ha mitt livs kärlek, min framtida man i mitt liv NU

- VILL FLYTTA HEMIFRÅN TILL EN EGEN LÄGENHET

Dagens outfit

2009-10-14 - 21:22:16



 

slööö

2009-10-14 - 18:33:33


Hej!
har knappt någon lust att skriva blogg längre därför det blir sån dålig updatering men känns lite småonödigt (aaa) iallafall .. idag skulle jag upp 6 men snoozade till kvart över 7 och bussen gick 07.35 haha :p så stress och sådant , sen till skolan och hade härlig Idrott :D barn yoga & barn massage haha :D sen var det tråkig lektion sen prov, som kändes jätte bra (a)
Slutade efter det och var kvar en liten stund , tog bussen hem halv 3 och la mig i soffan med mamma och tittade tv :) sen gjorde datorn mig sällskap och här ligger jag nu (a) Fixar lite med biljetter till David Guetta Slagt den 23e oktober :D paaarty paarty :D


Haha ser fet ut, men har fått klagomål
att jag har för lite bilder :p :$

desperate housewifes :D

2009-10-13 - 21:10:52


Ligger i sängen nu och tittar på Desperate Housewifes :D! loooove it! hoppas fan bara inte att Julie är död :(! sen blir det KANSKE plugg, har fortfarande inte öppnat Kommunikations boken, vet knappt var den är haha :p sen soooooova (a) upp 6 imorogn :(

Dagens outfit

2009-10-13 - 16:49:04

Facelook
STEN ful , men måste bjuda
lite på mig ju hahah :p







dålig update(a)

2009-10-13 - 14:50:45


Förlåt förlåt förlåt!
jätte dålig updatering från min sida :(! men ska ta allting lite snabbt..

I söndags förloade då Sverige VM-matchen fuck ! :( och portugal vann sin ... Efter matchen kom mamma hem efter ett tag och jag låg uppe ett tag och tittade på tv och sådant , sen gick jag och la mig runt typ 1 haha ?

I måndags var det dags för skola :( började 10 så lite skönt endå.. jobbig dag i skolan SOM VANLIGT , döda mig snälla vafan :'( åkte till södervärn för att ta 144an men kom inte som jag trodde så tog 1an till Jägersro sen väntade jag 10 minuter på 144an haha :p kom hem och kastade mig i sängen (a) sen käkade jag för sedan var det dags för DAAANS :D! Afrikans först , riktigt roligt var det , riktig Afrikans Power , inget wannabe :) riktigt jobbigt var det , och hade sjukt ont i huvudet haha sen var det dags för Pussycat Dolls :) jätte tråkigt, gick bara igenom stegen sedan innan och kan man dom redan så blir det tråkigt :( gick klockan 8 och tog bussen hem , gick hem och käka sen duscha sen la mig i sängen...
Lite svårt att somna för det var lite kaos hemma , älskar dig syster! finns här för dig<3!

Idag var det skola igen , skulle upp 6 men vaknade inte och vaknade av mig själv 5 över 8 och började kvat över haha :p så gjorde vid mig ganska snabbt sen tog jag bussen 5 över halv 9 .. Kom till ksolan typ 10-5 i 9 och pratade med läraren sen gick jag och mötte upp Alexa och sen har vi bara haft en tråkig skoldag haha :P
Planerat inför STUDENTEN :D! Läntar som fan (aa)

111009

2009-10-11 - 12:21:48

God morgon!
inte sovit länge alls  men det är lugnt.. och ingen trevlig morgon heller vafan :(

och bara för att updatera mina läsare = Detta kommer inte vara en lika privat blogg längre om mina känslor etc , anledningen säger jag inte , men det kommer tillbaka antingen lyckligt eller olyckligt :)!

ja tillbaka till idag ... kalas idag , hmmmmmmmmmmm .. sen får vi se vad som händer efteråt , förhoppningsvis ut :)?

nej orkar inte skriva mer , tråkig blogg-dag idag , ingen lust alls att skriva :/

fuck sverige!

2009-10-10 - 22:02:10


Åt helvete med VM för Sverige! fan är det för jävla skit :(! visst 2 mål , ett offside och ett utanför kortlinjen (som jag dock inte tycker) men endå vafan! nu MÅSTE Portugal - Ungern spela lika , ber till Gud det blir så , så vi fortfarande har chans mot Albanien :( Tycker endå att Sverige spelade bättre , men ja vad ska man göra :(
Nu väntar jag på C.S.I Miami (a) sitter i soffan , helt ensam :( skönt att vara ensam hemma , men hatar det , blööööööööh !!

Kalas

2009-10-10 - 18:31:57


Hemma nu , har varit på kalas i Nydala hos lilla Nelli som blivit 2 :) god mat och lite kakor och sådant efteråt :) mumma :)! begav oss hemåt runt 6 tiden , och kaos , ovanligt? NEJ!
men men.. nu sitter jag här , har precis gjort SVERIGE flaggor i mammas huve, men hon bara klagar :( hahaha! idag är jag ensam hemma, så får väl sätta på någon film eller något , TRÅÅÅÅÅÅÅÅK lördag!

Matilda <33

2009-10-10 - 13:56:58


Så , nu har Matildahjärtat åkt hem <3
hon vaknade inatt tio i 6 , fixade hennes välling och så , sen somnade hon om igen lite över 6 .. Och vaknade inte förens vid 9 , så himla skönt haha (aaa) och då ville hon bara ligga i sängen och mysa , har haft tur sa Rickard och Anna haha :D idag har vi bara tittat film och busat och sen somnade vi båda i soffan haha gulligt va :D? Skulle egentligen in till stan idag på förmiddagen men blev inte så , så jag & Tilda gick till lekplatsen en liten stund istället :)
Nu sitter jag i vardagsrummet och dampar för min dator är skit konstig :s och msn startar inte :s? ska snart börja göra vid mig , för idag är det kalas för lille Nelli som blev 2 för tvådagar sedan :) ikväll får vi se vad som händer och fötter :)
Nej nu ska jag dampa vidare :(

sov dags (a)?

2009-10-09 - 23:07:44


Nu är Idol slut, och klockan är 5 över 11 .. ska in och lägga mig i sängen nu med tvn på , för Matilda vaknar mellan 4-6 för att ha välling så måste orka upp då (aa) imorgon blir det in till stan en lite stund :)

matilda <3

2009-10-09 - 20:45:12


Nu sover Matilda och jag sitter i vardagsrummet med Mamma & Sara och tittar på Idol :D! skönt med en lugn hemma kväll - jadå :) tänka över mitt liv och mina val för att få mitt liv som jag vill det ... Ska snart fixa Matildas välling så den är gjord till inatt när hon vaknar runt 4 inatt så jag bara behöver värma den och sen somna om igen (aaa)


dålig up-date idag!

2009-10-09 - 19:05:43


Hej!

jätte dålig up-date men har inte tid idag :(
försov mig till skolan - skola - hem och nu har jag mitt hjärta här hemma över till imorgon
skriver kanske ikväll :)
PUSS!

plugg :(

2009-10-08 - 17:26:06


Varit hemma nu i 30 minuter :) åkte in till malmö och fixade min tandställning snabbt sen till Hansa och träffade Louise :) handlade även en halsduk för jag frös haha :p sen till EH på Lilla och fikade , sen tog vi bussen från gustav till SÖdervärn och jag tog bussen hem halv 5 :)
nu sitter jag här hemma och försöker plugga , har cp prov imorgon :(

God morgon :)

2009-10-08 - 11:30:18


God morgon!
Varit vaken nu en timme , men inte orkat starta datorn riktigt (a)
idag blir det Malmö , ska till tandläkaren , sen kanske träffa Viktoria snabbt och få mina pengar (: sen ska jag förhoppningsvis träffa underbar idag om det går/kans :) får ju verkligen hoppas på det bästa .. Nu ska jag fortsätta titta på Australias Next top model Finalen :p

Grattis Nelli hjärtat, 2 år idag <3!

jag älskar dig, över hela mitt hjärta! jag kommer aldrig att sluta älska dig, jag kommer att kämpa tills dagen då du blir min, det är en sak som är säker! jag är förändrad, jag vet det eftersom min kropp och mitt hjärta har bestämmt sig för DIG.. hoppas bara du ser det snart.. älskar dig..!

god natt

2009-10-08 - 00:34:00


Dags att sova nu ... trött som ett svin men tittar på Seinfeldt (tror jag det heter?) och smsar ..

i love you, I've changed back I promise <3

Dagens outfit

2009-10-07 - 17:44:28


Facelook






"stan" :)

2009-10-07 - 17:37:40


Tillbaka!
åkte snabbt in till Malmö en runda med mamma :) gick ner i källaren och kollade runt lite, hon handlade foundation och mascara och jag handlade mascara och Ed Hardy tröja , skit mysig :) Sen in på Ica Maxi och handla mat sen 144an hem :) sitter nu i mitt rum , ska snart skriva mail och söka jobb.. I NEED IT , don't care if it is McD haha :D!




EXTRA-VOLUME COLLAGENE +


stan med mamma (mp)

2009-10-07 - 15:14:04


Hej!
efter förra inlägget har jag legat i sängne - ätit KRÄM - och städat rummet (IGEN!) haha :p helt slö idag :p men NU ska jag klä på mig och lite sådant , och 5 över halv ska jag ta bussen in till Malmö och följa med mamma och handla :) hon ska ner till Polackerna , och jag ska se om jag hittar en Ed Hardy tröja :)(aa) Moster föreslog dom fanns där då jag sa till henne lite sent jag ville ha en när hon va i Turkey :( haha aja :p nej nu måste jag göra vid mig :)!

love you!

god morgon/förmiddag :)?

2009-10-07 - 11:52:12


God morgon!
ligger i sängen helt död haha :p vaknade 6 , orkade inte gå upp vaknade hvla 8 orkade inte gå upp och hade sjukt ont i magen och äckligt ont i munnen vafan :( så tänkte skita i skolan så somnade om igen ... runt 9 - halv 10 vaknade jag igen och ringde och sjukanmälde mig ... Har bara legat i sängen hela morgonen och tittat tv och smsat .. Orkade inte starta datan förens nu haha :p
Ledig imorgon , sååååå jävla skönt ( med 2 lediga dagar i rad ) haha värsta helgen ju ;D



bilder från spex :D

2009-10-06 - 21:44:09

Lägger bara in VISSA här :)
resten hittar ni på min bilddagbok :)!










skolfoto =)

2009-10-06 - 20:15:50


Hej!
Varit hemma ett tag nu :) skola idag , struntade i Svenskan och började 10 :) bytade om till skolflicka och gick runt så hela dagen haha :p vi fick sluta lektionen 11 och göra vid oss så Alexa sminkade mig :) halv 12 var det dags för foto , haha ber till Gud jag ser normal ut :o!!
efter klassfotot var det direkt dags för enskilda haha , så ner med håret och puta med läpparna haha :D nej skoja behöver inte puta med mina läppar , nu av tandställningen har min mun blivit helt stor/putande haha :p
efter enskilt foto var det lunch och sen bara Människor i behov av stöd som var boooooring :p alla tittade helt konstigt på en för man hade spex-kläderna på sig hela dagen haha :p
slutade runt 3 , satt kvar i skolan till HALV 5 :O för Louise & KayKay skulle vara klara runt 4 med sitt möte, som blev försenat till halv 5, sen skulle vi till stan :) gick runt liiite sen till McD och åt glass och pommes (a) Louise gick runt kvart i 6 och jag & KayKay tog 1an typ 5 i 6 .. bytade till 144an på Södervärn och kom hem precis lagom till maten :)! efter maten la jag mig i sängen , och här ligger jag fortfaranden (aaa)
Väntar på att bilderna från idag ska komma upp så jag får sno dom :)


klassen :)


Jag & Sasha :)

belong together

2009-10-06 - 08:33:29

we were never ment to be
baby we just happend
and now we belong together

God morgon ..

2009-10-06 - 08:26:47


God morgon!
jo , började kvart över 8 idag och skulle ta bussen halv men jag kunde verkligen inte gå upp :o :( men men , nu är jag uppe och går på 10-lektionen istället så ska ta bussen om lite mindre än 1 timme ..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer , vet bara jag är jävligt lack för något av det värsta jag vet är när folk Ignorerar mig! ....

hahahaha sneekpeek :D

2009-10-05 - 22:19:09

hahahaha bara för mina läsare
är så gulliga så får ni en liten
sneekpeek inför fotograferingen
imorgon hahahha :D
(ful-flipp-bild :D!)



plugg :(

2009-10-05 - 21:40:07


Sitter och pluggar nu med msn med Tobbe och sms med Melinda - moget attgöra så, men bra du sa det.. men endå lite haha på det andra :)?
har jävla Psykosocialt arbete prov på fredag och öppnade böckerna IDAG , dum huvud :( iaf, dansade idag , stuntade i Afrikans men gick på Pussycat Dolls , diggade mest bussresorna haha (aa)
nej nu ska jag fortsätta titta på C.S.I och plugga psykosocialt :(


jag älskar dig

2009-10-05 - 17:06:03


blev en ganska dålig dag idag :(
jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig

Nu ska jag titta hell's kitchen och deppa , sen blir det dans! blir dock ingen Afrikans idag , bara Pussycat dolls =)

bra eller dålig dag ?

2009-10-05 - 09:08:58


God morgon!
ska röra mig nu när som så detta får bli ett snabbt stress-inlägg :)
blir denna dagen en bra eller en dålig dag ? Får vi se sen när jag kommit hem ..

Idag är det iallafall DANS :D!!
Nej nu måste jag springa :(

Dagens outfit

2009-10-05 - 09:02:42


Facelook







Känner själv att det inte är intressant att
skriva/läsa var jag har köpt kläderna , så
slutar med det nu men lägger endå upp
Outfit-bilder till er :)!

Seg dag

2009-10-04 - 20:41:26


Sitter i vardagsrummet nu och vi har ätit nu :p och målat har vi gjort hela dagen haha , fast jag har mest suttit här med lilla systern (a) Men nu har vi ätit , och om cirka 20minuter ska vi åka till Vellinge och lämna kartonger sen hem till mamma :)

Hittade en vimmel bild från
Hipp från i fredags :)!


frukost med syster <3

2009-10-04 - 16:11:33

Hade minsting syster som sällskap
vid frukosten imorse <3








lite bilder från igår =)

2009-10-04 - 16:07:31

Glass paus med familjen
03-10-09 :) <3









fix av huset

2009-10-04 - 15:36:05


Nu har vi nyss ätit och jag tog fram datorn snabbt som tusan , ska snart fortsätta med vad vi gjort hela dagen , måla och fixa inför fotograferingen av huset i veckan :p trååååååååååkigt :(
sen ska vi hem till mamsi =)
Nej nu ska jag fortsätta ... :(

04-10-09

2009-10-04 - 11:07:19

God morgon!
Varit vaken ett tag nu , för min lilla sötnos kom in i rummet :)
Ligger bara i sängen med min mobil , neeed it I promise :p ska ligga här ett tag till , sen upp och borsta tänderna - klä på mig - äta - borsta tänderna , sen får vi se haha :D
Ska åka hem till mamma idag iallafall , får se vad som hittas på:)

För precis 1 månad sedan idag började allt falla på plats igen , allt började bli bra igen och det kändes underbart ... idag är allt bara skit , vet inte var jag ska ta vägen , vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå att vi hör ihop :(
i love you , and you know it <'3


biltur

2009-10-03 - 23:45:28


Nästan nyhemkommen :)
varit hemma hela dagen , sen åkte jag med pappa till Vellinge och ställde in saker i farmors garage , sen och handlade lite gott gott till ikväll (a) kom hem och satt hemma ett tag , sen ringde Paul och jag gick ut med honom och Tim ett tag och åkte lite bil :) jag åkte med Paul så fick snackat lite om allt med , tack! Var bara ute en liten stund och sladade runt , sen hem igen :p
Nu sitter jag här i vardagsrummet med Marie och med pappa som ligger och sover haha :p Vi tittar på någon komedi på 4an :) ska nog snart lägga mig haha (a)

FÖRLÅT :'(

2009-10-03 - 17:48:00


BOBO FÖRLÅT :'( VET INTE VAR JAG SKA TA VÄGEN NU , JAG LOVAR DIG DET ÄR SOM JAG SÄGER!!! ÄLSKLING SNÄLLA FÖRLÅT :'( </3 JAG KLARAR MIG VERKLIGEN INTE UTAN DIG BOBO SNÄLLA BARA LITA PÅ MIG :'(
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT , SNÄLLA FÖRSTÅ DET :'(

Hipp =)

2009-10-03 - 11:32:24


God morgon :)!

vaken nu efter en sjukt rolig kväll igår , tack tjejer :)!
Tog bussen till södervärn och väntade på KayKay, Majlinda och Daniella, dom kissade sen tog vi 8an till Gustav :) Gick till HIPP och där var en jävla kö, så stod där ett tag och hade massa idioter bakom oss men kom in runt 5-10 i 12 :) gick in och köpte dricka och så , sen körde vi gärnet :) hade så jävla kul hela kvällen :D! Tack tjejer!!
Klockan 3 när de stängde gick vi , förutom Daniella som gått en stund tidigare, ut och Kaya skulle snacka med någon och detgjorde hon ett bra jävla tag.. Under tiden åkte Majlinda hem och Joel, Eddie och deras kompis (som jag glömt namnet på :$) kom och höll mig sällskap för de hade varit på Crown =)
Kaya kom tillbaka vid 5 över halv 4 och hennes buss gick kvart i , så hon gick snabbt till bussen och jag gick till McD med pojkarna och käkade där liten stund :)
Satt ett tag och försökte övertala dom att åka med mig i taxin hem sen hem till dom för ville inte ta taxi själv , haha men det gick åt helvete så tog själv taxi runt 5 tiden :)
Kom hem kanske kvart över , och borstade tänderna och deckade direkt :p

Tack tjejer för en skit rolig kväll :)! <3

hipp nästa :)(mp)

2009-10-02 - 22:30:58


såååååå :D
Nu är vi redo att bege oss ,
jadå :)! Bussen går om 20 minuter
så ska snart bege mig ut :)
funderar fortfarande på om jag ska ta
stor väska till min jacka och byxor
till ikväll :)? tror det blir så :)!

(min nya tunika + väska
och skor från skopunkten)


allmost done :)

2009-10-02 - 22:12:19

Nu är det bara kläderna som ska på ,
och dom åker på typ halv (a)
Såhär är håret ikväll iaf ,
ganska simpelt men ja :)!



smink =)

2009-10-02 - 21:41:46


haha jag ser ballögd ut eftersom
mitt huve är snett men men (a)


Mascara
Eyliner
Silverögonskugga runt hela ögat
(dålig cam bild)

bilder 02-10-09

2009-10-02 - 20:53:19


Right now :) ;



Bilder på mina inköp och från
Graffiti Café med Louise gumman <3


Väska Gina Tricot


Tröja Gina Tricot


Gott! :)


LouiseGumman<3

stan :)

2009-10-02 - 19:05:40


Så hemma hos pappa nu efter en härlig dag på stan :D!
åkte in till stan och mötte upp Louise , sen tog vi 8an till skolan för hon skulle få veta itt svar om Ecuador och jag skulle träffa Josefina och gå till motettens förskola och fixa lite med vårt projekt arbete =)
kom tillbaka till skolan runt halv 3 tiden och Louise blev reserv och KayKay fick plats att praktisera i Ecuador :D! .. vi tog sen bussen till stan och fikade på Graffiti och sen gick vi runt lite :) handlade kjol, tunika, långärmad tröja och 1 väska :) sen mötte vi Louises mamma och gick runt lite sen tog jag bussen till södervärn kart i 6 och sne 144an :)
kom hem och packade snabbt som tusan sen kom pappa & Emma och hämtamig och nu sitter jag här med Emma i knäet :)
Utgång ikväll , jadå :) men en nykter utgång ja :)!

Dagens outfit

2009-10-02 - 12:23:00


Facelook :)







Känner själv att det inte är intressant att
skriva/läsa var jag har köpt kläderna , så
slutar med det nu men lägger endå upp
Outfit-bilder till er :)!


lunch

2009-10-02 - 12:14:18


Blev ingen frukost , ska åka in till stan och träffa Lollogumman där istället så ska vi luncha lite istället :) gott gott ... ska ta bussen så fort det har slutat att HAGLA :O!!!!! och nu märker jag att jag ska få min mens när som :( har fnnar överallt i hela huvet och självklart MITT PÅ NÄSAN :(! och så har jag gottissug hela hela tiden :(

Ush nej , mne ja .. typ gråtit hela förmiddagen , JAG ORKAR INTE MER :'(
men nu ska jag träffa Louise , sne hem och packa sen till pappa sen blir det HIPP ikväll :) men en nykter ute kväll blir det idag , ska inte dricka idag :)

Nu måste jag kila (a)

021009

2009-10-02 - 08:32:41


God morgon!

Uppe tidigt på min lediga dag, för Louise ringde nyss och väckte mig och skulle ta bussen hit halv , sen smsa hon och sa hon kommer lite senare så jag kan sova vidare ... det försökte jag men har alldeles för ont i käften alltså :( Så nu ska jag starta tvn och vänta på den lilla saken :) sen blir det frulle , typ första frukosten på evigheter haha eftersom jag Iiiiiinte äter frukost =)

aaaaaaaaj

2009-10-01 - 21:54:32


Detta är sjukt jobbigt :o det räcker inte med att jag har fullt med problem överallt var jag än vänder mig , endå ska Gud ge mig ännu fler :( efter att jag fick in jävla järn skitet i flabben så har jag sjukt ont i munnen kan inte äta och är hela tiden hungrig, sjukt ont i mitt huvud har jag fått , har ätit 5 eller 6 alvedon idag för smärtan i både huvudet och munnen :( och jag hostar verkligen non-stop :(  Jag vägrar le för ser ut som en fjåne, kan knappt bita ihop mina käkar för det gör så sjukt jävla ont bara man nuddar tänderna :( ser inte framemot när jag ska spänna den och sen sätta i där nere med ...  har föööööör ont :(
Nu ska jag käka ännu mer alvedon , sen fortsätta att titta på "inlåst" och msna med Sterner som får mig att skratta och inte tänka på skitet :D(a) , PUSS GOD NATT:*

N.C.I.S

2009-10-01 - 18:31:54


Ligger i sängen och har döds tråkigt :( tittar på N.C.I.S och tänker , har ingenting planerat ikväll och det är boooooooring , vill inte bara sitta hemma men blir nog så med plugg till Svenska provet på tisdag :(?

ångest, denna hemska väntan på något jag inte vet hur det kommer sluta ger mig riiiiktig ångest..

kinarestaurang :)

2009-10-01 - 14:18:44


Hellu, I'm back!
Tog 144an klockan 9 imorse, åkte till Södervärn och bytade till 34an med några från klassen jag träffade på Södervärn :) Tog 34an till Europaporten för att gå på hjälpmedels mässan och titta runt lite , över tråkigt var det iallafall haha :P kvart i 11 åkte jag, Josefina, Sandy, Emelie & Karla till Sofielund och satte oss på en Kina restaurang där och käkade buffé lunch - gooott :D!
sen till skolan där jag lämnade en pärm eller va de va till Vera och träffade Louise lite :) sen tog jag 32an hem och la mig i sängen ... nu ligger jag här , käkat liiiite mer alvedon haha :p
bara ta det lugnt idag antar jag :/ ledig imorgon och Louise kommer hit, kanske KayKay med, för att käka frukost :)

Dagens outfit

2009-10-01 - 13:38:22


Facelook (haha :p)







Känner själv att det inte är intressant att
skriva/läsa var jag har köpt kläderna , så
slutar med det nu men lägger endå upp
Outfit-bilder till er :)!


01-10-09

2009-10-01 - 08:08:55


God morgon!

FÖRSTA OKTOBER IDAG , STUDENTEN NÄRMAR SIG (aaa) 8 MÅNADER KVAR NU :D!!

Ligger i min säng , har ont som fan i jävla munnen alltså :(! så ska upp nu och ta en alvedon, om jag ens kan svälja den :s? kan knappt dricka haha :(
Klockan 9ska ag ta 144an in till malmö och sen ta mig till Europaporten för att gå på Hjälpmedels mässa , ganska tråkigt men vi behöver vara där 10-11 sen slutar vi , och går man inte dit får man frånvaro på 2 lektioner och det ska lämnas in på måndag så ja :/
Så nu ska jag upp och ta alvedon sen göra vid mig lite :)!
Efter hjälpmedelsmässan ska jag snabbt till skolan och lämna pärm till syster , sen hem och lägga mig i sängen , mår bajs alltså , sjukt ont i munnen och riktigt huvudvärk .. får se om jag orkar ut imorgon :/ men frukost blir det iaf :)!

RSS 2.0