God morgon!

2010-02-27 - 19:17:47

God morgon!
haha :P nu är jag vaken helt och hållet :) halv sovit från första inlägget till runt 4 tiden och vaknade för typ 10 minuter sedan.. skit hungrig och jätte sugen på godis, så ska kasta ihop något att äta och sen sätta mig i soffan med syster :)!



Började bra - Slutade med kaos

2010-02-27 - 13:51:08

HEJ!
Kaya kom och hämtade mig igår så handlade vi med oss McD hem till henne sen började vi göra vid oss . blev Baggy jeans, vit body, hänglsen som hängde ner, palestinasjal, "solbränna efter skidglasögon" och skidglasögon på pannan :) och kaya likadant fast med svart tröja :)
Förfest hemma hos kaya med Christoffer, Mattias, Kaya, André, CJ, Amanda, Lina, Linnea, Louise, Johanna, Pernilla och malin.. väldigt trevligt faktiskt :) Sen pkte vi bil in till stan , kom in och började partaja :)
Kvällen gick åt helvete och allt blev kaos .. tänker inte säga mer än så här faktiskt .. !
Stannade kvar och snackade ut med Christoffer och malin , sen gick hon och jag & Christoffer fixade ut hans jacka.. sen hamnade vi på BK och idioten handlade 8 kingwings påsar hahaha :D sen tog vi taxi hem till mig och deckade direkt ..
En kväll som började bra, och slutade med k.a.o.s ...

Vaknade idag runt 10 haha , och vi kunde inte somna om :( så tittade tv och christoffer lekte med Dina haha :) sen följde jag & Dina han hem en bit och sen har jag bara suttit här i sängen .. ska snart duscha , sen blir det en segig dag idag tror jag :) ..

Lägger in bilder när jag får tag på några :)!

Packat hela dagen :)

2010-02-26 - 14:59:17

Hej!
Nu är det längesen jag skrev haha :P men men ... igår körde jag & Kaya och träffade Agim och Kevin , blev ju en händelserik kväll haha ;) sen kom vi hem runt 2 tiden ... Somnade runt 20 ver 3 tiden och sov gott gott haha :D
Vaknade idag typ runt 11 tiden tror jag :P gick ut med Dina sen la jag mig i sängen en liten stund och sens dess har jag bara packat packat packat :P ska snart hitta kläder till ikväll , ingen aning alls om vad jag kan ha på mig alltså, riktig ångest :O! men men , något hittar vi väl :)

You have giving up, and so do I now...

Med Kaya :)

2010-02-25 - 22:08:01

Kaya kom hem till mig och käkade kladdkaka med mig haha :P och vi har suttit i vardagsrummet med vars en dator sedan dess :P vi hade även åkt hem till hennes mormor för att hämta skidglasögon, men de funkade inte riktigt så vi får leta vidare hehe :P - någon i Malmö som har två par att låna ut imorgon? ..
Så nu sitter vi bara här och är jätte sociala med varandra ;) planerar även inför morgondagen på HIPP-afterski party :)! nice price ;)



Kladdkaka :D

2010-02-25 - 18:05:30

inte gjort speciellt mycket idag .. laddat upp lite dansuppvisnings bilder på bilddagboken , och segat i sängen .. Nu har jag nyss bakat kladdkaka ,haha ser gott ut men vettifan hur de kommer att smaka :D klar är den nu iallfall , MUMS :D!



Gårdagens outfit

2010-02-25 - 18:03:57

glömde lägga in den igår ,
så här kommer den :)!



Gårdagens outfit

2010-02-25 - 18:03:57

glömde lägga in den igår ,
så här kommer den :)!



HIPP - Afterski :)!

2010-02-25 - 12:43:18

God morgon Världen :)! 98 dagar kvar!
Igår så satte jag & Kaya oss i bilen och visste inte var vi skulle ta vägen haha , så vi hamnade på BK och käka glass & King Wings , sen gjore vi faktiskt inte mycket mer haha :p kom hem och disskuterade min "framtid" hahahaha :D sen deckade jag väl runt 2 tiden tror jag ?

Vaknade idag runt 10, gick ut med Dina och sen somnade vi om till halv 12 :)! Nu sitter jag bara i köket med syster som äter haha :P

Idag blir det att packa och fixa här hemma sen ska jag även leta fram ett par skid glasögon till imorgon HIPP Afterski :)! Ska även hitta ett pannband man kan ha :)



Hejsan!

2010-02-24 - 20:38:19

Hej!
Dålig updatering idag jag vet , men har inte haft igång datorn förens nu haha :P men men ..
Igår åkte jag och Kaya till Helsingborg för att träffa hennes kompis och hans killkompis , vi träffade dom och tittade tv och snackade lite haha :P Runt halv 2 - kvart i 2 tiden tror jag så begav vi oss tillbaka till Malmö , hämtade upp Marcus och Adnan i persborg sen lämnade vi av Adnan hemma och fortsatte till Oxie .. Kaya lämnade av mig & Marcus hemma och vi var hemma runt kvart i 3 , så båda deckade typ direkt haha :D!

Vaknade idag runt tio av att Dina behövde gå ut , så gick ut en snabb runda med henne sen in och la mig igen :p sov vidare och vaknade till lite då och då till halv 1 då jag vaknade helt :p Marcus vaknade också då någongång haha :P vi var bara hemma , tittade tv och så :) sen vid halv 6 så kom Kaya , körde Marcus till bussen och jag följde med henne hem för vi skulle göra ett CV till mig haha och hon fixade sitt :) Sen begav vi oss till McD och lämnade de sen satt där lite och sedan åkte vi hemåt igen :)
När jag kom hem så damsugade jag hela ovanvningen nogrant haha ! tog fan nästan 40 minuter att damsuga ovanvåningen med hallen, mitt rum, vardags rummet och köket haha och det är inte stort I promise :p!

Nu vet jag inte alls vad som händer , en tråkdag :(??

Tror jag har åkt på en lunginflamation (igen!) :(! orkar fan inte det ... har sjuk hosta, haft snart i 1 månad , och det skrovlar som fan när jag andas :( trodde först det var förkylningen som gått ner i halsen , men det kändes preics såhär sist jag hade lunginflamation :(! Så ska lyda Kayas mamma och gå och kolla upp det haha :(



Iväg med Kaya (mp)

2010-02-23 - 21:58:35

Följde med Kaya in i stan , hon skulle handla till "systern" i Ecuador hehe :) sen hamnade vi på BK haha (a) sen Oxie centrum lite snabbt och sedan hem ... inget alls att göra idag så skriver Kaya och fråga om jag ska med till hennes kompis , why not :P? så snart beger vi oss ditåt , tror inte vi är borta speciellt länge hah men vi får se :p Finns på mobilen (mp) :)!!

Kvällens outfit


Facelook


Dagens outfit

2010-02-23 - 20:48:14

Haha över cp bild men men :p



Packning för fullt :)!

2010-02-23 - 14:06:57

Håller på att packa inför flytten nästa helg (5-7 mars) och fått bort det mesta nu haha :P har snart bara byrås, säng, tv och kläder kvar haha resten är nästan helt borta :) skönt ska det bli att flytta :)!
Aja .. idag sprack ALLA planer , alla tråkar sig så blir inget firande för 100-dagars , så jävla tråkigt .. så blir väl en tråkig hemma kväll istället (y)

Jag själv tycker att det ser ut som om att jag har
jätte mycket kvar , men hur det såg ut innan haha :D
och det som är kvar är hårspray, platttång,
smink, alla mina hudkrämer och massa annat
sånt som jag behöver ha uppe fortfarande :)!


100 DAGAR KVAR :D!!

2010-02-23 - 11:17:38

Hej!
Vaknade för ett tag sedan , gick ut med Dina och sedan dess har jag legat här i sängen bara haha ;D Idag är det 100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN och det ska vi Tjejor verkligen fira haha :D!! Dock är inget öppet idag så blir ingen utekväll med dans, men vi får hitta något trevligt ställe att sitta på :) tänkte först ICE men dom stänger lixom runt 12 så ja :/ ,men men vi hittar något ;D

Dino <3

2010-02-23 - 01:27:45

I'm home :D! eller ja , har varit det ett tag haha ;D
åkte in till stan med Kaya , träffade Andre , CJ och deras tjejkompis =) hämtade ut biljetterna sen hamnade vi på BK i Entré för att "fika" haha :p tio över 9 va det dags för bio :) den va över ball haha :D verkligen värd att se ! dock så grät jag en gång , var ensam om det antar jag .. En "dino-hund" fanns med i filmen, självklart ganska lika och självklart hette hunden i filmen Dino .. så bröt ihop lite när han avlivades :( Miss you bebis <33! men men ..
den slutade runt 11 , så vi åkte till Midhem McD och tog vars en varm oboy / te och satt där ett tag .. sen var det dags att åka hemåt :) Tror jag var hemma runt kvart i 1 tiden :p?
Så nu halv ligger/sitter jag i sängen och tittar på 2½ men haha :D ska snart mysa ner mig..
Imorgon blir det krök för hela slanten :D dock inget öppet så vet inte riktigt var vi hamnar :( Massa party sugna flickor iallfall haha :D


<3

Farsan :D

2010-02-22 - 18:49:35

Hej!
har nyss ätit , bara slöat hela dagen ... så nu ska jag klä på mig och sminka mig , sen beger vi oss in på stan för att titta på Farsan haha nice price :)! Vi hörs när jag kommer hem :)!


God morgon.. LOV !

2010-02-22 - 12:14:24

God morgon! 101 dagar kvar :D! OCH DET ÄR LOOV :)!
Har ni sovit gott :)? inte ja iallafall, har bara legat och tänkt en massa .. somnade igår runt 3 tiden , och vaknade u för 20 minuter sedan iallafall :)  såååå skönt dom dagarna som Dina sover länge :)!
Idag har jag inget alls planerat , kanske ska börja med skolarbetena till nästa vecka ? för hinner nog inte göra speciellt mycket nästa vecka, bara pacak en massa imed vi flyttar nästa veckas helg (y)

I'm starting to like you...

Halv sover.. God Natt

2010-02-22 - 01:30:13

Tittat på dansuppvisningen nu två gånger , en gång själv innan . sen kom mamma hem med cola, daim och chips till mig och så ville hon se den så blev en gång till haha :P och nu bläddrar hon bara igenom massa kanaler och jag ligg/sitter i soffan med datorn i knäet haha :p
Ska nog snart lägga mig faktiskt :)! Så detta blir mitt lilla god natt inlägg ;*

Uppvisningen på DVD :)

2010-02-21 - 20:27:09

Hellu!
Sitter ensam hemma i soffan, just nu tittar jag på How I met you mother :) tittade nyss på DANSUPPVISNINGEN hehe bra tyckte jag den blev , förutom när jag var med i bilden , shit vilka hemska klipp dom tagit på mig :( men men haha :P Nu vet jag inte alls vad jag ska göra faktiskt :( riiiiktig ångest söndag hahah :p

Roligt Att Man Hamnade På Skivan Med Fotona :D!
<-- FILMEN | FOTONA -->


Dagens outfit

2010-02-21 - 16:41:56

Facelook







Gårdagens inköp :)

2010-02-21 - 16:39:43



"I KNOW YOU ARE FASHIONATED BY ME" tröja från
Gina Tricot - 149:-

LEGGINS från Gina Tricot - 149:-

Dansuppvisnings dvd :D

2010-02-21 - 16:03:33

Legat i sängen tills nyss haha :p har nyss ätit lite , ska sminka mig fixa håret och klä på mig nu , sen hämtar Kaya mig så kör vi till dansen för att handla min dans uppvisning + massa bilder från uppvisningen på dvd :D tänkte egentligen titta där med , men gör det hemma istället haha bättre :)
Så blir väl en hemma kväll idag eller något :p?


Beställt Student klänningen nu :D!

2010-02-21 - 12:16:49

Tryckte nyss hem min student klänning :D!
Fan va nice det ska bli :D!!


Hade först tänkt mig denna;



Men det blir DENNA istället :) ;



Hoppas bara att den passar och att man
trivs i den haha :D får den i veckan :)!

God morgon!

2010-02-21 - 11:07:25

God morgon!
Nu har jag vaknat och blivit människa haha :) åkte till Entré med Kaya , handlade leggins och en tröja (visar senare) sen träffade vi på CJ och André så snackade lite med dom :) sen åkte vi och hämtade Kayas bror och hans kompisar på laserdome sen kom jag hem.. ungefär tjugo minuter senare kom Kaya och hämtade mig och körde mig till dansen för vårt "after party" .. Vi käkade gott och sen släppte alla loss till DJ;n dom hyrt in :) muuuuuuuuuuuuums vilken pudding hahahha ;) iallfall , sen kom en Michael Jackson imiatör (eller hur det stavas :$) och han var grym :)! Sen släppte vi loss tills klockan blev 1 :) Då skulle de som inte skulle sova över åka hemåt , och Kaya, Cj, André och någon tjej väntade i bilen nedanför för att hämta mig :) vi körde hem till CJ , Kaya hämtade sin bil, sen åkte jag & Kaya till Lockarp McD och käkade lite sen hemåt , och deckade nog efter 5 minuter haha :D

Idag vet jag inte vad som händer, förutom runt 5 då jag ska tillbaka till dansskolan för att handla DVDn med dansuppvisningen och massa bilder :D!

Dagens outfit

2010-02-20 - 16:30:32

Facelook






En runda på Entré med Kaya väntar (mp)

2010-02-20 - 16:09:48

Nyss kommit ut ur duschen :) ska platta håret, sminka mig och klä på mig nu , sen halv 5 ungefär kommer Kaya och hämtar mig så ska vi ta en runda på Entré :)! Får se om jag hinner hem om sen innan jag beger mig till dansen , annars hörs vi antingen inatt eller imorgon :)!

Flyttar 6e mars.

2010-02-20 - 12:55:39

19 december 2008 flyttade jag, min mamma och min syster från vår lägenhet i Kirseberg ut till ett hus ute i Kristineberg vid Oxie. Mamma blev sambo och han hade 2 döttrar i jämn ålder som mig och min syster. Jag kom jätte bra överens med hon äldsta av dom, som är 1 år yngre än mig själv, och jag kunde prata med henne om det mesta. Innan vi flyttade ihop med dom så hade jag och min syster endast träffat hans barn 3-5 gånger. Jag hade ångest över att flytta ut hit, jag va glad för jag skulle få närmre skolan och ett eget rum, men det var långt ifrån min dåvarande pojkvän, och långt ifrån alla mina vänner. Men vi flyttade ut hit och det var bra den första tiden, typ så 1-2 månader? sen blev det kaos, mammas sambo och min syster kom inte överens, och det blev massa bråk och tjafs daligen.. Nu har det gått utför och mamma har letat kägenhet de senaste 2-3 månaderna, och vi fick en lägenhet vid nobeltorget och vi flyttar in den 6e mars. MEN, jag har kommit så bra överens med hans äldsta dotter, och jag hoppas att jag kommer fortsätta ha kontakt med HENNE, och det kommer bli en bit ifrån min
bästa vän som bor här i Oxie, nu bor vi 15-20 minuter ifrån varandra när man GÅR. Och det kommer kännas konstigt att inte kunna ringa henne om kvällarna och vi ses 5 minuter senare...
Vi flyttar alltså den 6e mars, och vi har inte börjat packa någonting alls ännu, och jag kommer faktiskt att sakna HUSET och området, nära till den närmsta tjejkompisen jag har och den närmsta killkompisen jag har..


Ny header , iiiiigen haha

2010-02-20 - 10:48:21

Haha nu har jag haft en trååååkig morgon , och det resulterade i en enkel ny liten header haha :p tycker mycket om den andra , men varför inte ändra den om man endå inte har något att göra haha :p
uuuh vill bli brunett igen haha :( men samtidigt vill jag vara blond i sommar .. uuh ångest :)!



God morgon!

2010-02-20 - 09:31:50

God morgon!
Varit vaken ett tag nu , Dina vaknade och behövde gå ut så gick ut med henne sen kunde jag inte somna om haha ångest :( och så ligger Dina bredvid mig och sover :p Somnade igår mellan halv 2 - kvart i 2 , va helt seg i kroppen :p
Idag vet jag inte vad som händer på dagen , men ikväll ska jag på "after party" med dansen, vi ska käka och massa sådant :) skulle egentligen sova över där , men känner inte riktigt för det haha :P så tror jag sover hemma :p Och imorgon ska jag köpa dansuppvisnings dvdn :)!!

allt löste sig, och det är jag glad över<3



Paus från bloggen ikväll ...

2010-02-19 - 21:34:16

och så blev det som sist ... skulle ha förstått
att det skulle bli såhär :(

Tar en paus från bloggen ikväll
Hörs imorgon ;*

Träffat saknade Kaya <3

2010-02-19 - 16:36:33

Hej hej hallå :D!
Ligger i sängen nu , kom typ nyss hem :) skolan fortsatte och vi gjorde inte speciellt mycket alls faktiskt haha :p Kaya kom och skrämde mig när jag var med Pablo haha , sååå glad jag blev :D slutade klockan 2 , då åkte jag & kaya till BK och käkade haha everything is back to normal :) sen hem till henne och sen till Oxie Centrum och var där lite sen körde hon mig hem :)
Fick 2 saker av hjärtat , tack <3!
Vet inte vad som händer idag , får se hur Kaya mår om vi drar ut , annars stannar jag hemma eller något :p

Tack hjärtat <3!


I skolan ..

2010-02-19 - 10:02:44


Hej!
Sitter i skolan nu , har haft rast sedan 20 över 9 , och ska ha rast till tjugo i 12 :( nu gick nyss Sandy, Karla & Josefina in på lektion och har lunch 11 så jag satte mig här sålänge för att hålla mig syssel satt haha ångest :( sen ska vi käka och sedan har jag 2 lektioner kvar .. Sen kommer Kaya hit , så drar vi nog och äter King Wings haha :p längesen nu ju :p men men ... nu ska jag kolla runt lite överallt och se om jag har något att göra i skolarbete (?)






Dagens outfit

2010-02-19 - 07:30:59

Enkelt, ledigt och simpelt idag :)!

 

Kaya kommer hem idag :D!

2010-02-19 - 07:29:29

God morgon !
Somnade ganska tidigt igår , liiite över 12, orkade inte vara vaken mer , trött efter dagen utemed sandy och hundarna och trött efter allt som "hände" igår , pallar fan inte sånt redan ... Iallafall
Vaken nu , ska ha svenska kvart över 8 , sen håltimme halv 10- 20 i 12 :( aja :p slutar runt 3 och klockan 2 kommer min lovley Kaya till skolan :)! äntligen är hon hemma hahahaha :D så vi får se vad vi idioter hittar på med idag :)!
Nu ska jag sminka mig och borsta tänderna sen bege mig till bussen :(!



God natt ;*

2010-02-18 - 22:52:11

Va nyss ute sista kvällsrundan med bebisen, som redan har deckat hahaha :D hon har lekt så mycket idag att hon knappt orkar vara vaken sista rundan då hon brukar springa runder i området eftersom hon är lös haha :) men men ... Dina ligger och sover och jag har nyss bytat om så ligger i sängen med datorn framför mig och NCIS på tv :)!
Har märkt att sedan min dator krachade sist så fungerar inte min cam :(? tråkigt ju hahaha :p men men , ni får nöja er med mobil bilder ;)

God Natt ;*

 

Bilder från idag :)

2010-02-18 - 22:45:33

Lägger in lite bilder från idag när
jag & Sandy var ute med alla 5 hundarna :)
som förövrigt heter Dina, Spice, Ruth, Samantha och Greta :)!










Favo pic <3
Kusin & Dina .<3

Dagens outfit

2010-02-18 - 21:42:43

Idag körde vi på enkelt och ledigt :)



Hemma hos Sandy hela dagen :)

2010-02-18 - 20:57:53

Hej!
inte skrivit idag för har inte varit hemma haha :p vaknade idag klockan 7 av att jag trodde att jag började kvart över 8 så gick upp snabbt gjorde vid mig och gick ut med Dina , runt halv 8 kom jag på att jag börja 10 idag , så jag somnade om och vaknade 9 :) tog bussen halv 10 sen hade jag bara en lektion sen lunch , och 1½ timme senare hade jag "foto" i 10 minuter :p
Sandy åkte med mig hem , bytade om etc och sen åkte Sandy, jag & Dina hem till sandy :) kom hem till alla hennes 4 vovar :) och alla 4 kom bra överens förutom Ruth lite i början haha men de gick bra sen :) gick ut på en lång runda så hundarna fick leka av sig i en hundrastgård (?) och jag & sandy passade på att fota "snö" till vårt foto maraton hehe :) sen hem till Sandy för att äta , sen pratade vi lite med Sandys mamma .. Halv 7 gick jag sandy & alla 5 hundar till 132an som gick tio i :) tog den till konserthuset sen bytade jag & min bebis till 32an och åkte hemåt igen :)
Kom hem och käkade och nu sitter jag hr i min säng :) om 2 minuter är det C.S.I haha :D !!



Hemma igen, God natt :)!

2010-02-17 - 23:45:21

Hemma nu :) åkte hem till Marcus , snabbt in om på Maxi för han skulle handla (som vanligt haha!) sen hem till han och tittade på film :) The mist (tror jag den hette? "dimman" på svenska) kan verkligen inte engelska haha iallfall :) bra film , sämsta slutet haha jag hade allt helt planerat :( sen pratade vi och jag mös ner mig med hans valp Diva :)
Tog 32an hem tjugo över 11, och på den bussen satt mamma så sällskap hem fick man :)
Nu ska jag lägga mig i sängen , smsa och titta C.S.I , så God Natt Sötnosar :)!



Inbakad fläta :)?

2010-02-17 - 16:41:12

Slöat hela dagen , och nu ska jag snart äta sen ska jag bege mig hem till Marcus och vara där idag :) kommer väl hem som vanligt när jag är där , runt 12 tiden så updaterar kanske då haha :-)

Idag kör vi på inbakad fläta :)!
(svårt att göra på sig själv haha!)


God morgon!

2010-02-17 - 10:03:03

God morgon! 106 DAGAR KVAR!
Vaknade för ungefär en halv timme sedan men har bara tittat runt lite på datorn , olika bloggar , bilddagboken och facebook typ haha :p ligger i sängen och tittar på Rachel Ray och Dina ligger bredvid mina ben och sover , hon är en riktig sönmtuta haha :D
Åker nog hem till Marcus idag , vi får se vad som händer , men tror det blir så :-) annars har jag ingen aning om vad som händer , börja lite smått på min läs/sago stund i Förskola, Skola, Fritidshems kurs kanske ? HAHA äsch vi får se iallafall :)!



Lite bilder :)!

2010-02-16 - 23:39:32


Lite mer allmänna bilder och
på lilla Dina :)!








107 JÄVLA DAGAR KVAR :D! MED LOV OCH HELGER :D !
AAAAAAAAAAH ÖVER TAGGAD HAHA :D !




"dagens" outfit

2010-02-16 - 23:35:05

Så , nu har jag fått in alla bilderna på datorn :)!
Så lägger in alla mina outfit-bilder till att börja med :)!

2010-02-07



2010-02-08





2010-02-11





2010-02-15




Tack Christoffer <3!

2010-02-16 - 22:57:24

Lilla Christoffer är just nu bäst i världen haha :D nej men han hjälpte mig att fixa min lilla bärbara bebis :D!! så nu är hon igång igen haha och Dina ska INTE få lov att gå över alltihop igen , nu vet jag dock hur jag ska fixa det :)! TACK <3!

                               

Slööö dag =)

2010-02-16 - 20:44:53


Förlåt för den dåliga updaten men ja , så blir det när min bärbara bebis är sönder haha :p igår åkte jag iallfall hem till Marcus , vi gjorde inte speciellt mycket , träffade på hans lilla vove Diva , såååååå söt :) tog bussen hem 20 över 11 , kom hem och käka sen deckade jag :)

Idag började jag 13.20 med prov , men blev väckt av mamma runt 9 , så gick ut med Dina och gjorde vid mig lite snabbt , sen tog jag bussen till skolan 10.35 för de va god mat i skolan haha så käkade med josefina, Sandy & Karla :) sen satte vi oss i rasthallen och skämtade bort massa förflutet haha fan va roligt man kan göra något så sorligt :)! Hade prov som gick skit dåligt haha :p sen va jag kvar lite med Josse, Sandy & Karla och tog bussen hem runt 3 tiden . kom hem och har bara slöat i sängen hela dagen haha :D

Imorgon är jag ledig , får se vad som hittas på .. skulle egentligen träffa Marcus men får se för har fått tillbaka mina utslag och vill inte gå utanför dörren när jag ser ut såhär haha så we'll see :)!

                                                        





FAME !

2010-02-15 - 17:38:03

Hej!
Tandläkaren imorse halv 9 , klar runt 9 tiden sen började jag inte förens 10 så åkte till skolan och var med Pablo :) den 21april sätter dom in tandställningen nertill , känner redan smärtan haha :( sen hade jag människor i behov av stöd , "pluggade" bara lite , haha satt och lyssnade musik sen va det dags för lunch :) åkte till McD med Josefina, Sandy, Emelie och Karla :) sen tillbaka till skolan och då va det dags för musikalen Fame :) satt med Pablo och Jesper :)
Den slutade 3 och då slutade jag , stannade kvar lite för att berömma min Elisabet lite för hon var så grymt duktig i musikalen :) sen tog jag bussen med syster , men hon bytade till 1an på motorvägen och jag åkte vidare till Christoffer :) hämtade en sak till mobilen sen gick jag till Kristineberg syd där syster hämtade upp mig , snällt :)
Kom hem och har inte gjort någonting alls , kvart över 6 ska jag ta bussen hem till Marcus :) ska vara där idag , sen ikv när jag kommer hem ska jag PLUGGA haha :p sen imorgon har jag bara prov 13.20 så blir härlig sovmorgon :)!




Alla Hjärtans Dag .

2010-02-14 - 21:40:18


Hej!
Igår skrev jag ingenting då jag inte hade riktigt tid :) men men .. duschade och gjorde lite sådant , sen vid 3 tiden kom Marcus hit :) vi tittade tv och gjorde inte mycket alls :) sen lite över 5 hämtade jag in Lina som jag skulle vara barnvakt till , så vi lekte lite med henne :p sen gjorde jag mat till mig, Marcus, Yasemin och Veronica , men de två åt senare :p sen tittade vi tv och så , sen somnade Lina vid 9 och jag & Marcus tittade på Texas motorsågsmassakern ? haha öööööööver läskig ju :(! sen kom Bosse hem och satte på OS så efter ett tag valde jag & Marcus att gå och lägga oss , så runt halv 2 la vi oss i sängen för att sova men då vaknar Lina haha :p men vi båda somnade ganska snabbt :)!

Idag vaknade vi halv 8 !?! åååångest haha :p tittade tv och låg bara kvar i sängen och slöade haha :P runt tio lämnade vi in Lina sen har jag & Marcus bara segat i sängen tills nu , förutom när vi käkade haha med resten av "familjen" ? Tjugo i 9 tog vi bussenn in till Maxi , handlade lite gott sen sa vi hejdå så åkte jag hem igen och han gick hemåt <3

Så nu ska jag lägga mig i sängen med Dina och Veronica och äta godis och titta på tv :)!





GRATTIS PAPPA (L) !

2010-02-13 - 00:59:24

Haha sitter fortfarande här :p och skriver just nu mitt 969e inlägg haha :p har bara suttit här sedan sist , Bosse har kommit hem och ligger i soffan , men nu ska jag sno godiset till mig , jadå (a) haha töntig jag känner mig :)?
Kaya mitt hjärta ringde innan med - KOM HEM MITT HJÄRTA , I MISS U TO MUCH! uuh helt tomt utan min bästa vän , vi träffades varje varje dag innan hon åkte, nu har jag inte träffat henne på 9 dagar :( hon kommer iallafall hem om 1 vecka! jag får väl klara mig lite till haha (aa)

GRATTIS PÅ 42-ÅRS DAGEN , VÄRLDENS BÄSTA PAPPA (L)




Let's dance med godis :D

2010-02-12 - 22:00:39

Sitter här vid datorn nu igen, tittat på Let's Dance med mamma och käkat massa godis och chips och lite cola haha :D nu är jag proppmätt och det är sån lång paus så satte mig här lite :p
Hittade en gammal bild jag tycker om (a)


Funderar lite, singel på alla hjärtans dag.. känns förjävligt .. hatar vara singel för övrigt , men på alla hjärtans dag vill jag ju verkligen inte vara singel .. haha någon är trött på singel livet (y)





Tråkig fredag .. !

2010-02-12 - 19:00:34


Idag höll jag & josse lektion igen, haha gick väl helt okej, dock bättre igår haha men tur va ju de för vår handledare var med igår och inte idag haha :p aja , slutade runt tjugo i 3 , tog bussen hem och har bara varit hemma sedans dess ... Bara legat i soffan och degat ..
Inte göra något speciellt idag , kränga lite och titta tv blir det nog .. imorgon ska jag vara barnvakt till Lina från 5 tills på söndag , vet inte riktigt när på söndag :p tror Marcus kommer och håller mig sällskap när jag är barnvakt iallafall ..







Sitter i skolan.

2010-02-12 - 10:07:02


Hej!
Updaterade inte igår men tar det lite snabbt nu :)!

Igår;
Skola, och jag & Josefina höll i en lektion om hörselskador , gick faktiskt väldigt bra haha :)! sen va det dags för Foto lektion, fick nya ämnen till Foto-maratonet sen slutade vi .. FICK ÄVEN MIN STUDENT MÖSSA , AAAAAAAH :D!!!! Åkte hem och pratade snabbt med mamma , så åkte inte hem till Marcus igår :( han kom till mig istället haha (a) Vi tittade på Final destination 3 och lagade mat haha :D han tog bussen hem 20 i 11 och jag & Dina gick och la oss haha :)

Idag;
Skulle på något i Aulan klockan 9, men de blev inställt så nu har jag rast till tjugo i tolv , ååångest men men :) idag vettifan vad som händer , hemma kväll kanske ? We'll se :)






Varit med Mimmi, och prata med Kayahjärtat

2010-02-10 - 22:28:56


Hej!
Ledig dag idag , sååååå skönt haha :D Tog bussen in till Maxi och träffade * och handlade mat till hemmet haha :) sen satt vi och pratade lite om allt möjligt under tiden vi väntade på min 32a som Mimmi även skulle sitta på :) satt där i ungefär 30 minuter, sen sa vi hejdå :* .. jag hoppade på bussen till Mimmi och vi åkte hem till mig :) Kom hem och jag började att laga maten direkt haha va över hungrig :) och Mimmi tyckte även om maten haha :D
Efter maten tog vi det lugnt, sen bestämde vi oss för att färga min underbara utväxt haha , så nu är den BORTA :D undertiden Mimmi la i färgen i mitt hår så ringde mitt hjärta mig enda från Ecuador! Kom hem hjärtat :(! pratade med henne i typ 1 minut, sen va hon tvungen att lägga på :( "bara" 9 dagar kvar :)!
Sen tittade vi bara lite tv och tog det extremt lugnt :p kvart över 10 tog hon 144an hem och jag satte mig här lite snabbt :) ska se om de finns mat kvar , annars lägger jag mig i sängen och smsar lite och tittar tv haha :)!
Imorgon blir det skola sen hem till * så tror inte de blir speciell bra update :) (inte för det är det nu heller men haha ja you get it :))






Klockan är 11.11 (y)

2010-02-10 - 11:11:15

Hej!
Somnade vääääldigt tidigt igår haha, innan tolv tillochmed :p segade bara i sängen, orkade inte plugga mer, så får göra det sista idag på Psyko Sociala inlämningen :)! Vaknade idag halv 9 haha ångest :( bara segat i sängen och varit ute med Dina :p idag händer inte speciellt mycket, in till Maxi sen och handla till mamma , annars inget förutom läxor :p
Imorgon ska jag iallafall träffa * igen :) förhoppningsvis haha om någon kan vara hemma med Dina (a)







BILD MARATON - Gamla Bilder, Minnen <3

2010-02-09 - 19:32:18


Jag har jätte tråkigt haha ,
så kastar in en massa jätte gamla
bilder då jag sitter på stationära datorn
d'är jag bara har sjuuuukt gamla bilder på haha! :D


















MINIATYRER, TRYCK FÖR STÖRRE BILD :)!

      

      

  
                                                   (bara för minnens skull)

     
Jag & Johanna, praktik                                                                              

     


HAHA SÅ, NU RÄCKER DET :)!
BARA FÖR SKOJS SKULL MED LITE GAMLA
BLANDADE MEMORY-PICTURES :) <3

Tråkig plugg-dag

2010-02-09 - 18:22:23


Bara gjort massa läxor och uppgifter hela dagen, tur att man är ledig ibland hahahaha :D ska snart göra klar inlämningen till Torsdag eller om jag fixar den imorgon , sen ska jag fixa lite på projektarbetet , se om det finns mer att göra inför lektionen jag & Fina ska hålla på torsdag och på fredag :) Annars vet jag inte vad som händer , André och CJ kommer kanske förbi sen och säger hej och träffar lilla Dina haha vi får se :)
Ingen aning om vad som händer imorgon heller ...

Aaaah Kaya, jag har sååååå mycket nyheter att säga till dig , kom hem så vi kan äta våra lovley KING WINGS och prata om allt , kärlek och ECUADOR ! Saknar dig , hoppas du har det underbart mitt hjärta! <3






Nästan ledig idag =)

2010-02-09 - 12:12:37


Förlåt men såhär dålig update blir det nu när min bärbara inte fungerar och tycker inte om att sitta vid denna datorn ahhaha :D
iallafall, kom hem om igår och tog det lugnt, klockan 5 tog jag bussen till Malmö hem till ****** och tittade på The Gamer , haha fattade NADA :D haha , snackade och sådant :) tog bussen hem tjugo över 11 och va hemma runt 12 .. Hem och äta sen decka runt halv ett tror jag att jag läste sista smset haha (a) båda var helt deckiga , eller va säger du hahahah ;)

Idag var det "skola" haha , till skolan kvart över 8 , ha ett Svenska prov sen hemåt igen , lönt va :D? gick typ helt okej kanske ? gissade nog på typ alla (?) frågorna haha nej men blir väl godkänd :P? Hem sen iallfall , och bara degat i sängen med tv och Dina haha , skönt att ha en hemma dag med bebisen :) Är även ledig imorgon med haha :D!

Jag har mycket bilder och Outfit bilder , men får inte in dom i denna datorn , riktig ångest faktiskt :(! så dom får ni när jag får in dom hahah (a) Don't hate me ;)







sitter i skolan

2010-02-08 - 12:18:26

Min dator är sönder därav den extremt dåliga updateringen ..
Sitter i skolan nu iallafall, och har gjort det nu i 45 minuter , skriver och fixar med det jävla projektarbetet haha :p hålla lektioner på torsdag och fredag , så måste förbereda inför det . och sen ska raporten och det muntliga också göras , aaah för mycket arbete för mig just nu faktiskt :(!
Tjugo över 1 har jag Religion till 3 , sen ska jag hem och äta etc , och sen ska jag bege mig hem till ****** :)





SKIT DATOR :@

2010-02-07 - 12:33:38


jävla helvetes skit dator .. pappa kan lösningen för att fixa min jävla datorn , men nu kommer jag inte in på mitt jävla lösenord ? som jag kom in på igår när jag kom hem från Måns ? jävla skit .

Sitter på vanliga datorn

2010-02-07 - 10:41:10


God morgon!
Sitter på vår ena stationära dator då min bebis gick på min bärbara igår så allting vände sig haha ? fattar ingenting och kan inte vända tillbaka det :( försöker få tag på pappa för att fråga men han svarar inte :p haha aja .. somnade runt 1- halv 2 igår , somnade mitt i smsandet hahaha (aa) aja . vaknade idag runt 9 , ut med Dina , gjorde våfflor till frukost , ut med Dina igen och nu sitter jag här :p kollade nyss busstider till mamma , eftersom vi ska hem till mormor och morfar idag för morfar fyllt år :)
Ikväll blir det nog bara plugg :( och dålig updatering imorgon för det är skola , och efter skolan ska jag träffa ****** :)



Bilder från fredags + helgen :)

2010-02-06 - 23:30:32

Först lite bilder från fredags på FIFH :)












TEAM SMURFARNA :D




Från helgen hos pappa :)





Dagens outfit

2010-02-06 - 23:27:09

Dagens Outfit hos Måns :)



Hemma igen!

2010-02-06 - 22:58:49

Ja , förlåt för en jätte dålig update , men igår va det dags för skolan och nästan direkt nr jag kom hem hämtade pappa mig så åkte jag hem där, och idag har jag varit hos Måns som blivit 18 :)

Skolan i fredags var riktit nice haha :D mellan 12 - 15 var vi på FIFH , Förenng Idrott För Handikappade, tror jag det står för (a) vi lyssnade på föreläsningar :) sen spelade vi Goalboll som är för blinda, med ögon bindel för att vara blind och en boll med en plinga i så man hör den ist :) sen spelade vi Rullstols basket haha riiiktigt roligt hade vi iallafall :) slutade 3 , åkte hem , var hemma runt 4 och nästan direkt kom pappa och hämtade mig & Dina :) åkte hem där och spenderade kvällen , somnade runt 11 haha :p
Vaknade idag först 6 , somnade om och vaknade 7 :) somnade sen vid tvn med Emma och Dina vid 10, och vaknade 12 :p sen var det dags att köra hem för jag skulle göra vid mig och tjugo i 4 kom Rickard, Matilda och mamma och hämtade mig så körde vi ut til Ystad till Måns mormor för att förbereda :) runt 6 kom Måns och vi firade han att han blivit 18 med släkten :)
Kom nyss hem och nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på Shall We Dance , jätte bra dans film (a)



God natt , dags att sova :)

2010-02-04 - 23:10:38

Nej , nu är det dags för mig att stänga av datorn, släcka lampan, krypa ner under
täcket med Dina, titta på C.S.I och decka :)
SOV GOTT ;*



kärlek, vad är det?

2010-02-04 - 21:58:22

Sitter i sängen , tittar på C.S.I och funderar ...

vafan finns kärlek för egentligen ? vad betyder ens ordet k.ä.r.l.e.k. ? ska det föreställa något bra och lyckligt eller något olyckligt som sårar ? Jag har upplevt underbara tider med kärlek involverad , men allt har sitt slut , och början på något nytt är nog det svåraste som finns ... ? Antingen så finns det någon som tycker en men som man själv inte är ett dugg intresserad av , eller så fastnar man för en kille som sedan inte är intresserad av dig .. Det dumma med mig är att jag har hur enkelt som helst att börja tycker om en kille, det är sjukt faktiskt .. men jag har ganska svårt att verkligen börja tycker om killen på riktigt , men det jag har allra svårast med , som ni som följt min blogg säkert märkt, är att släppa killen jag väl fastnat i ...
Så nu har jag bestämt mig , jag ska inte fasta för någon kille på ett tag (bara Gud vet hur de kommer sluta med det) och innan jag fastnar ska jag ta reda på vad killen själv vill ... Men just nu ska det bli Singel-Livet till fullo ... haha säger jag som älskar förhållande och inte vill något hellre än att hitta mig en pojkvän som jag kan vara glad med, vara lycklig med, älska, vara älskad av och bara vara mig själv med .. det finns inte många killar som man kan vara sig själv med , men jag hoppas jag hittar en jag kan det med snart .. för jag saknar närheten man får när man har ett förhållande .. saknar att känna mig älskad på riktigt , älskad för den jag är.

Dagens outfit

2010-02-04 - 18:52:52

Längesen så vi kör en sånhär igen :)





ny design , ny blogg..

2010-02-04 - 18:20:20

SÅ! nu är min "nya" blogg klar , ville ändra header så fick fixa en ny design då med :) enda jag stör mig på är att headern är liiiiite långt ner och att jag var tvungen att ta bort texten "mitt liv som 18åring i Malmö" från själva headern men men :p
Ska ha det såhär nu ett tag :)! Lättare att byta header nu med imed designen är vit haha :)!



Ny header - igen haha :p

2010-02-04 - 17:31:31

Sandy följde med hem efter skolan så gjorde jag mat till oss , vi käkade och snackade :) längesen man umgick med henne <3 Kvart i 5 tog hon bussen hem till Trelleborg och jag gick in och började göra en ny header till min blogg :) har gjort en som jag är jätte jätte nöjd med , MEN bakgrunden är vit så jag måste göra en ny blogg design , fasen också haha :P aja , fixar vi förhoppningsvis ikväll redan :)!

HÄR ÄR IALLAFALL MIN NYA HEADER :)!


photoshopade bilder

2010-02-04 - 14:31:50


Jag är jätte dålig på att photoshoppa bilder ,
men här är de jag gjort på typ 5 minuter idag
på lilla FOTO-lektionen , hahaha :D !














foto-lektion

2010-02-04 - 14:20:56


Sitter på mitt individuella val - FOTO och photoshopar bilder haha trevligt ? vääääldigt uttråkande och är jätte jätte hungrig , vill bara hem och äta haha :D inte tagit rast heller sedan halv 1 , vi får ta rast närsom men skiter i de och slutar tidigare :)







sitter i skolan

2010-02-04 - 11:11:32

Sitter i skolan nu , vaknade i lagom tid till skolan idag men hann inte skriva ett inlägg .. skulle ha projekarbetes möte halv 10 så träffade Josefina i skolan lite över 9 och skrev ut allt till arbete , sen upp där och prata :) sen skulle vi ha prykosocialt arbete , men gick bara på halva för det blev kaos i skolan . och nu har jag rast till 20 över 12 ..
Sitter i biblioteket nu , och precis kom pablo till mig :)






tårarna rinner , i full fart

2010-02-03 - 22:17:50

det är vid dessa tillfällena man behöver sin bästa vän , men hon är i Ecuador
så jag får klara mig själv .. och därför tar jag en paus från bloggen resten av kvällen..

tråkig dag

2010-02-03 - 20:27:50

usch vilken tråkig dag alltså :( bara legat i sängen helatiden och haft skit tråkigt alltså :( fixat lite inför Projekt-arbete-lektionen så nu är det klart :) ska fortsätta titta tv nu :)



Kaya till ecuador <3

2010-02-03 - 15:29:17

Så , nu är jag hemma igen efter att jag följde med Kaya för att växla pengar tills på flygplanet ikväll :) sa hejdå för nu försvinner hon ifrån mig i 16 dagar , buhu :( haha , men hoppas du får det nice gumman , hoppas alla 8 får det nice <3
idag vet jag inte alls vad som händer , skönt att vara ledig varje onsdag fram tills lovet iallafall haha :)!



God morgon =)

2010-02-03 - 11:24:22

God morgon!
sovit gott ? inte jag :( legat och vridit på mig hela hela natten :( men men ... vaknade idag av att Dina hoppade runt , så släppte ut henne sen gick vi och la oss igen :p sen kom mamma in och jag kunde inte alls somna om haha :P så nu ligger jag här och skriver en anons till henne :)



hemma - god natt ;D

2010-02-03 - 03:21:58

Hemma nu :)! och fy fan vad jag fryser , helvete hahahhaha ! tjugo över 11 hämtade Kaya mig så körde vi till BK och käkade King Wings , och runt 12 hämtade vi upp Anir, Agim och Kevin :) körde till Holma kullarna och jäääävlar vilka backar där va haha :p hur jävla höga som helst :P va inte där alls länge , det blåste way to much haha :p så vi körde till Pildammarna och krigade lite haha jätte trevligt :) sen satte vi oss vid isen och satt lite :p
När det blev för kallt åkte vi till Lockarp McD och drack varm oboy och snackade :) sen körde vi hemåt och nu är jag hemma :)  har nyss tagit av de kalla kläderna och nu ska jag krypa ner under täcket med Dina :)



pulka åkning ?

2010-02-02 - 20:40:52

imorgon åker Kaya till Ecuador och lämnar mig ensam här hemma i iskalla Sverige haha :( Så idag ska vi nog träffa Anir och Agim och åka pulka haha , döda mig :D kommer dööööö av kyla :( äsh, we'll se :)!
Har iallafall inte gjort ett skit idag , tittat tv och sådant , och imorgon ska jag fixa försäkring på min bebis :)! är endå ledig så kan lika bra passa på att få de gjort , ska även fixa CV som jag ska lämna ut sen lite här och där :)!



hellu =)

2010-02-02 - 16:45:39

Hej!
Hemma nu efter en tråååååååååååkig dag i skolan haha :P kom fram till skolan 10.35 , tog närvaro sen hade vi håltimme till 13.20 ? löönt haha :p? sen människor i behov av stöd lektion och slutade klockan 3 :P tog 8an till södervärn med Sofie sen 1an till Jägersro , snabbt in på H&M och handla hårfärg för min fina utväxt haha :p sen hemåt och på bussen satt mamma (och jag lovar oxies snyggaste kille haha!) kom hem och nu sitter jag i min säng haha :D(A)



god (?) morgon

2010-02-02 - 10:07:30

God mogon! sitter här i min säg med Dina i mitt knä och är jobbig .. stressig somfan är jag , började kvart över 8 ;) men vaknade tjugo i 10 , lyckat ? så nabbt ner i duschen och om 15 minuter går bussen
PUSS



god natt =)

2010-02-02 - 00:49:59

Nej, dags att säga God Natt nu faktiskt :) Dina ligger och sover i mitt täcke och jag ska sno lite av henne och bädda ner mig själv också (a) Tittar på 2½ men men det är nog snart slut och somnar nog då med för ska upp 6 imorgon bitti , uuuh , duscha och sådant :)
saknar min syster , som bor antingen hos kusin eller hos moster varannan vecka när Bosses barn är här hemma ... love u <3

existenz.se = sveriges töntigaste hemsida :)?

2010-02-01 - 22:10:21

HAHAHAHAHA VIKER MIG AV SKRATT ALLTSÅ , DETTA ÄR LÖJLIGT HAHAHHA :D Lagt in en bild på min Afro Grupp på min BILDDAGBOK (lägger in bilden i slutet av inlägget) och någon har lagt upp bilden på existenz.se haha ? så nu har min bilddagbok fått 17.000 besökare idag hahaha , tackar men HUR TÖNTIG FÅR MAN BLI PÅ EN SKALA :D Haha och alla jävla kommentarer ? VÄX UPP SMÅ POJKAR :)!

BILDDAGBOKENS KÄNDASTE BILD IDAG HAHA ;)


FULLSPECKAD DAG :)

2010-02-01 - 20:13:39

Hej hej!
hemma igen haha :) idag var det skola , inget speciellt med den haha tråkiga lektioner som vanligt , dock gjorde jag, Karla, Josefina och Emelie världens coolaste snögubbe haha över nice :D (kommer bild på hon/han sen) haha :D , faaaan vad jag läntar tills studenten , bort från skolan och bort från vissa personer , sååå good :)! gick ifrån skolan klockan 2 , då kom Kaya till parkeringen med Dina och Bahar, Hanna, Batoul och Besa följde med ut för att hälsa på bebisen hehe )
Sen körde vi till Caroli city , sen till Nobel och hämtade upp Feliciah och Kristall sen till Caroli och parkerade sen till hundaffären Fun Dog (tror jag) kollade runt lite :) handlade en tröja till lilla Dina :) sen körde vi till Jägers Zoo och kolade runt där lite :) handlade ett koppel till bebisen och en fin VÄSKA :)  sen handlade vi i Jägersro , lämnade mat och Dina, sen lämnade vi Feliciah och Kristall sedan vidare till BK (a) sen hem och käka , och nu ligger jag här i sängen (haha som vanligt) och tänker på dig .. älskar dig , det vet du.. allways did and will allways do..!
Ska starta tvn nu och se om de finns något nice på tv haha :D

Vår coola snögubbe :D






DETTA FICK LILLA DINA BEBISEN IDAG :)


1e februari ..

2010-02-01 - 09:33:48

God morgon 1e februari! helt sjukt att det redan är februari haha :o!
dags för skola nu , orkar verkligen inte det :( sitter i sängen med Dina helt uppspelt haha ritkigt bus humör just nu :p haha ... hela natten sov hon med mig i sängen , mysigt ju =) det var CSI x2 igår , så från 12 - 2 men jag tror jag somnade 5 minuter efter mitt God Natt inlägg igår haha ångest :(
aja , utvilad och klar nu , snart kommer Kaya och hämtar mig , sen blir det dags för skola .. Efter skolan snabbt he, och hämta Dina sen och träffa Feliciah :)

Dina nu på morgonen haha :)


RSS 2.0