FRAMME!!!!

2010-11-28 - 13:30:48

20101128_132751 (MMS)

FRAMME!!!!

Påväg till hemlig destination haha :D jag,...

2010-11-28 - 12:27:54

20101128_122252 (MMS)

Påväg till hemlig destination haha :D jag, veronica och pappas fru marie fick ett litet fnatt och satte oss i bilen för att köra iväg och shoppa lite , var får ni snart veta :D hörs snart igen! XOXO VANESSA HANSSON

Rensar bilder ..

2010-11-27 - 20:55:15

Jag sitter hemma hos min pappa i Trumparp , i soffan bredvid Marie =) Har precis rensat alla mina
web cam - bilder , och har kastat huuuur många som helst haha :p men tänkte att imed jag inte skrivit på ett tag (och inte orkar nu heller) så kastar jag in några få här :)

Bilder säger ju som sagt mer än ord :)
























Målet av träningen
(+lite mer dock men iallafall hit..)



Haha hur jäkla mycket snö som helst, och d...

2010-11-27 - 12:26:22

20101127_122417_ (MMS)

Haha hur jäkla mycket snö som helst, och det fortsätter :p och det är inte ens december :o? Vafan lixom haha. :p

ÅT HELVETE MED ER!

2010-11-25 - 21:25:52
ATT NI BARA ORKAR !?! KAN DU/NI BARA SLUTA OCH SNACKA
SKIT OCH BARA HITTA PÅ EN JÄVLA MASSA SKIT !?!?!!
Funderar på att ta bort bloggen pga allt jävla skit , men vill inte ta bort alla bilder . ÅT HELVETE MED ER IDIOTER SOM HITTAR PÅ EN JÄVLA MASSA SKIT!

Nu är jag sur , HEJDÅ


Sitter just nu på jobb och har vilan.. skö...

2010-11-17 - 12:50:30

20101117_124507 (MMS)

Sitter just nu på jobb och har vilan.. skönt är det att bara halvligga i en utbäddad soffa och alla barnen sover haha (a) har haft en lugn dag idag, gör bara på fruktansvärt ont i min axel :-( nu har jag snart min efterlängtade rast, sen stänger jag idag så slutar inte förens vid 5-halv 6 :-( men men, ingen aning om vad som händer idag faktiskt, men det är väl bara att vänta och se antar jag :-) . Aja, nu ska jag in i lekrummet med de 6 barn som är vakna ,sen rast :-) skriver kanske senare! XOXO VANESSA

Häst-historien ...

2010-11-15 - 18:54:46

Nu har jag inte bloggat på länge , förlåt! men har jobbat varje dag förutom lördag & söndag . Och i lördags åkte jag hem till pappa .. Kom dit vid halv 1 och bara var och slöade sen blev de en ridtur i skogen med Marie :) sen slöade vi i soffan på kvällen , tittade idol och sådära sen somnade jag på golvet framför brasan hehe (a) sen pratade jag med älsklingen vid 12 då han ringde och hade kommit hem från Sensation White .
Vaknade i söndags vid 9 tiden typ . blev "Fars-dag frukost" med paketer och sådära hehe :) och vid 11 tiden började jag & Marie att fixa hästarna inför en ridtur i skogen :) blev inte riktigt som planerat ...
Historian om något utav de läskigaste jag varit med om ...
Marie hoppade på Skraepa och sen skulle jag upp på Lalli . Jag tog tag i tyglarna med vänster hand och sadeln med höger , satte i vänster foten i stigbygeln och när jag lyfte höger fot från pallen och skulle upp i sadeln satte Lalli iväg i galopp . Jag hängdes bakom , gjorde allt för att komma upp i sadeln och få stopp på honom . satt på hans rumpa ungefär bakom sadeln och bara skrek så att pappa skulle reagera som va i andra trädgården på andra sidan huset. Jag satt fast med vänster foten och va helt vättskrämd , visste inte var jag skulle ta vägen . När jag såg hur Lalli svängde mellan ena hagen och hönshuset mot vägen så visste jag att jag var tvungen att komma av , så jag kastade mig över på höger sida av Lalli , lyckades på något sätt att få loss vänster foten och puttade mig ifrån Lalli för att inte hamna under honom . Trillade ner på marken , hamnade först på rumpan sen slog jag huvudet hårt bak , antingen i marken, en sten eller en stock som låg vid mig. Pappa kom framspringades till mig och Marie fångade tag i Lalli . Jag kände hur min axel inte fungerade och jag hade ont i ryggen och mina ben ville inte fungera först när pappa ställde mig upp . satt och skrek av smärta , hade så otroligt ont i min axel , och mitt bakhuvud. visste verkligen inte var jag skulle ta vägen .. Jag lyckades att få kraft i benen , gick fram och klappade och pratade lite med Lalli , sen ville pappa åka in med mig . Jag satte mig i bilen , och jag pappa & Emma åkte in till Helsingborgs Lasarett , och Vera & Marie tog en tur i skogen ..
Pappa körde fort till sjukhuset och jag hade så otroligt ont .. Vi kom fram till sjukhuset och gick in och fyllde in en lapp , det gick fort innan de kallade på mitt nummer . sen så hade jag så ont att vi fick ett rum direkt . satte oss där inne och väntade på att läkaren skulle komma . Första läkaren kom och tittade och lyssnade på hjärta & lungor . han konstaterade att mitt nyckelben var av , och ville skicka mig för att röntga nyckelben , nacke , rygg och axel för mina smärtor . Jag sattes i rullstol och kördes till Akuten . där fick vi vänta lite , sen kom vi in i ett rum , där en annan läkare tittade på mig och försökte göra olika rörelser med min axel , och jag minns hur mycket jag grät . En sjuksköterska kom in med smärtstillande till mig och en sån sak att ha om armen för att den skulle få stöd . sen kördes jag till röntgen för att röntga allt . De tog hur många bilder som helst , lite allt möjligt som hon i receptionen sa haha . Efter röntgen så käkade jag pappa & emma i cafeterian på sjukhuset i väntan på mina svar . Jag fick senare veta att ingenting var brutet (sån tur var) och att nerverna i min axel hade fått sig en ordentlig smäll och jag har antagligen sträckt nacken och fått en hjärnskakning . Jag hade änglavakt , det är allt jag säger ! Efter det fick jag smärtstillande i sprutform i magen , som jag sedan fick en allergisk reaktion på så fick stanna kvar ännu 1 timme på sjukhuset för att inte få mer reaktioner ..
Så efter 7 och en halv timme på sjukhuset så kom jag hem med smärtstillande tabletter , hjärnskakning och skadad axel , men ingenting brutet . Jag är så otroligt glad att ingenting är brutet! Och på måndag den 22e November ska jag till UMAS 08.20 för kontroll av att min axel fungerar och sådära .
Så idag var jag hemma från jobb , sov och vilade för att orka resten av veckan och sådära .
Nu orkar jag inte skriva mer , detta har tagit tid imed jag använder en arm och nu börjar min rygg att verka så avslutar detta inlägget med lite egobilder :D
Vänster axel fungerar inte , men armbågen & handen gör som
ni ser på bilden , och det underlättar mycket ska ni veta!

FÄRGBILD SÅ NI SER RESULTATET
AV FÄRGNINGEN AV MTT HÅR TILL
"CHOKLADBRUN" ! :)

Bild från fredags eller torsdags (tror jag)


Dagens outfit Dagens outfit

2010-11-09 - 10:06:19


enkel men endå snygg outfit idag :)!






+ min fina skinjacka från FOREVER21 och halsduk!







NU måste jag kila,
HA EN BRA DAG !!

Bra jobb-dag idag!

2010-11-09 - 10:02:32
Förlåt att jag inte skrev igår , men jag blev hämtad av älsklingen efter jobb och så åkte vi till GULD-FESTEN på Stortorget! Och efter det så åkte vi hem till mig så lagade jag mat , och efter det tittade vi tv och när älsklingen hade åkt hem så tittade jag lite tv och glömde bort bloggen sen gick jag & la mig . Men jag lovar att jag up-daterar idag!!!
Nu blir det iallafall snart att bege mig till jobb , lugn och bra dag idag , bara jobb från 11.00 - 15.00 ! :)'
kommer snart en dagens outfit!


(MOBIL-BLOGG) GÅRDA...

2010-11-08 - 14:12:06

20101108_140204 (MMS)

(MOBIL-BLOGG) GÅRDAGEN VAR DEN BÄSTA PÅ LÄNGE, SM-GULD , SM-GULD , SM-GULD !!! Berättar mer om gårdagen sen. Sitter just nu på jobb, har snart haft min efterlängtade 30minuters-rast haha :p sista dagen på fjärilen idag, sen blir det masken ( :D ) imorgon och efter det blir det ett långt vikariat på bilen! Skulle jobba där fram tills 29 november , men idag blev jag förlängd till 17december på bilen , och antagligen kommer det mera :D fan vad bra det känns att tjäna mina egna pengar :D!!!! Nej, nu ska jag upp och hämta mellanmålet sen vidare upp till avdelningen :-)! Slutar 5 idag, så skriver mer senare ikväll :)! ÄLSKAR MIN ANDRÉ CLARENSIUS<3<3

Tillbaka! (tror jag iallafall)

2010-11-04 - 21:24:01
Jag ber om ursäkt! Jag ska faktiskt skärpa mig nu och börja ta tag i bloggandet igen jag lovar! har bara inte haft ork och tid att blogga . jobbar varje dag 8-9 timmar om dagen och är helt slut-körd efteråt haha :D så mina dagar ser i princip likadana ut , Jobb - träffa André/vara hemma - sova. Typ så mina dagar ser ut haha så japp (a)

Igår hade jag & min älskling 6 månader tillsammans , och jag har aldrig varit lyckligare.
Efter jobb så åkte jag hem och slöade inför att träffa älsklingen på kvällen . Vid halv 6 - 6 tiden hämtade älsklingen mig så åkte vi hem till han så duschade han & öppnade sin present , han fick en kofta bara för att jag tyckte den va snygg haha (a) , sen gick vi upp i stan :) Vi satte oss på Azalee (stavning?) och käkade god plank-stek och umgicks litegranna med varandra <3 när vi hade suttit där ett tag och ätit och umgåtts och pratat så gick vi vidare upp in i stan :) vi tänkte sätta oss på Espresso House , men de va över fulla eftersom alla småttingar har lov denna veckan haha :p så vi satte oss på Barista istället =) Blev en kaffe för älsklingen & varm oboy för mig , efter det så latade vi oss och tog bussen hem till älsklingen (a) Satte oss i bilen och körde hem till mig för att hämta Dina , sen åkte vi hem till älsklingen för att spendera natten där <3 Somnade nästintill direkt efter att jag borstat tänderna och lagt mig under täcket haha (a)
André Clarensius , Världens Bästa Pojkvän<3


Men nu kommer jag att komma tillbaka igen! =) Dock kommer det bli tråkigt att läsa om mina dagar här i bloggen nu när jag i princip gör samma sak dag in och dag ut haha .
SÅÅ! VAD vill ni läsa om här i min blogg =)!?!





André Clarensius <3

2010-11-03 - 00:00:00
Ett halvår
6 månader
184 dagar

Jag Älskar Dig!

Du är min kärlek, jag älskar dig något
så otroligt! Är glad att få vara din, och
jag vill inte förlora det underbara vi har<3



7 månader har nu gått sen du kysste mig på Etagé
och 6 månader har gått sen du sa att jag var
DIN flickvän! Jag har aldrig varit lyckligare
än vad jag är nu, och denna känslan
vill jag aldrig någonsin förlora!

André Clarensius , mitt livs kärlek <3


Är på jobb, lägger pärlor med en flicka :-...

2010-11-02 - 09:29:26

20101102_092542 (MMS)

Är på jobb, lägger pärlor med en flicka :-) ursäkta för dålig up-datering!

RSS 2.0