Hem mot mamma igen!

2010-04-18 - 12:39:00

Nu kommer pappa och Marie snart hem ifrån rid turen de tagit med Skraepa och Lally , och då sla vi köra mot Malmö :) vi blir körda idag, så skönt :)! och på vägen till Malmö så ska vi lämna in min bärbara :( buhu! men vi har endå inget internet hemma hos mamma haha , men hoppas min bärbara blir lagad och bra haha!

Tänkte iallafall skriva ett sista inlägg nu innan vi åker, för nu ska jag packa ner datorn i min väska så jag är klar och redo att åka :)!

André Clarensius<3

Rim - memory

2010-04-18 - 10:38:50

Spelar MEMO med minsting syster haha :)! rim-memo , jag som suger på att rimma :O???
gjorde nyss om min design lite med haha :) får ha den såhär i ett tag :)!


God morgon .

2010-04-18 - 08:56:02

God morgon!
Jag har dock varit vaken ett bra tag, runt 1 timme nu haha :( Dina vaknade och ville ut och kissa så det var bara att stiga upp haha :P somnade dock ganska tidigt igår i soffan , så har endå sovit ut tillräckligt :)!

Igår åkte vi in till Helsingborg och satte oss på en Kina restaurang för att äta lite gott :D haha mums :)! Sen åkte vi hem och åt marängswiss (stavning?) och hade myskväll i soffan framför Millenium haha :)!
Idag ska vi hem till mamma , vilket betyder INGET INTERNET igen :(, ska ha lite kalas för mig med släkten på mammas sida :) så ska hem där runt 2 tror jag , duscha och göra vid en och fixa mat etc :)! sen efter det ska jag träffa min André <3!!! miss u !

Emma igår :)


Jag igår - HAHA!


Model Lab med Josefina<3

2010-04-17 - 11:17:59

Den 25 mars så åkte jag & Josefina till stan efter en otroligt solig och skön dag i solen i skolan :) vi begav oss mot Åhlens vid Gustav för att göra en fotografering på Model Lab haha :D roligt var det faktiskt, fast att sminket inte var det bästa HAHA :D
Josefina klantade till sig ordentligt haha :D vi va inne på toaletten och skulle byta om så trillar hennes mobil ner i vasken som är FULL av vatten ahhahahhahhahahah :(

Lägger in bilderna vi tog haha :)!
(tänker inte förklara mig vf det är
så dålig kvalite på bilderna :))










<3

MASSA Dagens Outfit's

2010-04-17 - 11:04:27

Måndag 29/3 - ETAGÉ






Tisdag 30/3 - långrunda ute med André med Dina




Onsdag 31/3




Fredag 9/4




Måndag 12/4 - Första dagen på Praktigen







Torsdag 15/4 - Stan med André <3






Fredag 16/4 - GRATTIS VANESSA ;D




Sitter hemma hos pappa nu

2010-04-17 - 10:43:58


Hej Igen!
Nu sitter jag hemma hos min pappa i Trumparp, som 19årging, och lägger in bilder i datorn :) så snart kommer det en hel drös med Dagens outfit bilder :)!

Sedan sist jag skrev har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket haha :p har dock börjat att PraktiseraMotettens förskola igen och det har jag längtat jätte mycket efter :D! haha (a) sakat alla barnen och har redan kommit in i rollen igen :) har även solat lite i veckan och har faktiskt träffat lilla André typ varje dag denna veckan haha :$
Måndag 12 april - GRATTIS MORMOR
Onsdag 14 april - GRATTIS SANDY
Fredag 16 april - GRATTIS VANESSA :D hahahhaa :D

Blev väckt igår av mamma och syster , de kom in med preseter och sjöng och jag fick negerbulle och choklad med ljus :D
Present av syster



Present av mamma



Present av Mona & Dagmara på praktiken



Barnvakt :)

2010-04-10 - 21:40:48

heeej :)!
Nu har jag möjlighet till dator , men endast för kvällen :( 'jag sitter hemma hos Anna och Rickard för är barnvakt till lilla matilda som ligger och sover så gott :)

I torsdags efter skolan så solade jag , och sen så träffade jag nini lite på kvällen , han kom och hämtade mig och vi satt bara och pratade lite i någon timme :) kom hem ganska sent och somnade typ direkt haha :D
I fredags var det skola , försov mig men det gjorde inget :) inlämning i svenska, arbetade fritt på förskola , seminarium och inlämmning på psykosocialt och redovisning på männsikor i behov av stöd . haha fullt upp hela dagen :D efter skolan var det dags att sola :) så åkteiväg och solade sen hem och duscha snabbt och klä på mig , sen kom Lisa och paul och hämtade mig så körde vi till Oxie för att träffa upp fler folk sen körde vi till Ystad för Street Racing :) över nice och kom hem lite över 1 , men sov i bilen påväg hem från ystad haha låg ner i baksätet :p Deckade direkt när jag kom hem :)
Idag var jag bara hemma på förmiddagen , skulle ha matilda och till en lekplats men blev inte så :p så var bara hemma , men blev uttråkad efter ett tag så det blev en inpuls solning :) sen mat och sådant , och runt 6 kom jag hit :) vi gick ut till en lekplats med André sen hem och jag nattade Matilda och nu sitter jag här :) mamma kom nyss med för att titta på Barcelona - Real Madrid matchen :)




Foto lektion :)

2010-04-08 - 13:23:35

 


hej! sitter på fotolektion nu och väntar på att jag ska få mina bilder av min lärare :p

I tisdags träffade jag Nini :)! vi gjorde inte speciellt mycket , jag klagade mest på att jag hade ont i min rumpa efter att ha fått tejpa ihop skiten haha :D

I onsdags så var det skola , men behövde knappt vara på lektionerna vi hade så jag & Josefin fixade och gjorde klart hela vårt projektarbete  , puuuh 20 sidor :O ??? aja :p sen prov, vettifan hur det gick haha! sen på kvällen fotade jag till mitt maraton som ska lämnas in idag :) sen träffade jag Nini och Simon snabbt , sen skulle dom iväg , så jag gick upp och fortsatte sen ringde nini igen och tyckte jag skulle komma ut till han lite :)

Idag ska jag sola , sen har jag inlämningar tills imorgon som jag ska göra , och egentligen ska jag dansa? men vet inte om jag ska imed min rumpa, kan knappt gå haha :(







Updaterar er lite :)

2010-04-06 - 08:44:00

Heeeej!
Sitter i skolan nu , ska egentligen göra svenska uppgift men dras till bloggen haha :D

ska ta allting liiiite snabbt :)!

27/2 - kollade film och gjorde faktiskt inget speciellt alls , kom väl hem runt halv 4 - 4 tror jag det var :)?
28/2 - gjorde ingenting alls på dagen, och på kvällen träffade jag André och Milky och gick bara runt lite och snackade haha :) kom hem runt halv 1 , och la mig bara i sängen typ direkt haha :)
29/2 - LOVET började :D dansade afrikansk och åkte hem till André på förfest med han och hans vänner , sen drog vi vidare till Etagé och hade det trevlans :) träffade på några man kände där inne , annars inget speciellt haha , va med André hela kvällen :) sen gick vi till McD för han blev hungrig, sen GICK vi hem haha :o han följde mig hem , sen sa vi hejdå och han gick hem till sig :*
30/2 - GRATTIS NIKKI ! träffade André :) gick till han med Dina och vi gick en runda med henen :) sen lämnade vi hem henne och gick en runda :) sen gick vi hem till han , och han körde mig hem :) jag käkade och sådant . på eftermiddagen åkte jag hem till André :)
31/2 - ingen aning alls om vad jag gjorde på hela dagen haha :D!
1/4 - APRIL APRIL :D! Solade på dagen , sen var jag med André på kvällen <3
2/4 - solade på dagen, och efter det åkte jag hem till min pappa i trumparp för att vara där i helgen :) ( trillade igenom golvet och skar upp min rumpaaaaaa :(! )
3/4 - 5/4 - VAR I TRUMPARP!
5/4 - kom hem från trumparp, duschade och sådant sen träffade jag André <3

Och Idag sitter jag här haha :( vet inte vad som händer idag haha :( vi får väl se :)!

                                                                                                a<3




jag lever !!

2010-04-02 - 17:38:05


nu har jag varit utan internet i 6 dagar, och vi har fortfarande ingenting hemma hos mamma , men just nu sitter jag hos min pappa och jag ville bara informera er om att jag lever :D! Jag updaterar när jag är hos min mamma och har internet för har skrivit inlägg varje dag som jag updaterar sen :)

                                                                                                                                     a<3



RSS 2.0