tårarna rinner ...

2010-08-29 - 02:31:19

Vaknade runt 1 idag , upp och käkade sen åkte vi till en vatten-lekplats :) efter det blev det till en Italiensk-glassbar och handla lite god glass, blev Stratchella för min del haha :D (stavning?) riktit jäkla gott :) kom hem och pratade med älskling ..
nu har vi nyss ätit, grillat kött med grillade majskolvar , gott gott ..



Tillbaka ... ?

2010-08-28 - 04:23:59

Nu har jag inte skrivit på 3 dagar, och denna lilla "pausen" behövdes .. inte det att jag inte har haft lust för att skriva för har velat logga in varje dag för att updatera , men det är så lätt för mig att börja skriva om tankar och var som händer i livet just nu fast man är i USA och just nu är det inget jag kan , så därför valde jag istället att inte skriva blogg :)

Dessa dagarna har vi inte gjort så mycket, det har varit SKIT väder rent ut sagt så vi har mest bara varit hemma faktiskt hehe :P förutom idag .. jag började "jobba" redan vid kvart över 7 , Ylva skulle besöka ett dagis som Dylan kanske ska börja på :) Men Dylan sov, så jag bar ner honom försiktigt i min säng och somnade själv hehe (a) Vaknade runt halv 10 av att jag fick sms av älsklingen, så gick in på datorn och pratade lite med honom och typ Sofie , och lilla Dylan fortsatte att sova haha :) Ylva skickade ett mejl till mig på facebook runt 4 att jag skulle ha Dylan bytt på, ombytt och redo i sin bilstol tio i 5 för vi skulle tillbaka till dagiset hon varit på imorse med Ryan sen till ett annat :) Ryan kunde dock inte följa med pga vissa omständigheter så de va jag Ylva och Dylan som åkte ut på äventyr :) Vi har börjat leta efter dagis redan nu imed att jag kommer vara behöva vara tvungen att åka hem tidigare än planerat, tyvärr ...
Kan ju säga att dagis i USA inte alls är som dagis i Sverige :o!?! här är barnen i åldrar var för dig, från att de är typ 8 veckor gamla, imed att man inte får mer föräldrarledighet i USA :o!?! så barnen är i alla åldrar för sig updelade, sen har varje ålder endast ETT rum de får vistas i där de ska leka och äta och spendera hela dagarna på :o det tyckte jag bara var sjukt, och utöver det ska man behöva betala minst 300dollar i veckan för att få lov att ha sitt barn på dagis och även packa med sig lunch till barnet dagligen! Är glad att jag inte ska flytta till USA och skaffa barn, fy fasen!
Aja, påvägen hem var både jag & Ylva så hungriga att magen gjorde ont så vi åkte inom ngt ställe och handlade med oss 3 Large pizzas haha :P 1 var dock till arbetarna som bygger på Ylva & Ryans deck haha :P gott var det , men det var så otroligt mycket mat så man orkade "bara" max 3 slicar , haha deras bitar är som en halv pizza haha nej men nästan :P
Efter det gick jag ner och pratade lite med min älskling<3 sen upp igen och slappade vid tvn, efter en liten stund blev Ylva sugen på glass så blev lite sådant med hehe :p Gick ner typ 10 för att lägga mig framför datorn med musik, Ylva Dylan och Ryan har redan gått och lagt sig och jag vill inte sitta i vardagsrummet själv vid tvn och lyssna på alla läskiga ljud utifrån haha så smet ner här (a)

Sitter här med musik och har det myyyysigt med big bauta Jordgubbar haha :D(aaa)



Lite ego-bilder skadar aldrig :)


Så kan det gå ... <3

2010-08-25 - 05:49:53

Har inte bloggat idag , och kommer nog bli ganska segt med up-datering här nu ett tag , kanske bara tills imorgon jag vet inte . dagen har iallfall varit fylld med nyheter och tankar som springer runt ...


jätte gammal bild ...

Miss Universe :)

2010-08-24 - 05:44:09

Inte gjort så mycket idag , lekt och dansat en massa med lilla Dylan hehe och pratat en hel del med Mimmi, älsklingen och Sofie , tack <3 När Ylva kom hem så började hon med maten och sådära så det blev kyckling och ris , mums mums :D  sen efter det har det bara varit slö i soffan , klockan 8 började Miss Universe , och av de 15 som gick vidare så sa jag & Ylva att Miss Mexico skulle vinna, Miss Guatemala skulle komma tvåa och Miss Australia 3a :) blev inte riktigt så , men vinnaren blev ingen mindre än vackra Miss Mexico :) oerhört vacker tjej :)! Och Miss Australia kom 2a och Miss Guatemala någonstans mellan 6a - 10a :(
Efter det gick jag ner hit och har legat här max 30 minuter hehe :) tittar på YouTube , och det är helt sjukt att man för 3-4 år sedan satt som ett plåster med syster framför YouTube och lyssnade på vackra, talanfulla Esmée Denters från Nederländerna. Idag är hon en världskänd popstjärna med blandannat sin egen låg "Outta here" och även "Love Dealer" med ingen mindre än Justin Timberlake :)!

Hittarna som gjorde henne känd via YouTube :)!

Esmée Denters - Dance with my father

Esmée Denters - Irreplaceable

Esmée Denters - Unwritten (feat. Natasha Bedingfield)

Esmée Denters - What goes around (feat. Justin Timberlake)


Tjejen är nu 21 år gammal och världskänd, här är 3 utav hennes låtar :)!

Esmée Denters ft. Justin Timberlake - Love Dealer

Esmée Denters - Outta Here

Esmée Denters - Admit It



(god) morgon !

2010-08-23 - 18:56:18

God morgon :p!
hade så ont i magen och kroppen igår så hade svårt att somna såstannade på datorn och kvart i 12 kom min älskling in för att prata med mig innan jobbet hihi (a) vi pratade en massa och kikade runt efter resor , nu måste jag bara ha jobb direkt när jag kommer hem så jag har pengar till det :)! Sa godnatt till honom kvart i 2 , eller ja han sa godnatt och jag sa ha en trevlig dag på jobb :p sen skulle jag sova , ja det gick ju åt helvete , sista gången jag tittade på klockan hade den hunnit bli 04.00 , låg och bara vred på mig tänkte och hade ont ...

Somnade iallafall och vaknade idag lite i 8 när Ylva väckte mig , och urk va illa man mådde bläää :o men upp och hämtade Dylan , gav honom lite frukost sen la vi oss ner och båda somnade direkt haha :)
Vaknade kvart över 12 av att jag fick (ännu) ett sms av min älskling så gick upp och startade datorn och har pratat med honom sens dess :)(a)
Nu ska vi snart upp och äta , sen blir det lite bus i mitt "storarum" som jag har här nere , för det ska spöregna måndag, tisdag & onsdag , ritkgit tråkigt ju men men :)


Nyvaken Dylan

Var fasen blir du av !?!

2010-08-23 - 05:11:26

Lee Elinor Josefina Ekholst, var blir du av !?!
I miss u like hell you know ?


bild från 1an, 19 maj 2008 <3
Sedan den dagen har vi hållit ihopa <3



Minns du?
ti je më e mira ce me ke ndodhur të jëtë, te dua zemer <3
asnjere nuk do te leshoj <3

dagen / kvällen =)

2010-08-23 - 05:07:23

Efter förra inlägget sa jag godnatt till älsklinge & mamma , sen pratade jag lite med Sofie lite om vad som händer just nu ... aja det löser sig :)! pratade lite med henne sen gick jag upp för att käka lite , orkade bara en halv liten hamburgare sen blev jag sjukt illamående så käkade inte mer , la mig i soffan vid Ylva & Dylan och tittade på True Life - Iäm obesed , över feta människor ju :( tydligen så somnade jag och sov i typ  1 1/2 timme , mår inte alls bra alltså :( vaknade upp och tog vatten , tabletter och en Twix-glass och slöade sen ännu mer i soffan , blev bättre för kanske 30 miinuter sen började magen krampa igen :( Dylan & Ryan gick och la sig runt 10 , och jag & Ylva tittade nyheter - HELVETE VA DE SKA REGNA ÄNDA TILLS PÅ ONSDAG :o!?! tråkigt ju :(! sen för kanske 20minuter sedan gick vi för att lägga oss och jag ligger här med kramper i magen och lite smått trött men inte tillräckligt för att somna tyvärr , men de kommer väl snart :)?


En gammal bild , som fortfarande är en favorit :)

mår skit ...

2010-08-22 - 22:24:29

inte skrivit idag men har inte suttit vid datorn speciellt mycket och mår skit så då får tyvärr bloggen lida ...
Vaknade först 12.10 idag , hade fått 3 sms av äsklingen så svarade honom sen somnade jag om och vaknade 13.10 haha helt sjukt ju märks man inte mådde bra redan då .. Gick upp där uppe men de blev bara värre av vädert , gick ner ett tag pratade lite med älsklingen sen skulle ylva jag och dylan till Arlington för att handla men vi chansade på BabiesRus istället och där fanns vad vi skulle ha , kom  hem igen typ 20 i 4 , gick ner här ch har pratat med mamma och älsklingen sens dess . mår verkligen bajs :( Huvudet sprängs närsom, tror febern närmar sig, magen krampar, mår illa som fan, sjuk spänning i nacken, ont i höger innerlår och kan knappt röra mig , ritkigt tråkigt att må såhär när man ska upp 8 imorgon och ta hand om Dylan ..

Kalas för Dylan 1år idag :)

2010-08-22 - 02:57:31

hej!
har inte skrivit allt idag men har inte haft tid , kan egentligen inte skriva nu heller men :p
Somnade 5 inatt , vaknade halv 12 , gick upp och hjälpte till med det sista innan gästerna skulle komma . fixade tårtan och Dylans tröja sen somnade jag pojken lilla för han skulle sova lite innan kalaset . Bytade om och gjorde det 3 gånger under dagen haha men de blev kallare och kallare (a)
Alla gick vid 6-7 tror jag , vi plockade undan sen slö i soffan och nyss käkade vi lite mat , gott gott :)
nu tittar vi tv och Ylva visar boxerhundar för Ryan och Dylan gråter ...

miss u all <3 2 månader kvar <3




Vilken förvandling .... !

2010-08-21 - 06:50:17

Haha sitter och tittar lite gamla bilder , och
Vilken Förvandling jag genomgått haha :o(a)

två månader har jag gått från blond LÅNG hårig
till kort bob med brunt hår haha :)



Juni 2010



Augusti 2010



Nu är klockan 00.50 , God Natt <3

And This Is Me Now =) !!

2010-08-21 - 04:09:44

Åkte iväg och klippte mig med Ylva haha nice :) Frisörskan trodde inte jag förstod engelska imed Ylva översatte så innan hon frågade mig om jag kunde lite engelska så gissade hon med sin kollega var jag kom ifrån haha och lilla jag förstod exakt vad som sa , men sa inte att jag fattade vad dom sa (a) De gissade iallfall på Spanjorska eller från Balkan hehe , antaligen för mina mörka ögon och för jag har brunt hår :P
Efter klippningen åkte vi hem om lite fort och Dylan käkade lite , sen åktevi till Market Basket och handalde , när vi kom dit hade vi bara 30 mintuer på oss haha men vi hann med allt :D förutom det som inte fanns där men det tat Ryan på BJ's imorgon bitti :) Påvägen hem blev det att vi handlade med oss Burger King hem - MUUUUUMS FILLIBABBA haha :D

Nu smet jag ner för att titta mobilen och passade på att skriva här med :)

































And This Is Me Now :)!






It's so short, but I really like it :)!

Nu ryker håret :o!

2010-08-21 - 00:01:15

Sista bilden på mig i mitt långa, fina, älskade (tråkiga) hår ...
Nu beger jag & Ylva oss till en frisör salong för att klippa oss ,
mitt kapas och Ylva vet jag inte riktigt vad hon ska göra med sitt hår :)


cp-huve haha :(

Som google översatte ; I want a bob-hairstyle with my legs :)!
hahaha ! Bob-frisyr med MITTBENA
here I cooooome :o!

Oboy :)

2010-08-20 - 21:52:03

Slö dag idag , duschade när Dylan sov hehe skönt , klippning idag
aah vill ju inte komma dit i smutsigt hår haha (aa)
Även pratat med min älskade om Sensation White i november, nice price :)!
Nu har jag suttit och pratat med lilla Sofie i 1 timme och 45 minuter haha :D
pratar om typ allt möjligt hihi (a)
Sitter även här med min Oboy hihi (A)



varit vaken i 2 timmar , inte hunnit med mer än datorn haha (a)

2010-08-20 - 16:57:41

Vaknade när Ylva väckte mig , sen somnade jag & Dylan om igen hehe (a) vaknade av att mobilen ringde 3 svensk tid för älsklingen skulle sluta tidigare så har suttit vid datorn sen typ 10 över 3 men pratat med älsklinge och sen mamma & syster på Skype :) Sen begav de sig till Malmöfestivalen som börjar idag , syster tar min plats i tältet haha men nästa år är jag tillbaka :D!
Nu lämnade min älskling också datorn för att handla lite sprit haha snäll pojke man har va :o !?! lämnar en för att inhandla sprit till kvällen haha nej men ja :(
så nu är jag hungrig , ska upp och äta (a)

hahaha slöa Dylan


kort, tråkigt inlägg . God natt!

2010-08-20 - 07:11:48

Som sagt , har verkligen inte haft någon blogglust alls idag , har inte mått på topp heller. magen krampar 24/7 och huvudet kommer sprängas närsom . har varit en hemma dag idag , skulle egentligen med Ylva och handla när hon kom hem men vi sköt upp det tills imorgon . imorgon blir det städ, klippa mig, handla och fixa vad som kan fixas inför lördag . allt blev även kaos , men jag satt uppe och väntade och allt löste sig väldigt snabbt , det gäller att vara stark och visa hur stark ens vilja verkligen är .
nu ska jag sova , min mage dödar mig , undra vad det är för fel :(

God Natt!

letar bikinis från Victoria's Secret :)!

2010-08-19 - 19:53:15

Hej!
har inte skrivit innan för jag inte orkade logga in här haha ursäkta mig :)(a)
Vaknade idag vid 8 , gick upp och Dylan satt och åt så tog över där när Ylva gick , sen gick vi ner och han somnade så jag la mig i sängen för att vila lite , haha jovisst :p vaknade 11 av att älsklingen smsade mig och tyckte jag skulle vakna och Dylan sov vidare :p så startade datorn och pratade med älsklingen, och Vera :) och nu pratar med Sofie :)
Kollar upp färger och storlekar på bikinisarna jag bestämde mig för igår , hittat en hel bikini till syster, en trosa och två bhs till mig från Victoria's Secret :) Någon som vet om deras storlekar är små eller stora :)????

har bara busat lite med Dylan nu under tiden , och ätit :) nu segar vi och jag passar på att blogga lite , snäll jag är va :D? haha blöh har ingen blogglust idag haha (a)

kärlek . <3

2010-08-19 - 04:18:32

gör om lite bilder såhär på kvällen ,
ska sova snart tror jag :-)







I Love You


Shopping idag :D!

2010-08-19 - 03:37:01

Honey I'm hoooooooome :D! nja , önskar älskligen va här så jag kunde sagt det på riktgit haha :p
När både Ylva & Ryan varit hemma ett tag så åkte jag, Ylva och Dylan till ett litet "centra" i närheten för att handla lite och titta på lite pary-prylar tills på lördag då det blir kalas kalas för lilla Dylan :D Vi åkte dit och gick runt och tittade lite , handlade en party-hatt , fixade med ballonger som hämtas på lördag förmiddag och handlade några saker att hänga i träden haha kan inte riktgit förklara det haha :D efter det så passade vi på att smita inom Marshalls och shoppa lite och jag fastande HELT bland flick-barn kläder , gooooosh jag ville köpa med mig heela affären hem jag loovar haha :p så vi gick runt där i kanske 1 timme :p jag plockade på mig lite allt möjligt hehe sen hittade jag ett sjukt sött sele & koppel till Dina , men det var blått och det ska vara ROSA , men vet var det finns i rosa :D(a)
Letade även efter en perfym till mamsen , men den hon vill ha har funnits för ett bra tag sedan och verkar som om den inte finns kvar för hittade den inte och när jag frågade så sa hon att dom inte har kvar den , får leta vidare efter den eller handla någon annan till henne :)
Efter shoppingen handlade vi med oss mat hem , kan ni gissa vad jag tog :D !?! - gott var det iallfall ;)


Haha på kvittot så hade de bara skrivit "MENS" om saken som jag köpte till André och nu efter maten så tittade jag & Ylva på kvittot så tänkte jag inte mig för och bara utbrast ; Men FAN vad fräscht att de skriver MENS på ens kvitto !?! eller oj, vänta, det heter inte mens på engelska med va? ... haha när man läser det låter det nog inte speciellt kul haha men både jcg & Ylva utbrast i skratt och även Ryan sen när Ylva förklarade för honom vad vi skrattade åt haha , tröga Vanessa är tillbaka :D?


Dagens shopping :)!


Hello Kitty flece-tröja till Syster 13dollar (
ca 100:-)


Jätte söt höst-klänning till Syster 15dollar (
ca 115:-)


Ralph Lauren tröja till Tildis-vildis
rea 25dollar (ca 190:-)
(dock behövde jag inte betala för denna då hon i kassan
tog av larmet men glömde att skanna in tröjan hehe (a))


Något litet till älsklingen då han ska få något annat ,
men fastnade för "detta" när jag såg det så japp :)

Dagens outfit

2010-08-18 - 20:27:50






Kellogg's :-D

2010-08-18 - 18:30:20

Sprang upp och tog mig en STOOR skål
med Kellogg's kornflakes och mjölk :-) !!



God morgon / God dag hehe :)

2010-08-18 - 18:22:36

Låg och pratade med älsklingen igår till 1 tiden här , sen stängde jag av datorn för att sova men det tog sån oerhört låång tid ? somnade mellan 3 - halv 4 , sjukt jävla jobbigt alltså :(
ylva kom ner och väckte mig idag , antar att jag somnade om för hon kom ner klockan 8 igen hehe (a) när hon hade gått så lekte jag & Dylan lite i vardagsrummet sen la han sig ner på sin filt , så jag passade på att ta filten och honom och gå ner och lägga mig i sängen haha snacka om att man passar på att sova så fort man kan (a)
Vaknade klockan 10 av väckarklockan på mobilen :) fick sms av älskligen att jag skulle logga in på msn så yes i did hehe :) har snackat med honom på skype ett bra tag , och han gick för snart 1 timme sedan för han skulle träna med Robin hehe :)
Sitter nu i vardagsrummet och tittar FULL HOUSE och väntar på att mamma ska komma in på msn/skype med syster som kommit hem från Turkiet idag :) och lillen ligger i min säng och sover hehe , vet inte om jag vågar lämna våningen för att ta något att äta , tror jag väntar tills han vaknar hehe :)

2 eller 3 timmars Teen Mom - tittande :D

2010-08-18 - 05:17:48

Käkade gott gott med Ylva innan idag :) Ryan var på match så han käkade inte hemma och Dylan åt bara ris haha :) Det blev ris, grönsaker och krabb-mojs inlindad i vit fisk. ja ni tycker det låter SKIT ÄCKLIGT och det gjorde jag med när Ylva berättade om det , men jag smakade och det var ärligt något utav det godaste som jag har ätit hehe :) Synd man inte kan handla med sig mat härifrån till Sverige haha , ska se om receptet finns på förpackningen så är det bara att använda internet för att översätta haha (a) isåfall blir det middag-a-la-Vanessa när jag kommer hem för det var himmelskt gott (a)
Efter maten så fastnade man vid tvn, först var det en ny show med (Sabrina tonårshäxan) Melissa & Joey , och den var faktiskt rolig haha (a) men efter den så var det Teen Mom i 2 eller 3 timmar så fastnade självklart där haha , tycker det är jätte intressant och här i USA är det ju helt nya avsnitt så när jag kommer hem så slipper älsklingen mitt tjat om att se det programet då jag redan kommer ha sett de avsnitten här haha :D

Nu sitter jag i min säng , ska göra lite sudoku för all min trötthet försvann under tiden jag skrev detta inlägget så får vi se om jag är vaken vid 12 och pratar med älsklingen min eller inte :)



Rubrik?

2010-08-17 - 23:47:20

Har slöat och lekt en del med lilla Dylan och sen somnade han i mitt knä haha gulligt :p Ryan kom hem vid halv 5 men han gick runt 5 tiden igen för han skulle på RED SOX GAME , och precis när han gick kom Ylva hehe :) Har suttit med henne uppe i köket och tittat på när byggare bygger deras däck och lyssnat på Ylva som undrat en massa om varför de gör så eller si haha jätte roligt :p och hon pratar svenska med mig och vågar inte fråga de för hon är rädd hon ska känna sig dum haha jätte roligt :D

Vet inte om det blir dans idag , mitt huvud dunkar ihjäl pga detta vädert bläh :(!



haha tänkte försöka övertala Ylva att gå med mig på bio-premiären imorgon av Vampiers Sucks
haha men det verkar inte vara någonting alls för henne haha så får vänta tills jag kommer hem
till Sverige och se den MED svensk text haha (a)

Full House på tv :)(a)

2010-08-17 - 18:39:38

God dag :)!
klockan är nu 12.39   och jag vaknade vid 10 idag , somnade om med Dylan igen , hehe skönt att få sova lite extra på mornarna då jag har så svårt att somna om nätterna. Försöker somna redan vid 10-11 , men sen blir klockan kvart-tio i 12 och då känner jag att jag lika bra kan vara vaken ett tag till då älsklingen kommer in på msn runt 12 tiden här ...

Aja , vaknade idag som sagt tio , sen slö slö slö, vaknade till helt och hållet vid halv 12 tiden och då vaknade Dylan med precis samtidigt hehe tajmat :)? nu har vi busat en del och dylan har ätit lunch och jag frukost :) Nu fastade jag vid Full House men nu är det paus så passar på att skriva lite här hehe (a)

Vet inte vad som händer idag , ut och gå en runda blir det nog för det är ganska fint , dock klibbigt och kvavt skulle det vara , så jävla tråkigt väder alltså blääää :(



God natt för mig, God morgon för er :)

2010-08-17 - 07:20:20

klockan är nu 01.20 , och jag pratade nyss med min dunderbara älskling på msn såhär innan jobb för honom och precis innan sovtid för mig hihi (a) alltid lika mysigt att prata med min älskling, blir om möjligt mer och mer kär i dig för varje dag som går André<3
nu ska jag faktiskt stänga av datorn och försöka att sova , hoppas verkligen inte att jag har lika svårt för det idag :(!!

God Natt!

haha cp-kind :(
nytagen bild

I NEED HELP :)!!!!

2010-08-16 - 23:31:31

Nu har jag suttit och letat efter olika bob-frisyrer hela dagen typ och fått hjälp av älsklingen och av min "mode-guro"-Mimmi haha :) har hittat några jag tyckt om , och har nu hittat två stycken som jag väljer mellan , oavsätt hårfärg på bilderna så ska jag behålla min solblekt-bruna :p

Men nu behöver jag ER hjälp för att få lite överseende av vad folk tycker är snyggast :)

Såhär


ELLER

Såhär


Snälla Snälla Hjälp Mig !!

hej / god kväll :p 14.02 här :)

2010-08-16 - 20:02:06

Hej / God kväll hehe :)

igår blev det god god mat , sen blev det slö i soffan med Marabou choklad och bilar , gott gott :) gick ner i sängen runt halv 11 , gjorde lite sudoku i väntan på att André skulle logga in runt 12 tiden och det gjorde han :D pratade med honom i 40 mintuer sen började han jobba redan 7 idag , så fick säga hejdå ganska snabbt igen :( fortsatte att göra sudoku sen la jag ihop boken vid halv 1 , men somnade inte förens vid 3 helt sjukt , trodde hela rummet var invaderat med vampyrer och spindlar så kunde inte sova haha :( Men när jag väl somnade drömde jag underbart haha (A) <3 Dock tyckte André inte om drömmen när jag berättade om den för honom haha :(

Vaknade idag 8 av att Ylva väckte mig och behövde gå direkt hehe hon hade glömt bort tiden :p Dylan åt lite blåbär sen vart han trött så tänkte vi kunde sova lite hehe (a) jag ställde min mobil på klockan 10 , så jag kunde vara vaken när mamma & pojkvännen min kom hem från jobbet , men smart som jag är ställer jag klockan på mobilen som går efter svensk tid haha skulle ha ställt den på 16.00 haha :P aja , så vaknade vid 11 av att jag fick ett sms av älsklingen :)
Startade datorn och har pratat med mamma och älsklingen :) planerat lite med älsklingen också (a)<3

Sen blev det lite "Brunch" haha :p dylan käkade någon puré och lite rester från igår och jag tog cornflakes & liiiite rester från igår men höll mig till mina flingor haha (a) nu vill Dylan lyssna på musik men mitt jävla Spotify account fungerar inte eftersom jag inte befinner mig i Sverige och man kan inte ändra sitt land till USA , jävla skit !!! hatar Spotify just nu :@!!!

Vet inte alls vad som händer idag , det skulle vara regn, varmt, kvavt, blixtrar och åska så vi håller oss inne haha , tråkigt men sant , får se vad som händer senare med :)


Just nu ..
hjälp mig! HUR ska jag klippa mig på fredag !?!

haha hatar mitt hår när det är fönat, hur jävla
fluffigt och fult som helst ju :-( !

Nu blir det mat :)

2010-08-16 - 01:49:18

Hahaha låg och gjorde lite Sukoku och sen plötsligt måstejag ha somnat haha ? pennan låg på golvet och jag låg med boken i handen haha :p? aja , vaknade upp och trodde att alla hade gått haha det var knäpp tyst i hela huset men hittade Ylva i Dylans rum :)
Ylva håller på att laga mat nu , och nu hör jag att den är klar så ska kila upp och äta , sjukt hungrig :D!!

Byggare-Vanessa & Byggare-Ylva i farten :)

2010-08-15 - 21:28:27

Sådära , har inte skrivit på ett tag men har inte varit något nere i mitt rum förutom när jag fönade mitt hår efter duschen haha :D gick upp där uppe och åt lite lunch med Dylan & Ylva , blev kyckling och ris (inte mitt val I promise! haha) sen byggde vi ihop en hylla som vi handlade igår , eller ja en TV-bänk rättare sagt och kan säga att vi är grymma haha (a) Nu smet jag ner här för att titta på mobilen om älsklingen hade skrivit, jovisst hade han det och då startade man datorn för att prata lite med honom (a) Så nu pratar jag med trötter på msn hihi (a)<33

Idag blir det nog att äta ute om jag inte uppfattat Ylva fel , och vi tänkte egentligen också gå till en lekplats med lite vatten aktiviteter men solan har försvunnit så vi får se :)


Usch vad mitt hår är slitet :( tror dock att jag & Ylva
ska besöka frisör-stolen på fredag :o !

Förslag på HUR jag ska klippa mig :)???!?

God morgon! 10.49 är klockan

2010-08-15 - 16:49:38

God morgon!
somnade ganska direkt igår faktiskt och vaknade för kanske 5 minuter sedan hehe :) sjuuuuukaste avslutet på en dröm evah !?! haha nej men det var lite smått roligt haha :p
Nu ska jag klä på mig sen gå upp till Ryan, Ylva och Dylan , och lillen blir 1 idag, ojoj stor pojke haha :D vet inte vad som händer idag, ta det lugnt med sol kakor glass och så kanske haha , Ylvas idé igår haha vi får se hur det blir med det , dock inte speciellt soligt ute idag vad man kan se genom mitt minimala fönster hehe (a)

I miss u all back home! <3

God natt :)

2010-08-15 - 07:10:22

Nej , nu är klockan 10 över 1 , SOV GOTT :)!


00.00 , jag önskar mig ....... <3

2010-08-15 - 06:00:30

Satt en stund och pratade med André , vet inte riktigt vad vi kom fram till men men <3 efter det så gick jag upp där uppe , Ryan gick och la dig med Dylan ganska tidigt och jag & Ylva byggde ihop lampor hon köpt idag sen satte vi på Brüno som var på tv . HAHAHAHA har aldrig sett den innan men han är ju för fan sjuk haha , måste tydligen se Borat med sa Ylva haha :D vi tog lite glass och läsk och tittade på filmen sen tittade vi lite biljetter till UFC till Ryan :)
filmen slutade nyss , gick ner och borstade tänderna och nu ligger jag här , klockan är precis 00.00 här så jag får önska mig något , och jag hoppas mer än någonting att min önskan slår in inom några dagar<3!
Nu ska jag byta om sen blir det nog lite Sudoku tills jag somnar haha (a)

GRATTIS DYLAN PÅ 1-års DAGEN :-)!
08/15/09
(svenskt datum; 15/08/09)



André Clarensius , i love you!

Hemma efter en 3-4 timmars runda på IKEA :)

2010-08-15 - 02:31:55

Hallluuuuuu !
jag & Ylva bestämde oss för att åka ut till IKEA och handla en del haha :) det tog oss typ 1 timme dit då man typ stod stilla på motorvägen pga bilköer , antar att det är för denna helgen är det en "tax free weekend" och det händer typ 1 gång om året och man betlar då ingen skatt som i Boston ligger på cirka 6-7% så det var en hel del människor ute haha ... men men , vi kom fram och Ylva parkerar på inlastnings-zoonen som man får stå på i 15 minuter haha , sen begav vi oss in i IKEA :)
Packade på oss en hel del , sen blev det Swedish Meatballs och kan säga att det INTE smakade som svenska köttbullar nej fyyyy de var typ ångade eller något så åt bara 3 stycken haha men men , och brunsåsen smakade inte som den skulle och LINGONEN ska vi inte ens snacka om hahaha .. ! efter lilla "lunch-pausen" fortsatte vi och efter typ 3-4 timmar begav vi oss till kassan för att betala :) Ylva var berädd att det skulle gå på typ 1000dollar , men till sin förvåning blev det "bara" 400 dollar , haha och vi handlade SJUKT mycket :o !?!
Vi försökte sedan packa in i hennes LILLA nya bil haha , det var mycket som skulle in i den vanliga combin men det gick , pack-mästarna haha :p
Det tog "bara" 35-40 minuter hem då det inte var någon trafik alls hehe , och gick ner här direkt för att prata med min älskling ... så pratar med honom nu och tänkte samtidigt passa på att blogga litegranna :)

Vet inte vad som händer ikväll, lite slapp med choklad, bilar och glass kanske hihi (a) ??


<3

What a kiss really means...

2010-08-14 - 19:07:10

What a kiss really means...

*Kiss on the stomach-----"lets have sex"
*Kiss on the Forehead ----"Forever you will be mine"
*Kiss on the Ear ---"I'm horny"
*Kiss on the Cheek ---"We're friends"
*Kiss on the Hand ---"I adore you"
*Kiss on the Neck ---"We belong together"
*Kiss on the Shoulder ---"I want you"
*Kiss on the Lips ---"I love you" OR "I want you"

What the gesture means...
*Holding Hands ---"We can learn to love each other"
*Slap on the Butt ---"That's mine"
*Playing with the Ear ---"I can't live without you"
*Holding on tight ---"Don't let go"
*Looking into each other's Eyes ---"Don't leave me"
*Playing with Hair on Head ---"Tell me you love me"
*Arms around the Waist ---"I love you too much to let go"
*Laughing while Kissing ---"I am completely Comfortable with you"

--Advice--
*Dont ask for a kiss, take one.
*If you were thinking about someone while reading this, you're definitely in Love.

Jag kan säga att jag tänkte på
en och samma person genom hela
texten .. André Clarensius <3

baby-sim

2010-08-14 - 18:04:48

Ylva kom ner och frågade om jag ville med på baby-swim få följde med istället för att bara sitta här hemma och vara deppig ... hemma nu , ligger i sängen med en klump i halsen och pratar på msn ..
vet inte vad som händer idag ...

I love you , you are the
worlds greatest boyfriend ..

Dagens outfit

2010-08-14 - 17:44:04

Varmt som satan ute idag :)



nyvaken ..

2010-08-14 - 16:09:26

God morgon ...
somnade kvart över 3 inatt, tänkte inte sova men behövde sömnen (kvart över 9 svensk tid) och ja , har inte sovit som en prinsessa precis .. vaknade nyss , ska kanske på baby-sim vi får se ... vi får även se hur det blir med bloggandet idag mår bajs :(



Sudoku + Mike Posner = just nu ...

2010-08-14 - 05:16:40

Är verkligen jätte trött , men vågar inte stänga ögonen och somna , är rädd för vad jag kommer drömma ... så nu är det musik (Mike Posner) och sudoku-boken som åker igång så jag förhoppningsvis somnar automatiskt snart :/ ..



I Love You Soooo Fucking Much !

2010-08-14 - 05:02:11

jag älskar dig
vill inte förlora dig!






































Du Är Världens Bästa Pojkvän André Clarensius <3

En god Hot Sub senare sitter vi alla här i källaren :)

2010-08-14 - 01:35:12

Så , nu har vi nyss ätit lite middag :) blev en god Marinade Grilled Chicken Hot Sub för min del och det smakade wonderfull hehe :) hade bara sallad i den , kanske därför den var så jätte god hihi (a)
Nu sitter vi här nere i källaren allihopa, Ylva ligger på golvet med Dylan, jag sitter här och bloggar och Ryan spelar ishockey på Playstation 3 haha :) sociala vi är va :D?


Karla och Jag <3

En liten nybadad Dylan :)

2010-08-13 - 20:53:20

Så , nu har Dylan alldeles precis fått sig ett litet bad , hehe snacka om att han älskar att bada hahah han är för gullig :) lyser lika mycket som en solstråle när han sitter i sitt badkar haha gulligt :)!


















Mike Posner - Cooler than me !

2010-08-13 - 20:02:44

Sista tvätten ligger i tvättmaskinen och jag sitter i soffan och äter glass med choklad-brownies bitar i och dricker mjölk medans jag njuter av Mike Posner - Cooler than me , den är för skön den låten :)
Dylan ligger på golvet helt slut haha stackare , men han var uppe ganska länge igår och idag är det fredag så blir ett tag idag igen så :) Vet inte alls vad vi ska hitta på ikväll , en trevlig hemma kväll kanske :)? Måste dock ut och shoppa i helgen (igen!) , mamma skickade ett paket från Sverige hit med presenter till Dylan som blir 1 på söndag , men det har inte kommit fram så det har åkt vilse någonstans tyvärr :(

Hej!

2010-08-13 - 18:46:00

hej ! haha :p
vaknade idag tio i 8 av att Ylva kom in och väckte mig hehe som vanligt :) upp till Ylva & Dylan och satt mig med Dylan på golvet som käkade lite blåbär hahaha :p När Ylva hade gått så gick vi ner på nedanvåningen och Dylan la sig på sin filt, så jag passade på att lägga han i min säng och mig själv bredvid så gjorde vi som igår haha vi somnade i sängen (a) sköönt var det :p Vaknade kvart i 11 av att Dylan bankade sitt huvud i väggen , han försökte lägga sig skönt den stackren hehe så la honom ner och startade datorn , men tänkte inte alls på att blogga haha Förlåt (a)
Pratade med André på skype och sådära :) för en timme sedan klädde jag på mig och gick upp på ovanvåningen för att äta och Dylan var hungrig och vi fick först besök av en tjej som skulle mäta efter däcket och sen kom en gubbe som kollade runt här inne i huset :p Nu har han gått och jag tittar på FULL HOUSE haha det är såååå längesen man såg det , har verkligen saknat den serien hihi (a)

Vet inte alls vad som händer idag , just nu tvättar jag iallfall mina kläder haha det behövdes verkligen hade inget kvar att ha på mig så fick bli en liten tvätt-dag :p

Dagens outfit

2010-08-13 - 04:00:58

Tog på mig jeansen, tygskorna och nya tröjan ,
lite snabbt och enkelt :)!


haha här kan ni mina kära läsare se att jag är sne-fotad ,
och vet jag ser ko-bent ut på bilden men det är jag inte
haha bara för att klargöra det för finns nog idioter (no names ;))
som skulle fått för sig att kommentera det annars , no lifers :)!





Mätt och trött ...

2010-08-13 - 03:56:39

Så , nu sitter jag här , mätt och belåten haha :D pratade med min älskling litegranna innna , och sen när Ylva & Ryan kommit hem så åkte jag , Ylva och Dylan till affären för att handla en hel del :) det blev massa juice, kakor, mjölk, glass etc. etc. en massa nödvänligheter haha :D Påvägen hem handlade vi hem lite Thai-mat från Rice Kube för klockan vart redan halv 9 så hade blivit sent att laga mat och lilla Dylan var jätte hungrig .
Vi kom hem vid 9 och packade upp altihopa och har nyss ätit , kan säga att kyckling curryn var SJUKLIGT stark haha och de varnade ingenting alls om det haha det brändes i munnen när man åt det helt ärligt haha :P

Nu smet jag ner här för att up-datera lite , ska upp till Ryan Ylva och Dylan snart igen :)!

Lite smått roliga bilder från igår-kväll :)

2010-08-12 - 19:24:10

På kvällen här hemma hos Ylva & Ryan så
hade vi lite mys och bus hahaha , här kommer
lite bilder som togs igår-kväll :)


går själv :)


haha jag & Dylan . vi skulle sätta panna-mot-panna så
rapar han mig rakt i ansiktet hahaha !


hahaha CP-bild men endå lite små rolig haha
så här varsågod , här får ni er ett gott skratt för det
fick både jag Ylva och Dylan när vi tittade på denna bilden haha :D


Dylan & Ylva :)



Bilder från Davi's Farmland igår :)

2010-08-12 - 19:18:39

Här kommer lite bilder av alla jag tog igår :)
På Staketen runt alla djuren fanns det en lite plast-sak
i antingen Rött, Gult eller Grönt , det visade hur
vänliga & farliga de olika djuren var.


haha världens fulaste djur?




fula tjocka illa-luktande grisar


haha riktigt stoooor (och lika ful) tjur


FRIA getter , juäki!


Ännu mer fria djur, dock var detta (dalmatin)-lamm jätte gulligt :)


UUUUUUURK


Bradley KLAPPADE ormen :o!!
där fanns även en liten "lada" full med äckel päckel terarium-djur
med bla. spindlar så jag gick inte en NÄRA ladan ... va inte heller nära
denna ormen, bilden är jäääääääätte mycket inzoomad för att få en bra bild :p


Dylan gillade de farliga äckliga grisarna


Dylan tyckte om att klappa lammet (som för övrigt luktade möög)


Moo Moo var på besök ?


Stackars Bradley blev rädd för Moo Moo


VÄRLDENS FULASTE HÖNOR !!!!


Såg en tjej med en mus en bit bort (inzoomad bild) så såg
hon att jag fotade henne så kom hon fram till mig .....
och jag blev LIV RÄDD . . .

men såg sen att den inte var så stor och farlig (a)

Påvägen hem så märkte jag att Amerika har
världens fulaste motorcykel-hjälmar haha !!


Nu blir det bilder :)!

2010-08-12 - 19:04:12

Så ! Nu har vi busat en del och ätit frukost / lunch haha eller som det heter här Brunch haha :p nu dansar Dylan 8som vanligt haha) och jag ska slänga in alla bilder från igår här nu :)

OJ! God Morgon, Klockan Är 10.45 (y)

2010-08-12 - 16:45:42

Hahaha OJ God Morgon! klockan är 10.45 och jag vaknade typ nyss haha :P eller ja , vaknade 5 i 8 , sen gick Ylva och både jag & Dylan va trötta så jag la han i min säng sen deckade jag direkt bredvid haha :P vaknade alldeles nyss och min söta mamma var orolig <3 Men det var skönt att sova lite iallfall hehe :P
så vi har sovit nästan 3 timmar , eller ja Dylan sover fortfarande haha snacka om att han kommer ha energi när han vaknar :p

Vet inte vad som händer idag , vet inte alls hur vädert eller någonting är haha (a)

Dålig up-date , FÖRLÅT , bättrar mig from imorgon :)!

2010-08-12 - 04:03:30

Extremt dålig bloggning idag jag vet FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT men lovar att skärpa mig från och med imorgon :D under dagen har jag umgåts med Ylva , käkat , tittat YouTube-klipp och hittat en present till älsklingen och Josefina :) så det blir att åka ner till Northshore Mall i Peabody för att beställa de och så imed jag måste betala kontant och kan därför inte beställa hem det :)
Nu sitter vi här i vardagsrummet , inget mer händer idag då klockan redan är 10 hehe :)


någon dag sedan.

Hemma efter en lång dag ute på landet :)!

2010-08-11 - 22:00:07

hooooome!
så , nu är vi äntligen hemma igen hehe :) klockan 9 kom Michele, Kristin och Bradley och hämtade oss så satte vi oss direkt i bilen för att göra en stund. Vi stannade till på Wilson's Farm där Michele handlade lite "lunch" sen fortsatte vi mot Davis Farmland som ligger i Sterlings, MA , så det var en bit att köra hehe så Bradley, Dylan och jag somnade i bilen haha (a)
Vaknade upp en liten bit därifrån. Vi kom in och gick runt inne på "bondgården" , haha äääääckligt med LÖSA GETTER , blärk dom luktar skit och bara springer runt och skiter och kissar överallt så kan säga att detta inte var något för mig haha :P där var djur som Lama, Åsna, Hästar, Kossor, Lamm, Höns, Kycklingar, Getter, Grisar etc. etc. haha :p
Efter ett litet litet tag satte vi oss ner för att äta lunch , och det Michele hade köpt var inget jag äter så jag gick in i en lunch-kiosk de hade där och handlade en French Fries , helt okej men har smakat godare här i USA haha :) Sen gick vi bara runt och runt och pojkarna klappade och matade de äckliga djuren :)
Vid kanske kvart över 2 började vi gå mot utgången och satte oss i bilen för att köra hemåt, och lilla Dylan hade redan somnat så han sov hela resan och Bradley somnade samma sekund som Michele satte igång bilen haha :D
Vi stannade till och handlade glass & dricka , jag tog en Mjukglass med smak at Twist som igår bara det att denna var 4 gånger större än den igår haha så det tog en liten stund att äta upp men gott var det :)
Och resan hem var hemsk , jag är jätte åksjuk och det tog lite mer än 1 timme så BLÄ på den men nu är vi iallfall hemma och Dylan är helt utslagen så han ligger på golvet på sin filt hehe :)

Här har jag ätit typ 2/3 delar haha :o
och så mycket som det är kvar är faktiskt
helt ärligt nästan en stor i Sverige hahaha !







God morgon, jag är sjukligt trött :( !

2010-08-11 - 14:06:59

God morgon / God eftermiddag!
klockan är 08.06 och jag vaknade för max tio minuter sedan av att Ylva väckte mig för hon skulle gå . Dylan sover fortfarande därför jag kunde skriva såhär tidigt hehe :)
Nu ska jag börja göra vid mig , men först och främst vill jag egentligen sova hahaha :p sen ska jag packa väskan till idag , blir en lpng dag UTE idag och inte inomhus hehe :)

Håller koll på Dylan från
under tiden hehe :)


God morgon för er , God natt för mig :)

2010-08-11 - 05:53:29

God morgon på er , ha en trevlig dag alla :)!
nu ska jag sova haha :D (a) sov gott :-) !



Bilder från idag :)

2010-08-11 - 04:44:05

Bilder från idag på Barn Museét :)

Som ni lär märka på bilderna är detta inte som ett "vanligt"
museum, utan det är mer ett lekställe enligt mig då barnen
får leka med allt som finns där haha så förstår inte alls varför
det heter BOSTON CHILDREN'S MUSEUM . hehe men men :)














In action :)












Sen blev det en glass-paus på HOOD :)


HARVARD University






Latin hiphop ... ? Njeh!

2010-08-11 - 01:53:38

Så! nu är jag hemma efter en "latin hiphop"-kurs :) kan säga att det var verkligen INTE Latin Hiphop , och jag trodde amerikanare var duktiga på att dansa haha :) men men , jag hade roligt och kommer att fortsätta med det BARA för att röra på mig och för att det är dans :D men i framtiden kör jag Pilates 1 timme innan dansen också , sen gymmar jag lite då och då hihi :)
nu ska jag hoppa in i duschen , sen blir det maaaat :D!

Dancin' - star :)

(haha likar en tjugge :p)

HEMMA !!!! (eller ja, hemma i Boston)

2010-08-10 - 23:56:14

Kristin, Michele och Bradley kom lite i 11 , så satt vi först lite i vardagsrummet och pratade sen packade vi hop det som inte var packat än och satte oss i Micheles bil :) först så åkte vi till Cambrigde och käkade lite lunch på Café Barada , jag tog en got Syriansk sallad med grillad kyckling , det var verkligen jätte gott haha :D och Dylan käkade lite ris, kyckling och gurka hehe :) när vi hade suttit där i kanske 40 minuter satte va oss i bilen och begav oss mot Boston city för att gå på Barn-museum :)
Vi kom fram och gick runt där inne och Dylan har gått runt som bara den (dock hållt handen) och varit jätte glad hehe :) efter ett tag blev han trött och då var det lagom tid att gå :) Vi gick ner till ett litet "fika-ställe" eller vad man ska kalla det haha och handlade mjukglass :) haha jag smakade smaken "twist" och det var både vanilj och choklad, faktiskt riktigt gott hehe :) efter det så gick vi tillbaka till bilen och körde mot 47-store , för Allie (Kristins kusin) jobbade där idag :) När vi kom dit så sov pojkarna så Michele stannade i bilen med dom och jag & Kristin gick in i affären :) det är en affär med massa Boston Red Sox kläder :) Michele hade gett kristin sitt kort och lät mig välja precis vad jag ville hihi (a) Så det blev en långärmad :) Efter det så åkte vi hemåt och nu har jag lagt in alla bilder på datorn , ska snart lägga upp dom här , sen kanske ta något litet att äta sen dansa :) Blev ingen pilates idag , kom hem när det började haha (aa)

Tröjan som jag valde :)


Dagens outfit

2010-08-10 - 23:45:15

Kristin och Michele sa att jag skulle bli
för varm i kläderna jag hade så sprang
ner och bytade om så blev detta idag istället :)!


Utanför HARVARD :D

Så , nu ska vi snart gå :)

2010-08-10 - 16:46:54

Så , nu är min dag typ fullbordad , har pratat med mamma på MSN och älskligen på Skype  , "bara" pappa vännerna och syster kvar ju :( saknar er alla! men nu skrev ju systramin med hihi :D<33
nu har jag klätt på Dylan en snygg outfit haha , och ska nu packa väskan och göra och klara för att röra oss när Michele och Kristin kommer :)

Dylans outfit idag hehe :D


Dagens outfit

2010-08-10 - 16:14:26

Dagens äventyrs-outfit :)
har dock satt på mig en sportbh ist :)



Goder morgon! 09.38 är klockan ...

2010-08-10 - 15:38:08

God morgon!
hehe inatt har jag sovig jääääävligt gott men alldeles för lite haha somnade för sent igår men men :( Ylva väckte imig 5 i 8 idag , gick upp och tog Dylan och sa hejdå till Ylva :) har fixat lite med packningen och så till dagens utflykter , och nu ligger lille Dylan och sover , bra det ju så han är pigg och glad när Kristin, Bradley och Michele kommer :)

Vet inte hur länge vi kommer att vara borta , men tar med mig kameran så ni får lite bilder från dagen och sådära , sen skriver jag direkt när vi kommer hem igen hehe :)!



God morgon för er , God natt för mig :p

2010-08-10 - 07:36:38

Kan verkligen inte somna , känner mig inte ett dugg trött ... ligger här i sängen , älsklingen har tillochmed gått upp efter sin sömn för att gå till jobbet !?! haha sjukt att tiderna är så stor skillnad , men säger bara tacka Gud för Skype :)!
Har suttit och disskuterat mitt bröllop med vännen Mimmi , vännen jag har haft längst som jag fortfarande umgås med , 10 år nu (tror jag det är (a)) och du är fortfarande lika bra hehe :) Har sagt vilket tema jag ska ha, vem som ska vara min man, vilka som ska vara mina brudtärnor etc haha :D roligt att båda två vet hur vi vill ha våra bröllop men att de är så sjukt olika :o hennes är lite kinky och mitt är typ en flickas dröm (utan allt det som är för stort och ej stilrent) hihi (aaa) men roligt att man får sexiga till det lite på hennes bröllop iallfall haha :D

nej , ska nog försöka sova nu , på riktgit :( GoD nAtT !

just nu nu nu .


Justin Bieber konsert

2010-08-10 - 04:13:50

Nu har jag nyss laddat ner lite musik att lägga in i I-poden tills när jag gymmar och springer , hehe man kan ju för tusan inte träna utan musik haha :O Visade även för Ylva på youtube när Miley Curys hade konsert och lilla söta gulliga underbara Justin Bieber var med , så sa hon att jag skulle kolla upp om han skulle ha konsert i Boston så skulle hon gett det till mig som en lite hitta-på-en-rolig-sak-tillsammans upplevelse .. och jofan ska han ha konsert i Boston , den 16e jävla NOVEMBER , och jag som hoppar på flyger 20 oktober , riktig ångest faktiskt :( men men ... kommer väl fler möjligheter att se han ... (a)


haha vet att han bara är 94;a , men hade blivit en rolig konsert :)

Diner a la Vanessa style :)

2010-08-10 - 02:21:29

KLICKA --> HÄR <--

Sååååå :D nu har vi nyss ätit Diner a la Vanessa style haha :p Ylva bestämde sig för att göra kyckling med parmesan+carlig powder+Italian mix -marinad och stekta potatis bitar till det :) Dylan behövde äta så Ylva började ge han lite banan och jag var hungrig så jag fortsatte med maten och gjorde till och med klart det haha , och det sjukaste är att det blev gott haha :D
Så vi käkade maten och nu ligger jag i min säng , bara för er skull haha så att ni har något att läsa imorgon när ni stiger upp haha (a)
dock är jag jäkligt uttråkad nu , funderar på att gå upp och titta tv like usual eller om jag ska stanna här ... ? tror det är mest socialt att jag smiter upp där uppe haha :D


miss my puppy :(

2 dagar fyllda med äventyr väntar :)

2010-08-09 - 23:31:44

Så ., nu har Ylva och Ryan kommit hem , och jag har nyss pratat med Ylva om veckan :)
Imorgon blir det barn museet i BOSTON , Michele hämtar mig vid 11 (klockan 5 i Sverige) och vet inte hur länge vi kommer vara borta så varnar för dålig up-date haha (A) Och på Onsdag ska vi till ett zoo/ladugård som ligger antingen i eller utanför Boston hehe och då hämtar hon mig redan vid 9 (klockan 3 i Sverige) så blir nog ännu sämre up-date då ... men tar igen det på eftermiddagarna / kvällarna , dock är det kväll / natt i Sverige då haha :p

Nu vet jag inte alls vad som händer , ska nog upp till Ylva snart och fixa med I-pod och sånt så jag har musik , sen börjar träningen imorgon :) funderar faktiskt på att springa till gymet imorgon så man får lite uppvärmning innan dansen :) och funderar även på att köra en timme pilates innan dansen börjar , vi får se hur jag väljer att göra och om det hinns imed vi ska iväg imorgon :)

GLÖM INTE HJÄLPA MIG OM VAD JAG SKA BLOGGA OM - HÄR - ..


just nu :)


Nu får ni ALLA se till att svara och hjälpa mig :)!!

2010-08-09 - 20:13:38

Jag har lite bloggtorka nu hehe vet inte alls vad jag ska skriva om ... så jag tycker att alla mina bloggläsare nu ska svara på en liten fråga jag har ...

Dagens outfit

2010-08-09 - 17:37:35

får hoppas det inte blir alldeles
för kvavt idag då jag kör på lång jeans.



en nyvaken dansande unge haha

2010-08-09 - 17:36:32

Haha ja jag skrev innna att jag skulle gå 10 , men när Dylan sov och jag satt här fick jag för mig att jag skulle gå 11 , så tjugo över 10 började jag göra vid mig och då såg jag på lappen att det stor 10.30am haha så det missade lilla jag haha :P
hahahah Dylan låg och sov och snarkade som fasen , sen helt plötsligt sätter han sig upp riiiktigt fort och börjar dansa till "Bedrock" som spelades på min spotify-lista just då , haha såg riktigt roligt ut med en nyvaken unge som sitter och dansar haha fan att man inte filmade det lixom hahaha :D

nu orkar jag inte sitta här hemma , vill inte tänka mer ... så nu sättar jag Dylan i sin vagn sen går jag , ingen aning om var jag ska gå , men här ska jag inte sitta och tänka ...

god morgon ...

2010-08-09 - 14:20:12

God morgon!
klockan är nu 08.20 och det är precis 30 minuter sedan Ylva väckte mig hehe :P
hade jävligt svårt att somna inatt, somnade nog inte förens vid 3 Amerikansk tid .. allt som gäller är ju tillit eller har jag fel ... ?

aja . nu sover nästa Dylan och då ska jag äta frukost och ta mig en dusch sen vid 10 ska vi bege oss mot WHOLE FOOD för de har någon barnstund där idag och vill få tiden att springa iväg lite :) och imorgon och onsdag blir det heldagar borta så får se hur updateringen blir de men varnar redan nu :)

Musik-nördar mig :)(a)

2010-08-09 - 04:57:50

Så , nu har jag kommit ner i min säng igen hehe :) ligger här med datorn framför mig och pratar lite med den enda som är vaken nu haha Tubias-nörd och lyssnar sönder på;
Mike Prosner - cooler than me
Lady Antebellum - I need you now
Eminem, Rihanna - Love the way you lie
Casa De Leones - No Te Veo
Juelz Santana, Razah - Changes
duuuuunderbra låtar ju :D

borde nog snart sova , men är inte alls trött ännu så vi får se när jag slocknar, men detta blir mitt God Natt inlägg iallfall :)(aaaa) så god natt mina underbara och få läsare :)!

Dagens outfit

2010-08-09 - 01:57:25

Dagens shopping outfit :)!








God mat :)!

2010-08-09 - 01:56:13

Bokade klart och fixade det sista med presenten ifrån pappa c/o :) så den 3 oktober 20.00 så kommer jag & Ylva befinna oss inne i Boston Garden för att gå på konsert tillsammans :) Vi kommer att titta på Roger Waters hihi :) Hoppas att det blir en bra konsert , hoppas jag verkligen för det kommer vara den första konserten jag har varit på , om man inte räknar NRJ in the park och sådant mög haha :p
Sen så käkade vi , Ylva the grillmaster grillade kött och till det blev det sallad (majs för mig(a)) och vitlöksbröd , smakade väldigt gott hehe :)
Gick ner här lite fort , måste fan städa i mitt rum haha katastrof :( ska ladda på min mobil nu , sen blir det nog lite mys i soffan ikväll och inte så värst sent då det är dags för Ylva & Ryan att jobba imorgon vilket resulterar i att Vanessa också ska jobba hehe :) så ska upp redan 8 imorgon så får sova i tid :)


haha mitt katastrof rum (a)

Dagens shopping :D

2010-08-09 - 00:21:21

Idag slösades mååånga dollar , men
jag klagar dock inte haha :D

Shopping = bäst i USA ;)


jeans shorts från Macy's - rea 10dollar (75:-)



25dollar refill CVS/pharmacy (
187,50)



Haha "bara för att"-tröja från Sears rea 8dollar (
60:-)



Shortsdress Sears rea 15dollar (
112,50:-)



roooosa sport-BH Marshalls 13dollar (
97,50:-)



Red Sox (
Bostons baseballs lag) 10dollar (75:-)



Träningsbyxa/tights Marshalls 13dollar (
97,50:-)



Nike tränings sko Marshalls 30dollar (
225:-)

Hemma efter en shopping-runda cirka 100 dollar fattigare :(

2010-08-08 - 23:55:37

sååååååå nu är jag & Ylva hemma igen efter en shopping-runda :)!
vi var inte ute med Dylan , för han somnade i vardagsrummet hehe så jag & Ylva satte oss i bilen och åkte till Burlington Mall och gick runt lite :) handlade en t-shirt och en shortsdress där (visar foto sen) och letade efter converse skor men finns inga vita och höga :(? och det finns väldigt få converse skor här faktiskt nu under sommaren :( men hittade iallfall ett par svarta höga som jag tänkte köpa men ska beställa vita istället imed att det är det jag vill ha , men hittade min storlek så nu kan jag beställa , Kids 4 , haha roligt man kan ha barn storlek :p
Sen körde vi hemåt men kompå att jag måste ladda min mobil med pengar och att jag måste ha träningskläder tills tisdag så vi stannade till någonstans på vägen och jag handlade lite på Marshalls, även ett par skor :) sen handlade jag T-mobile refill 25 så nu har jag pengar igen :)(a)

Har tyvärr glömt fota idag (sorry Peter haha) men tar igen det en annan dag :)

vaniljglass & jordgubbar ... ?

2010-08-08 - 19:47:14

Vi har inte kommit iväg ännu , men Dylan har inte somnat än och vilat hehe :p vi ska nog ut och gå en runda nu så han får sova , sen blir det shopping :D ohyes :D!!!!!!
vi har nyss ätit lite lunch, och jag fick ÄNTLIGEN lite Svensk "mat" till lunch haha :D och med "mat" menar jag Jordgubbar&Vaniljglass yummmmmmmmmiiiii :D haha

jag saknar min familj
jag saknar min hundvalp
jag saknar mina vänner
jag saknar min pojkvän
Längtar efter er alla<3

men ...
jag saknar INTE all drama
så det är skönt att vara i USA

God morgon , tog mig en sov morgon idag :)(a)

2010-08-08 - 16:29:46

God morgon!
klockan är runt halv 11 och jag vaknade för cirka 15 minuter sedan , tog mig en lååååång sov morgon idag haha (a) Nu ska jag klä på mig sen gå upp till Ylva, Dylan & Ryan :) idag tror jag att det blir en runda till Burlington Mall idag , men vi får se hur det blir :)!

Updaterar när jag kan :D!

bilder från idag 7 / 8 :)

2010-08-08 - 06:13:00

Lägger in bilderna som jag tog vid stranden & den
lilla sjön idag när jag var iväg med Ylva & Dylan :)


Kalkonerna på grannens tomt haha





När vi kommit till bilverkstaden iväntan på att få
veta vilka toningar rutorna skulle få =)



Sjön & Stranden



Ylva & Dylan på stranden









Påväg hem igen



Hemma efter en middag på Border Café :)!

2010-08-08 - 02:56:17

Hemma nu efter en GOOOOD restaurang middag :) Vi körde till Border Café där de har Mexikansk mat , och jag tog Chicken Fajitas (stavning?) med frech fries , riiiiiktigt gott haha :D och läsken va typ XXXL stora haha skojar inte :D
Nu är vi iallfall hemma , sprang ner här för att hålla igång bloggen =) ska upp till de i vardagsrummet nu och titta tv :) Imorgon blir det förhoppningsvis en shopping-runda :D vill ha converse, träningskläder, onepiece, tandblekning, bikinis etc :D

Border Café



Haha läsken :o!
(haha Ylvas hand för att visa storleken :p)



Maten, över god :)!

(haha detta var för 3 personer, hade kunnat vara till kanske 6 haha :p)




Ryan & Dylan :)



Nu ska vi ut och äta :)

2010-08-08 - 00:39:05

Åkte iväg med Ylva och Dylan för att tona rutorna på Ylvas nya fin fina bil :) lämnade in den och det skulle ta cirka 45 minuter så vi gick ut en runda :) kom till en strand vid en sjö, så Dylan gick lite med Ylva och jag satt ner för har så fruktansvärt ont i huvudet :( (bilder kommer senare) tillbaka och hämtade bilen sen körde vi hemåt :)

har varit hemma i max 1 timme , och nu ska jag byta tröja sen ska vi ut och äta :)!

Dagens outfit

2010-08-07 - 19:53:48

Dagens outfit :)






Hämtat nya bilen :)

2010-08-07 - 19:52:33

Det blev ingen Baby-swim idag Dylan var för trött , men vi blev utelåsta istället haha så vi ringde Ryans farfar och åkte dit för att hämta extra nycklar :p Vi såg även en massa kalkoner på grannens framsida hahaha! två kalkoner med MINST 10 bebisar hahaha, sjukt coolt var det faktiskt :p (a) efter det åkte vi till BabiesRus (stavning? toysaRus typ fast för bebisar) och handlade skydd till bilen från Dylans bilsäte . sen åkte vi till NISSAN för att träffa Ryan och hämta upp Ylvas nya bil :)
Försäljaren fortsatte att prata och jag tror att varken Ylva elelr Ryan hade fråger för de ville bara hem haha :p
Jag och Dylan åkte med ylva i nya bilen hem och Ryan körde sin bil. saken va det att bilen lät öööööööver mycket , och det lät inte alls som om att den växlade, en automatare, så vi stannade till och tydligen hade Ylva lagt den i läget där man växlar själv så vi hade kört i typ 30 MPH i 1a växeln hahaha :p

Kom hem , och nu sitter jag i köket och håller Ylva sällskap när hon lagar lunch och nu är maten klar :D

Glass och "what would you do?" - yummi

2010-08-07 - 04:57:04

Så , nu har vi slöat i soffan och tittat What would you do? haha hoppas aldrig att man hamnar med i det programet, dolda kameror och saker haha :P vi käkade även lite glass , haha var så sjukligt gott och är riktigt ledsen att den glass-sorten inte finns i Sverige , kan tyvärr inte sorten i huvudet men den är sjukt jävla god :D
Sen somnade jag till i soffan Ylva väckte mig jag borstade tänderna etc och un ligger jag här , ska sova direkt efter detta lilla godnatt inlägget hehe :)

Jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga up-dateringen de senaste två dagarna, men jag ska bättra på mig I Promise :)!
GOd NAtt!

nyss ätit mat :)

2010-08-07 - 02:09:44

Nu har vi nyss ätit mat , Ylva lagade någon ris+brunsås+korv+grönsaker blandning och det smakade riktigt gott faktiskt :) Smet ner här nere nu för att kissa och blogga hehe :) Nu blev jag sugen på glass , så ska fråga om de kan bli glass till efterätt haha (a)
Imorgon blir det baby swim , sen hämta Ylvas bil sen ingen aning . Blir iallfall att spendera pengar antingen imorgon eller söndag för har hittat MINST 2 bikinis från Victoria's Secret som jag SKA ha , sen måste jag ha träningskläder då jag börjar dansa, gymma & på pilates nästa vecka :)

En trevlig dag med trevlig lunch och trevligt sällskap :)!

2010-08-06 - 19:53:02

Hejhej!
hann inte skriva imorse , eller jo jag hann men pratade med älskligen hela morgonen så tänkte inte alls på att blogga :p
Gick och la mig ganska tidigt igår men somnade inte förens vid 12 kanske :o
vaknade idag 10 i 8 av att Ylva väckte mig , låg kvar en ltien stund sen klädde jag på mig och gick upp :) åt lite och så , sen runt 9 somnade Dylan och då pratade jag med älsklingen :) Dylan vaknade vid 10 igen , och pratade med mamma en stund sen med :) tjugo i 11 kom Ryans mamma Michele hit , för vi skulle på lunch :) Vi satt här hemma och pratade lite undertiden jag klädde på Dylan och så :) Sen kom Dylans faster Kristin och kusin Bradley med , och lite efter 11 kom kusin Allie med :) vi satte oss i två bilar och körde till Cambrugde (stavning?) för att luncha :)
Stället de pratade om hade semesterstängt så vi satte oss på något Grekiskt ställe för att luncha :) jag beställde in en Chicken kebab med frech fries haha :p men det visade sig vara kycklingspett med ris , och pommes bredvid haha ? helt felbeställt men men , Bradley och Dylan käkade riset och jag det andra :) Snälla Michele bjöd på lunchen och vi satt där i kanske 1 - 1 och en halv timme och hade det jätte trevligt :) trevlig släkt Ryan har , kan jag verklige säga :)
Efter det så åkte vi hemåt och Dylan somnade i bilen så han vaknade nyss och tittar på barnprogram så jag har möjlighet att blogga haha (a)

Vet inte alls vad som händer idag faktiskt , men på måndag blir det att gå till WHOLE FOODS för de har något för barn halv 12 på förmiddagen och jag fick ett presentkort där på 100dollar av Michele :) Fick även min "lön" för dessa två veckorna idag , 330dollar :) bara att tacka och buga :)
Sen på tisdag ska jag träffa Micehele, Kristin och Bradley igen och gå på något Zoo , sen på onsdag ska vi göra något annat inne i Boston :) Roligt att planera upp lite så man inte bara sitter hemma och har det tråkigt och saknar alla hemma föööööör mycket :)

Dylan på Grekiska stället :)



Dylan & Bradley :)


Grattis Ylva :D!

2010-08-06 - 04:26:28

Verkligen FÖRLÅT för extrem dålig up-date idag men Ylva fyllde som sagt 27 år idag så hela eftermiddagen har gått åt hennes present hehe :)
Under dagen hände inte speciellt mycket , det regnade ute och var bara allmänt tråkigt väder och det var fruktansvärt kvavt väder både ute och inne :/
Men typ kvart i 5 kom Ryan hem , berättade om överaskningen till mig hehe sen ner i duschen , vid 5 kom Ylva så pratade lite med henne :) kanske kvart över 5 - halv 6 satte vi oss i bilen för Ylvas överaskning , hon trodde vi skulle äta eller så men icke sa nicke , inte ännu iallfall haha :p Överaskningen tog i princip 2 timmar att "göra" haha så Dylan blev uttråkad och jag roade honom medan Ylva & Ryan fixade allt :)
Sen hem , handlade upp mackor typ på vägen som vi sedan åt i vardagsrummet till tv , sen gick jag ner hit , har lagt upp alla bilder på facebook som jag tagit här i USA hitentills :)


Dags för Ylva att få sin 27-års present av Ryan :)



Hon valde mellan;
En vit Nissan Murano årsgång 2007
En grå kromad Nissan Murano årsgång 2009
(den stora på första bilden, under "SA" på NISSAN)
En vit Nissa Altima årsgång 2010

Det blev en ...........

Vit Nissan Altima år 2010 !

God morgon , Grattis Ylva :)!

2010-08-05 - 14:51:10

God morgon!
jag låg vaken en liten stund till efter att jag stängt av datorn, för andra gången, men det gick tillslut haha :)

vaknade idag 5 i 8 av att Ylva väckte mig , så tog på mig och gick upp och Ylva gick nästan direkt . Åt lite frukost med Dylan , och nu sover han nästan :) Idag vet jag inte vad som händer faktiskt , vi får väl la se :)

Grattis På 27-års Dagen Ylva :D!


Sanna och Ylva :)

Försöker sova , svårt efter en dag som denna :(

2010-08-05 - 05:03:30

Denna dagen har bara varit kaos , och därför har det blivit så otroligt dålig update ...
Åkte och handlade med Ylva innan iallfall, vi tog även med oss Dylan . Sen hem och var i köket när Ylva lagade mat , och hjälpte till att packa upp alla varor. det blev Hummer-macka till förrätt och ost-fyllda snäckor(pasta) till "huvudrätt" , efter det så blev det bara slö i soffan till America got talent. sen gick de och la sig , och jag skulle göra det samma , men jag kan verkligen inte sova .. tänker för mycket på vad som hänt under dagen , fast att allting är löst nu , sån tur är! Jag vill släppa det , jag vill glömma det , men det är så otroligt svårt och det hugger till i mitt hjärta varje gång jag tänker på hur det hade kunnat sluta om det inte blivit löst ...
Nu ska jag försöka sova , IGEN , har redan legat i sängen i ungefär 1 timme , men det går inte , tankarna springer iväg ifrån mig , och därför kommer här nu en liten text om min André , tankarna är hos dig just nu efter denna dagen . Du ska veta att jag älskar dig ... !

-
-

Att det skulle bli jobbigt att vara ifrån dig i 3 månader visste jag , men jag trodde aldrig någonsin att det skulle bli såhär jobbigt bara efter 1 och en halv vecka.
Vi har haft våra motgångar under denna resan redan, men den starka kärleken som vi har till och för varandra gör att vi klarar dessa med en klackspark.
Vi har bara varit tillsammans i 3 månader, men redan känns allt så underbart tillsammans med dig, antagligen eftersom viljan efter dig varade i 2 år innan jag fick dig.
Du är den första jag tänker på när jag vaknar, och den sista jag tänker på innan jag somnar. Jag har älskar förut, ja det har jag, men det har ärlig talat inte varit på denna nivån. Jag trodde att jag redan hade älskat någon på högsta nivån, men det var verkligen ingenting jämfört med känslorna jag har för dig efter såhär kort tid. André Clarensius, du gör mig oerhört lycklig och jag är så glad över att du är min!

Nu är det "bara" 77 dagar kvar tills jag äntligen är i din säkra varma famn igen, tills jag äntligen får känna dina underbara läppar mot mina, din lukt och bara ha dina armar runt min kropp. Jag längtar så oerhört och det är den längtan som övertygar mig om att jag klarar denna resan, att VI klarar denna resan<3


Jag Älskar Dig André Clarensius <3
God natt mina (få) men
dundergulliga läsare :)

1000e inlägg = bild-inlägg

2010-08-04 - 19:19:40

bara för detta är mitt 1000e inlägg
så lägger jag in alldeles nytagna
bilder på mig & Dylan med webbcamen :)

(varnar för katastrofhår , nyduschat och egen torkat = DANGER med mitt hår haha :()





















Tvätt-dag

2010-08-04 - 16:56:26

Det är varm , kvavt och dåligt väder idag så det blir en inne dag igen . Dylan vaknade nyss och jag håller på att tvätta :p Tror inte det händer så mycket mer idag faktiskt haha :p Åka och handla mat och sådant med Ylva sen imed vi bara handlade det allra viktigaste igår och sen blev klockan 8 och vi blev hungriga så åkte hem fort och lagade mat haha :D
Nu måste jag byta blöja på Dylan och fortsätta med min lilla tvätt . haha amerikanska tvätt-maskiner är ju precis som på filmer , haha :)

Norrsken igår, som man missade ...

2010-08-04 - 14:27:35

God morgon!
igår så skulle det synas ett "norrsken" här vid horisonten mellan 10pm och 2am , jag väntade upp till 11pm och sen orkade jag inte hålla mig vaken mer , så jag gick och la mig :p
haha sjukaste drömmen idag ? först paddlade jag på något hav i en gummibåt? sen satt jag på flyget hem med pappa och farbror som bor i Afrika , men sen helt plötsligt fanns Ylva & Dylan, Wanji och Veronica där också och jag fick en glasbit i ögat? haha sjuk dröm ?

Vaknade iallfall av att Ylva väckte mig tio i 8 precis när pappa skulle ta bort glasbiten haha :p
Gick upp där uppe , Ylva gick 8 och jag & Dylan gick ner på nedanvåningen :) han är heeeeelt fast i tvn haha så passade på att skriva ett litet inlägg här :)!



"god natt"-inlägg idag , riktig blogg-torka-dag ...

2010-08-04 - 03:51:51

Idag har jag haft riktig blogg-torka men har endå inte haft något roligt att skriva .
Slö dag idag , sen blev det att åka och handla med Ylva :) börjar att dansa nästa vecka , och jag längtar redan som fasen :)! höll henne sen sällskap i köket när hon gjorde mat , blev brocolli-fyllda kyckling bitar och ris , sen blev det att åka till 7Eleven med Ylva och handla glass och lotter .
Så har nyss avnjutit en BEN&JERRYS half baked glass och jag NJÖT verkligen haha (a)

Nu blir det ännu mer slö framför tv , men nu med choklad haha (a)

Dagens outfit

2010-08-03 - 19:27:16

Lite bilder på Dagens :)












3 / 8 - 2010 , eller som de skriver i USA - 8 / 3 / 2010 (y)

2010-08-03 - 15:24:59

God morgon ?
klockan är nu 09.24 , men jag har varit vaken i 1 och en halv timme , men har inte varit här inne förens nu hehe :p
Vaknade tio i 8 av att Ylva & Dylan kom ner occh väckte mig haha , inte bra att vara vaken så länge som igår ju haha om man ska upp runt 8 :p
Dylan sover och jag har gjort mig en soppa till frukost , de hade inget annat hemma därför vi ska handla idag haha :p Sitter på msn och pratar med lilla Karla :D<3

Vettifan vad som händer idag ..

22.58 - God natt!

2010-08-03 - 04:58:47

Nu är det dags för mig att säga God natt mina fina läsare :)


miss my blonde hair ibland bara!

3 månader <3

2010-08-03 - 02:52:35



4 månader sedan så bestämde du dig för att ge mig kyssen ,
kyssen jag velat ha i över 2 år .. kyssen jag gått och väntat på ..


Nu har 3 månader gått , 3 månader utav ett underbart förhållande
där man känner sig sjukt speciell och älskad. Och det är snart 2 månader
sedan du sa de där tre speciella orden , jag minns det som om det vore igår <3
Jag kan tyvärr inte vara hos dig idag , kan inte vara hos dig förens bara någon enstaka
dag innan det har varit du och jag i 6 månader , ett ½ år, då kan jag äntligen vara hos dig<3

Det jag vill få fram är att Jag Älskar Dig André Clarensius och jag är så sjukt
glad över att det idag är Du & Jag och har varit det nu i tre underbara månader <3
Jag tänker på dig varje dag , och jag saknar dig otroligt..
Du är min <3

Lite Om 2009's årgång

2010-08-03 - 02:45:05

(har sjukligt tråkigt, då slutar det såhär)


År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 2;an & 3;an på Heleneholms gymnasium
Vad hade du för hårfärg - brun - blond
Hur lång var du - 1,61 antar jag?
vem var du kär i - A
Hade du nån Pojk/flickvän - ja
Vad brukade du göra på fritiden - umgås med vänner, festa, dansa
Vilka umgicks du med - Sandy c/o , Kaya, Louise etc. :)
Var allt Bättre då - Nej
Skulle du vilja gå tibx dit - haha nej
Har du förändrats - Ja , alla förändras mer eller mindre

Nu:
Vilken klass går du i -
Ingen, har tagit STUDENTEN
Vad har du för hårfärg - Brun
Hur lång är du? - 1,61
Vem är du kär i - Min älskling André
Har du nån Pojk/flickvän - Ja
Vad brukar du göra på fritiden - Umgås med vänner & pojkvän, fika, blogga, (festa) - Men just nu , jobba i USA
Vilka umgås du med - Flickorna & älsklingen - Men just nu Dylan, Ylva & Ryan haha
Hur ser du ut - brunett, kort ?

Har du:
Kysst någon -
Ja
sovit brevid någon med samma kön - Ja
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja
slagit ner nån - Nej inte slagit ner
Ljugit för en bra vän - Vit lögn kanske ?
Svikit någon - ja ..

Vem:
Skrev du senast till på msn -
älsklingen
Kramade du senast - Dylan
sov du hos senast - Ylva & Ryan - 79 dagar till
Vill du vara just nu - Mig själv?
Ringde dig senast - älskling på Skype .. räknas det ? Annars mamma

Vad:
Drack du senast -
Sprite
Köpte du senast - Sprite , Snickers & KitKat
Gjorde du igår -
Shoppade i Boston :)
ska du göra imorn - Passa Dylan , handla med Ylva & Dansa
Vill du göra just nu- Vara i älsklingens famn <3
Åt du senast - Taco-lassange
Är närmast dig som är rosa - En klänning



Kärlek :
Du är kär nu -
Ja, och mycket!
Du har sårat nån så den började gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smugit ut utan lov - Ja när jag var yngre
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja någon enstaka gång men bara något litet!
Jag har en hemlighet som ingen vet om - ja
Jag har fuskat i ett spel - haha ja
jag har struntat i ett prov - ja

Dåliga Tider:
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag har tagit medecier mot drepression - nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - ja antagligen
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
ja
Jag har sett någon dö - ja
Någon du Har känt som nyligen som dött - nej nyligen

Tacos-lassange , smakade ......

2010-08-03 - 02:22:42

Så , nu har vi nyss ätit mat :) det blev tacos-lassange och det smakade ......... OST .
hahah nej men det var riktigt gott , men det var oerhört mycket ost på/i/under hela haha så det smakade en del ost men det gick ner och smakade otroligt gott hehe :) Nu ligger jag här i sängen för att hålle er nattugglor som fortfarande är vakna i Sverige updaterade om vad som händer här hemma i lilla huset i Woburn haha intressant va? Nja, vet inte riktigt , tycker faktiskt själv att min blogg är ganska tråkig haha .. Så ni får gärna kommentera och svara på frågan;

Vad Vill Du Läsa Mer Om I Min Blogg !?!

Imorgon blir det en dag hemma med Dylan , läste att det skulle regna/åska så blir en inne dag , sen blir det att handla lite till hemmet med Ylva :) Sen antagligen en dans runda , tror jag börjar imorgon redan , lättare att inte bli fet ju tidigare man börjar ju hahahaha :D Det blir Latin Hip Hop för min del , och tror jag kommer tycka om det :) annars så är det ju bara att skita i dansen och gymma på :)
Ska försöka gymma 3-4 gånger i veckan faktiskt :) får se hur det går haha :D!


bild från 09 :)

Efter en liten runda :)

2010-08-02 - 22:27:55

Tog på mig klackarna och satte Dylan i vagnen sen begav vi oss mot centrat i närheten :) Gick inom 7eleven för lite choklad och Sprite (a) och bara gick runt lite :) När mina fötter började värka, imed det är mycket uppförs/nerförs backar här, så bestämde jag mig för att röra oss hemåt :)
Folket här i Woburn är jätte trevliga :) hälsar, stannar för att prata och håller dörrar för en , jätte trevlig lite stad :)
När vi kom hem så blev det lite mat för Dylan , och massa knappande på TVn så nu vet jag inte hur jag får den att fungera haha (A) men nu sover han så sött :) Närsom kommer Ryan hem , och Ylva kommer runt 5 tiden :)
Vet inte vad som händer idag , antagligen bara äta och sega hemma haha :P Börjar dansa & gymma antingen imorgon eller nästa vecka :) vi får se , för ska fixa med kortet på YMCA först :)


gammal bild

Dagens outfit

2010-08-02 - 20:30:51

Mulet, och 20 grader. på med jeansen och klackarna
så beger jag mig ner till "centrat" med Dylan och tittar :)











Bilder från shopping-dagen i Boston 1 / 8

2010-08-02 - 15:51:20

Tänkte lägga in bilderna som
jag tog igår inne i Boston :)


Ovanför det oranga/röda på byggnaden är ett fängelse


fina bil-köer in till Boston (y)


en gata i "gamla Boston"


en park vi gick igenom :)


någon byggnad


Bostons stadshus


en utav alla shopping-gator


byggnader


någon byggnad

fortsättning på huset -->

Haha det högsta huser jag någonsin sett :o!


"street dancers" som gjorde flipps och olika trick


Dylan


en liten marknad


ännu en shopping-gata


Tog en paus i parken vi gått igenom innan


Dylan plaskade lite i "poolen"


haha :)


en EKORRE :o !?!


Sen Åkte Vi Hemåt :)

God morgon , klockan är nu 08.44 :)

2010-08-02 - 14:44:48

God morgon!

Igår blev det grillat hehe :) haha lilla jag tog kyckling som vanligt (a) men det var jätte gott , och till det blev det vitlöksbröd :) Efter det så blev det slö i soffan framför en film, men jag halvsov genom det jag sov , så redan kvart över 9 gick jag ner och somnade direkt haha :p

Vaknade idag först klockan 6 för jag behövde kissa haha men Ryan stod i duschen , så jag sonade om :) vaknade igen runt 7 , men då stod Ylva i duschen (antar jag) så somnade om igen haha och vaknade liiiite i 8 av att Ylva kom och väckte mig för hon skulle gå klockan 8 :)
Sens dess har jag försökt få Dylan att sova för han är jätte trött , och nu sover han nästan hehe :)
Idag är det ganska tråkigt väder , så vet inte om vi stannar inne eller bara går en liten runda ner till "centrat" , men isåfall inviger jag nog mina nya jeans och KANSKE nya skorna hehe vi får se :)



Hemma efter en runda i Boston city :)

2010-08-02 - 01:26:41

Såååååå , nu är vi hemma efter en LÅÅÅNG shopping-dag haha :D har slösat alldeles för mycket pengar idag haha men det har det varit värt :) men egentligen är det inte så mycket haha :p hittade dock inget till André, familen eller vännerna , bara till mig (a) men har 11 och en halv vecka kvar på mig ahaha (a)
Läggar snart in bilder från dagen , på hela staden :) Gigantisk och vacker stad :)
nu ska vi grilla lite mat , sen blir det nog en ganska lugn kväll :)

Dagens köp!


Marshalls - skor från "Steve Madden" 40 dollar (300:-)



Marshalls - Straigh Jeans 17 dollar (
127,50:-)



Solglasögon- Rainbow 7 dollar, men man fick 2 för 10 så Ylva tog oxå ett par



Rainbow - Klänning 20 dollar (
150:-)



En god lunch från BRUEGGER'S 4,60 dollar (ca 35:-)

Dagens outfit

2010-08-01 - 17:58:26

Dagens idag i storstaden :)









Nu blir det Boston :)!

2010-08-01 - 17:56:56

Så , nu har jag varit uppe och ätit , och pratat med älsklingen på Skype, pratat med mamma i telefon och nu även fixat mig :) Vi ska snart bege oss in mot storstaden BOSTON för lite shopping hehe :) Ska titta efter lite saker till mig själv , lite snyggt och sådär :) sen ska jag även leta efter saker att skämma bort familj, vänner och pojkvännen med :) min pojkvän har rakat av sitt hår , haha men han är lika snygg endå Min Bo <3

Nej , kastar snabbt in en Dagens outfit med , sen ska jag borsta tänderna sen ska jag & Ylva sätta oss i bilen :)!

Tar med kameran och fotograferar :)!!

1 Augusti, och klockan är 07.43 här.

2010-08-01 - 13:43:57

God morgon Augusti månad!
klockan är bara 07.43 men jag är tyvörr redan uppe :( jag vaknade först halv 7, tror det var för jag fick sms av älsklingen haha :p sen vaknade jag typ halv 8 av att min ena mobil låg och pep för den hade dålig batterinivå haha orka :p så startade datorn för att kolla om någon var inne , tyvärr ingen socialis haha :p
Jag ligger iallfall här i min säng , och trött är jag haha :p nu är det "bara" ungefär 80 dagar och 23 timmar svenk tid tills jag landar på Kastrup igen :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer , kanske shooping-runda ? we'll se :) nu ska jag iallfall ligga kvar i sängen haha :p men min mage börjar kurra så får snart bli lite mat (a)

I miss u all

2010-08-01 - 03:58:05

Klockan är inte alls mycket , men jag är trött efter en heldag på stranden hehe :p har bränt mitt ansikte med så jag bara kokar av värme , så nu ska jag byta om sen ska jag sova :)

Good night , I miss u all <3


Klockan är 20.38 och vi är hemma från stranden :)

2010-08-01 - 02:38:19

Hej! nu är vi hemma igen , och har nyss ätit lite mat som vi handlade med oss påvägen hem haha :p
jag, Ylva & Dylan åkte till Gloucester, en stad en bra bit ifrån, för att träffa Ryans syster, hennes man & son, och hennes kompis och man för att åka till stranden en runda :) vi åkte hem till Ryans föräldrar, dom som bor i huset i Gloucester, och bytade bil sen åkte vi ner till resten som redan var nere på stranden. Vi kom dit lite i 2 , så det var sjukt långa köer på hela motorvägen dit :p Jag solade en massa , och gick ner för att känna på vattnet en gång men det var kallt (och det finns hajar) så jag sket i det och fortsatte att sola hahaha :D
De andra gick runt 5 , och vi 3 stannade kvar ne liten stund :) sen packade vi ihop och körde till huset för att byta bil och lämna tillbaka lite saker , men det blev så att vi stannade där en liten stund tyvärr och sådant ..
När vi sedan körde hemåt blev vi sugna på glass så vi stannade till och köpte vars en SMALL glass(kulglass typ) med smak av Snickers och jag lovar deras "small" är som 5 kulor i Sverige hahahha helt sjukt ju :o!?!
Så jag & Ylva kämpade med att äta våra glassar på hem-vägen hahaha :p undertiden vi körde så smsade Ryan att vi skulle handla med oss mat , så vi stannade till på något ställe och handalde mat , jag tog en Grilled Chicken Sandwich hehe :p
Kom hem , startade datorn och sa godnatt till min älskling som varit uppe till 2 svensk tid för att säga godnatt (a) sen käkade vi och nu ligger jag här och skriver , ska upp där uppe efter detta inlägget :)












RSS 2.0