HEMMA :D!

2009-09-26 - 03:58:58


I'm home bitches :D!
har haft en skit rolig kväll alltså haha :D
började med att ta bussen hem till Lollogumman för att förköka där , men blev bara ett glas inte mer :) sen tog hon, jag & hennes bror bussen till Gustav , hennes bror handlade cigg och vi satte oss och vänta på Kaya & Daniella :) efter ett tag träffade vi dom , sen vidare till HIPP :) Jävla skit Rogge inte skrivit upp oss på listan för stod fan i den jävla kön i 30 minuter , INGET fint folk ska behöva haha , you know WE ARE SPECIAL :D! Iallafall :) kom in och hade skit kul , tog vars en tequila och sen var det dans :)
Tyvärr slutade det roliga lite för snabbt då Louises kamera försvann , men hittade den i garderoben efter kanske 30-45 minuter då någon hade lämnat in den :D då var Lollo och hennes bror inte på världens bästa humör så dom drog hem igen .. men jag & KayKay stannade kvar och röjde SATAN :D haha fy fan va roligt vi hade! Och man mår ju inte precis sämre av att få snälla kommentarer yes bitch (a)
Klockan 3 tände dom lamporna och stängde så vi fick dra :( KayKay blev påbackad av en äcklig fitta så blev lite kallabalik , sen dödade min mobil sig , och någon kille trodde det var jag som Sofia Karlsson som varit tillsammans med Hertzman men nejdå där tog du lite fel haha :D!
Blev hemkörd av KayKays killkompis , och i bilen partade jag & kayan vidare OFCORSE :D!
nu sitter jag i sängen , ska dricka klart min mjölk , sen sova :D

Tack för en skit rolig kväll KayKay , och tack Louisegumman för den lilla stunden du var där <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0