TIC-A-TAC Poker ;p

2009-07-31 - 18:52:15



Sitter och spelar TIC-A-TAC Poker med Joel på msn haha ;D snacka om att man har tråkigt då :p?
åt nyss, ska smsa Paul nu så får vi se hur vi gör :)

PUSS ;*

Stan :)

2009-07-31 - 17:33:47


Åkte in till stan och träffade Jossebabe, har saknat dig sjukt <3! Vi gick till House of Pain för hon skulle göra klart sin tatuering, typ äntligen :p? och Skånska Dagbladet var där och ville ha hennes story etc. så vi är med i tidningen imorgon eller i över morgon haha ;D Hennes tatuering blev sjukt fin alltså, trodde inte den skulle bli så fin efter att den blivit så förstörd i början ! Men men :) Efter det så gick vi till Hansa , sen till Stadium och handlade en ny väska :D fin fin :)! sen så tog vi 2an till södervärn, in på apoteket sen tog vi 1an :) jag hoppade av på Jägersro och bytade till 144an :) och på bussen satt Vanessas lilla mamma haha ;D När vi kom hem så rensade jag ogräs med min mamma på framsidan typ, sen in här och nu sitter jag här :) Ikväll ska jag träffa Paul & Matte :)





PUSS ;*

God morgon :)

2009-07-31 - 12:37:24



God morgon ... orkar inte skriva speciellt mycket just nu , är jätte trött haha ... Men idag blir det snabbt med Josse , sen ska jag träffa Paul, Matte och förhoppningsvis Theresa med :)??
Kommer bli kul kul :)


SAKNAR MIN JOSEFINA <3333333


PUSS;*

vill inte var den

2009-07-31 - 03:00:22



Ligger i sängen och funderar , för så är det väl alltid? man sitter och funderar lite extra på saker och ting när man är själv och det är tyst omkring en ... ? funderar på allt mellan himmel och jord, vänskap och kärlek ... jag är lycklig, jag har världens bästa vän som jag ska träffa snabbt imorgon, saknar dig himmels mycket Josefina ... ! samtidigt är jag olycklig, jag har världens otur i kärlek känns det som, fastnar alltid för den där killen som inte är typen man riktigt ska fastna för .. jag vill inte vara en i mängden, jag vill vara HON .. ! inte den, utan verkligen hon ... ush orkar inte mer, jag gör verkligen inte det ... vet inte vad jag ska göra och vad jag inte ska göra ... ? uuuh just nu vill jag bara skrika rakt ut ! I don't know what to do or say .... Big sleep to you babes , good night <3

.

Hej :)

2009-07-31 - 02:03:59


Nu är klockan 02.02 , och jag kom hem för cirka 5 minuter sedan :) varit hos Maximilian och kollat på VÄRLDENS SÄMSTA FILM hahahha :p eller så va bara han & jag tröga (?) iaf , fattade ingenting så gav upp haha :P sen gick jag hemåt och nu är jag här, ska starta tvn och chilla , nu ska jag ut i köket och se om det finns något att äta :D(a) Imorgon måste jag nog ringa till UM endå för att vara säker, för måste veta säkert .... !

PUSS GOD NATT ;*

Sommarchansen :)

2009-07-30 - 22:06:41


Nyss hemkommen från Sommarchansen :)! Det var väldigt tråkiga balad-låtar idag :( tyckte om 2 stycken det var en rock låt och en lite småbalad av en klasskamrats brödrar :) röstade på brödrarna (såklart) och dom kom vidare för det var publikens favoriter :)! sen så sjönt Behrang :D diggar han så sjukt mycket, sen är han ju snygg med så :) fick hans cd-skiva och tröja som SKA snvändas på finalen nästa vecka :)! sen så körde jag Veronica hem till Li i Nydala,  och sen mig & mamma hem ... :) nu ska jag gå hem till Maximilian ... skriver när jag är hemma ,
 
Behrang :D!!
'




PUSS ;*


.

Utflykt :)

2009-07-30 - 17:10:20


Ja nu har jag precis kommit hem efter en utflykt med Matte & Paul haha :) Gick först hem till Paul och satt där en liten stund, sen körde vi till Entré och fixade något till Mattes bil, sen till Svedala Qualiti Outlet, och var där lite , sen till Biltema och fixade ännu mer till Mattes bil haha :) Efter det så begav vi oss till Bt-skolan och träffade Sara, Theresa och JT :) satt där ett tag och sen körde vi hem till mig :) jag hoppade av och kom nyss hem .. snart kommer pojkarna igen och hämtar mig och min syster, och kör oss till Sommarchansen :)! Sen ikväll får vi se hur jag gör .... ?

PUSS ;* 

.

090730

2009-07-30 - 10:33:54


God morgon! Vaknade av att jag fick sms av Matte som unrade om jag var uppe haha :p ska följa med som på lite äventyr nu idag på dagen haha :p så borde egentligen gå upp nu och göra vid mig litegranna :) Skriver antingen innan jag åker iväg med dom eller när jag är hemma innan jag & syster åker till Sommarchansen :)!

PUSS ;*

.

Ny hemkommen :)

2009-07-30 - 03:47:17


Ja inget speciellt hände efter förra inlägget ... Och runt kvart i 10 tiden smsade Matte om att han & Paul skulle komma :) så jag klädde på mig ute kläder och sen gick jag ut , träffade Matte, Paul & Andy :) Satte oss i bilen och körde ut , Andy körde hemåt ist :p körde runt lite , sen hem till matte , sen runt lite igen haha , sen hem till paul och satt och snacka massa gamla minnen :) Shit alltså redan 2 år sedan , känns som om det var förra sommaren fan haha ! sen körde vi runt lite gör paul ville leka lite med sin bil haha :P sen hem igen och satt och snacka , och halv 4 bestämde vi oss för att gå hem mot mig :) kom hem nu precis, 20 i 4 haha :p är inte så trött att jag vill sova , men är endå trött haha , så blir nog tv en liten stund iallafall :) Imorgon blir det att gå upp i tid , för ska kanske träffa Matte & Paul på dagen :) Sen blir det Sommarchansen :) och efter det blir det nog att träffa Maximilian, men vi får se :)
Nu ska jag nog lägga mig och titta tv , sen sova :) PUSS ;*

.

Rubrik?

2009-07-29 - 19:37:41


Fan vad jag hatar att komma på jävla rubrikerna , öööh :(

Efter förra inlägget har jag smsat massa om imorgon :)(a) sen gick jag in till grannen för att mysa lite med Vera & Lina :) Vart mest med Lina , för lilla Vera var kinkig och tycker inte om när bebisar skriker haha och jag ska jobba på dagis (y) iallafall ... eftersom grannen, maarit och mamma var ute igår orkade dom inte laga mat så blev Pizza idag mums :D! Flemming kom, och jag körde och hämtade pizzorna , sen tillbaka till grannen och alla satt där och åt :) sen var jag en liten stund med Lina, sen gick jag nyss hem igen :) har ingen aning alls om vad som händer ikväll, vill inte bara sitta hemma ju :(
 




PUSS ;*

.

Städa :(

2009-07-29 - 16:42:24


Vaknade för snart 3 timmar sedan, sens dess har jag bara ätit och städat haha :p ingen aning alls om vad som händer idag ? Ska fråga kusin sen får vi se :) Imorgon blir det iallafall Sommarchansen sen får vi se vad som hittas på på kvällen :)?



PUSS ;*

God morgon :o

2009-07-29 - 13:41:48


Hahaha god morgon världen :p? Mamma kom nyss in och väckte mig , halv 2 !?! Hur fan länge har inte jag sovit haha , somnade lite efter 2 igår , och hade inte mamma kommit in och väckt mig kan jag lova att jag hade sovit längre hahaha :p iaf .. då har man sovit bort hela dagen idag , som man bla tänkte ligga nere i trädgården och sola , men nu efter 2 tar solen fan knappt någonting alls så känns väldigt onödigt haha :p  så vad händer ikväll :)??

.

Film :)

2009-07-29 - 01:54:46



Ja innan var det ju kalas dags , och det var helt jävla drygt :( gjorde inget speciellt bara tittade på klockan för jag ville hem :( vi åt pizza sen efterrätt :) sen vid 20 i 10 begav vi oss hemåt:) Kom hem och städade undan lite grann i rummet och bytade om , sen begav jag mig utåt och mötte upp Maximilian :) Gick en liten bit , sen hem till mig och tittade på Taken :)) när filmen tog slut satte vi på tvn och snackade litegranna :) Vid halv 2 tiden så begav vi oss utåt för att han skulle hemåt , så följde med en liten bit sen va det att säga hejdå :) sen hemåt igen och nu sitter jag här och mitt rum är terroriserat av Sara & Veronica haha :p Ska väl titta lite tv nu , sen ska jag nog sova haha (a)

PUSS ;*

Kalas-tajm :)

2009-07-28 - 15:29:17


Har bara legat i sängen hela hela dagen och funderat på ikväll - ska jag eller inte ??
iaf ... har klätt på mig och sådär , nu ska jag KANSKE kasta på mig lite smink :) sen kommer pappa och hämtar mig & veronica så ska vi till Mellan Grevie för att fira Veronica som blivit 16 och Adrian som blivit 6(?) :) sen åker vi hem igen runt 8-tiden :) så får vi se vad jag hittar på :)

Kalas klädd (a)



PUSS ;*


.

Trevlig kväll på Etagé

2009-07-28 - 11:48:08



Kom hem 05.13  igår och tänkte skriva ett inlägg här , men min mamma skulle upp och jobbaså hon var vaken och min syster hade snott min dator , så blev att lägga sig i sängen direkt efter tandborstning :)!

Iallafall ... Bosse körde mig hem till mimmi där vi bara tog det lite lugnt :) sen så skulle vi fixa dricka, och killen va stört tjurig så han sket i att komma haha !?! så vi fick tag på dricka klockan 10 :( kom upp till mimmi och drack lite och gjorde vid oss :) sen körde vi något cp-spel haha som vi MÅSTE göra igen haha ;D klockan 12 rörde vi oss mot Etagé , tog 7an till Gustav sen gick vi :) Kom dit och det var en liten småseg kö men det var lugnt :) Alla kom in , sköööönt :)! hängde av jackorna, sen ner i rökrummet :) upp och dansa, och 90% av kvällen var vi inne i Ladan där dom hade bästa VANESSA-MUSIKEN :D Svenska låtar och rock :D!! Träffade på Peter, Marcus, Sandy, Natha, Lina och så träffade man även Cihan :)! Hade en helt underbart rolig kväll :) Och för alla som ville veta, jag "fyllde år" igår, så man fick sig lite dricka haha ;D ! och i slutet var det ju bara puss på rödbetan :) Lugn musik med en söt kille:)(Y)(och nej pussade inte han, bara dansa:))  sen stängde dom Ladan tio i 4 så vi fick gå ut på andra dansgolvet där det var bajs-techno-musik :( Aja , när dom stängde där med så hämtade vi jackorna , och gick till McD haha :D Där var fullt med folk, från normalt folk till idioter haha ! sen tog man taxi hem för mamma tyckte inte jag skulle vänta tills 10 över 5 för att ta första bussen hem så jag hade varit hemma runt 6-tiden :p
När jag kom hem gick jag in och borstade tänderna sen in i rummet, haha och i sängen låg mammsi :) När jag kom hem skulle hon upp för hon skulle jobba haha :) La mig i sängen, och somnade ganska snabbt, det var ganska ljust så kunde inte somna direkt haha :((
PUSS PÅ DENNA HELT UNDERBART ROLIGA OCH TREVLIGA KVÄLLEN :D!!!


Lägger in de bilderna som funkar på Bilddagboken nu haha :)!


.

Etagé :)

2009-07-27 - 19:31:58


Var i Entré med syster för hon skulle bygga naglarna :) så satt där med henne i 2 timmar , sen så gick vi upp på Gina Tricot och jag handlade en jätte st skjorta och en tunika, båda för 49 kr styck :D!, som jag kanske ska ha på mig ikväll ?? sen tog jag 144an hem , och har nyss ätit ... Nu ska jag packa litegrann sen blir jag körd av Bosse hem till Mimmi för att göra vid mig och lite sådant :) Sen vidare till Arlöv och sen till Etagé :D !!!

PUSS ;*

Entré

2009-07-27 - 14:41:09


Har nyss dushat och klätt på mig .. Nu ska jag snabbt ta något att äta till frukost haha :p sen 5 över 3 ska jag ta 144an in till malmö med syster till Entré för hon vill bygga sina naglar :) sen blir det hem och äta middag sen vidare på förfest (?) kom att tänka på att jag måste ringa Sandy nu bara för det haha :) sen ikväll blir det Etagé med flickorna :D  <33  

God morgon

2009-07-27 - 12:04:19



Nu är klockan 12 och jag vaknade precis av bosse och hans föräldrar som SKRIKER NÄR DOM PRATAR :@
iaf ... blev väckt halv 6 imorse av mamma för vi skulle ner och sjunga för Veronica <3 jag var helt pigg för att klockan skulle vara så lite haha :p Vera fick en kudde och pengar av mamma & Bosse , en baddräkt av mig och ljus & klämmor av Sara & Sofia , och hon blev jätte glad av allt :) sen när hon hade öppnat alla presenter var hon tvungen att ta en tugga av chokladbollen för vi andra ville sova igen (a) så hon tog en tugga sen gick alla utom mamma och la sig :) somnade DIREKT haha :p nu vaknade jag , svarade på Annas sms och nu ska jag starta tvn :)
Idag är en slödag framtills ikväll då det blir partyyy partyyyyy :D!!!


.

Grattis Veronica <3

2009-07-27 - 00:15:05


GRATTIS LILLSKIT TILL SYSTER <3

1993 - 07 - 27 kom min syster till världen , min stjärna i mitt liv <3

Jag älskar dig Veronica , Grattis på 16-års dagen <3!!


.

Love story

2009-07-26 - 23:13:17


Ligger i sängen i mitt MÖÖÖÖRKA rum , bara datorn som är tänd (a) och lyssnar på
Love story - Taylor Swift , riktigt riktigt vacker låt! Någon som kan skicka den till mig :o !?!
Iaf , ligger här bara och har fett tråkigt , ska nog starta tvn snart och slöa lite , och om precis 48 minuter blir min LILLA syster 16 år , Shiit tiden går snabbt, hon var precis jätte liten ju .. <33

tråk

2009-07-26 - 20:32:56



Hjälpte syster med att bygga ihop hennes lilla byrå , för hon är inte ett dugg händig haha .. lovar att om man säger "ta stjärnskruvmejslen till mig" till henne så hade hon gett dig spårmejslen hahhahah :(( iaf ... efter det så skulle vi äta , va inte speciellt hungrig efter 150grammaren jag åt i Röstånga marknad , men käkade litegrann endå haha :p Nu måste jag städa mitt rum , här ser verkligen för jävligt ut :( sen vet jag itne riktigt vad som händer idag .. Peter tyckte jag skulle komma och titta film och tjocka mig , men det är söndag , och bussarna ut till kristinehåla slutar gå ganska tidigt haha :P men men ... sen ska jag lixom upp runt 5 - halv 6 tiden imorogn och sjunga för veronica som fyller 16 , för mamma ska jobba och åker runt 6 haha :( men men ... Imorgon blir det iallafann Etagé för hela slanten med flickorna :))!!! ska bli kuligt haha  ... :)



Mostrar su interés , o perder mi



.

Röstånga Marknad :)

2009-07-26 - 18:36:25



Pappa kom in och väckte mig och veronica vid halv 11 tiden (?) för idag ville dom bege sig till Röstånga Marknad ... Gick upp väldigt segt och klädde på mig , sedan blev det en liten frukost , blä :( Vi körde hemifrån vid kanske halv 12 (?) oc kom fram , det var typ sjukt äckligt gegiggt där och jag och veronica är STADSBOR , haha ni kan bara tänka er hur vi gick runt där inne på marknaden haha :p gick runt något varv , åt mat och sen karuseller haha :) Haha jag & Veronica åkte Virvelvinden , och vi var dom enda som åkte den karusellen den rundan , så det stod en kille hos oss hela tiden och det var sjukt vad vi snurrade haha :p det gick så snabbt att man fick tårar av vinden, både jag & vera, bara det att det syntes på vera för hennes mascara rann som fan haha :p hon hade svarta streck ut från ögonen och torkade det och blev helt fläckig runt ögat :D Sedan körde vi hemåt och som vanligt somnar jag i bilen haha :p men mådde illa som fan efter karusellen :p hahah ... Kom hem och vaknade utanför , packade ut min packning och sa hejdå till pappa, emma och marie och sprang in och kramade min mamma <33 hihi :$  sen har jag bara packat upp och så , hängde nyss tvätt nu ska jag städa rummet :(( får se vad som händer ikväll :)? Etagé imorgon iaf :))

BIlder på VanessaAnnelie på bilddagboken :)

Utkast: Idag blev ...

2009-07-26 - 10:45:53
Uppladdad inatt , men datorn krasha så inlägget kom inte upp ..

Idag blev det en sådan lördag jag inte ville att det skulle bli ...
har inte hittat på någonting alls och har verkligen har helt
sjukt tråkigt :/ och mår inte toppen heller för har sjuk sjuk
mensvärk , men ska fan inte klaga , trodde verkligen att
jag var gravid för min mens var 2 månader sen , och hade¨
jag varit det hade jag blivit 19 år gammal mamma för
aldrig i hela mitt liv att jag skulle gjort en abort , NOWAY !
men men , behöver inte tänka på det längre fast att jag i
mitt hjärta egentligen önskade att det fanns ett litet liv
där inuti mig .. Aja , GOD NATT ;*

Lejonkungen <3

2009-07-25 - 23:34:50


Sitter i köket vid min bärbara och Veronica sitter bredvid mig med pappas bärbara , haha sociala :p? Vi tittar på Lejonkungen :) Börjar alltid gråta när Scar knuffar ner Mufasa och han dör , har inte gått en enda gång utan att tårarna kommer :( Lejonkungen är en av de få filmerna jag börjar gråta för när jag tittar haha :$

Har jätte tråkigt .... Alla är helt döda med :((



.

Vad händer :)?

2009-07-25 - 20:28:02



Jahapp , pratade nyss med Maximilian i telefon och vi ska inte ses idag , en annan dag :) ...
Så , Vad händer ikväll :) !?!

tråååkigt

2009-07-25 - 19:02:53


Jag är riktigt riktigt uttråkad alltså , vet verkligen inte var jag ska ta av :( har jätte jätte tråkigt , och sitter och försöker göra om lite bilder i Bildprogramet GIMP 2 som pappa fixat fram till mig , som jag verkligen fattar noll utav .. haha skrattretande hur tråkigt jag har ju vafan :( iaf ... ikväll vet jag inte riktigt vad som händer , kanske ta mig in till Malmö och träffa Maximilian .. :)? men vi får se , eftersom jag är ute i Arlöv hos min father :)

Puss ;*



.

Josefina .. !?!

2009-07-25 - 14:20:25


Josefina Ekholst ... Jag SAKNAR Dig .. ! Var fan blir du av mitt hjärta ??


.

oxie (:

2009-07-25 - 13:57:47



somnade igår efter lite smsande som jag inte minns något av haha måste smsat i sömne , läste smsen imorse och allt hade endå varit rättstavat hahaha :p iaf ... somnade efter ett tag , och idag hade jag ställt klockan på halv 9 för jag skulle köra hemifrån halv 10 för att vara i Oxie klockan 10 :) Snoozade vidare till 5 i 9 sen gick jag upp och skulle äta frukost , då kom pappa hem och vi käkade ... 20 i 10 körde jag hemifrån mot Oxie :) kom fram och mötte familjen :) Hälsade på alla sen gick mamman, pappan och lillasystern iväg och jag stannade kvar med Kajsa som hon heter :) Först så gick vi ut en runda, jag gick och Kajsa cyklade :) när vi kom tillbaka spelade vi bara lite spel och sådära :) Klockan 12 kom familjen tillbaka och pappa kom och hämtade mig :)
Jag & pappa körde till Kidde och fixade lite , sen till Jägersro och handlade sen till ToysRus och handlade present till grannen som ska Namnges idag :) sen hemåt :)
Nu sitter jag här och syster står bredvid mig och bakar Chokladbollar :D ..
Får se vad som händer idag? orkar bara inte sitta hemma ikväll och inte göra någonting alls :(

jag saknar dig inte, jag vill inte sakna dig ... !

2009-07-25 - 01:53:38


Ligger i sängen och mår typ bajs , bara för jag har just dig av alla i hjärnan .... !?! vera satte på låten "Nobody want to see us together" som var vår låt sa vi , för det var precis så vi hade det ... ingen ville se dig & mig tillsammans men endå var det vi i tre år ... Jag vill inte tänka på dig .. !!!! när jag är med mina vänner så känner jag ett hat mot dig , men så fort någon eller något påminner mig om dig eller oss eller när jag ser dig så saknar jag dig , och det är inte alltid lite jag saknar dig , och jag tycker inte om att sakna dig , jag vill inte sakna dig ... jag vill inte tänka på dig , jag vill ingenting som handlar om dig ... Jag älskade dig och jag var lycklig med dig , men inte i vissa tillfällen , men du var där för mig endå , även när vi bråkade som mest och jag bara gick som alltid , du gick efter mig lugnt och sansat de flesta gångerna och fick mig att gråta av lycka att jag hade dig och allt blev bra mellan oss igen , det var alltid så , eller ja för det mesta iallafall ... nej vanessa vafan , jag ska inte sakna dig , jag ska inte !!! jag vill verkligen inte sakna dig , jag vill inte sakna oss , jag vill inte , men endå gör jag det !!!! vafan !! idag är det 2 år och 2 månader sedan jag valde att lämna dig , och jag tror att det var ett av mina bästa beslut jag tagit i mitt liv fast jag ångrade det som fasen igen .. men det var det bästa , det vet jag framförallt nu i efterhand ... nej nu ska jag lägga av , jag saknar dig inte , jag gör inte det , jag vill inte !  hejdå!

Stan :)<3

2009-07-24 - 21:21:17



Tog bussen hem till Simon igår för en pokerkväll med Beddinge folket och 3 av Simons andra kompisar :) killarna satte sig och spela och tjejerna, Jag, Viktoria & Johanna, spelade Guitar Hero en runda var sen gick vi ut och badade i Simons pool, haha det var ju kallt :( efter det så gick vi tillbaka in i huset och spelade Guitar Hero typ hela kvällen och sen somnade jag haha :p blev väckt klockan 2 av att jag, viktoria och johanna skulle gå ut och möta johannas storebror som skulle köra oss hem, jätte snällt av honom :) kom hem och somnade direkt hahah :p

Hade ställt klockan på 8 idag , men vaknade inte förens 9 haha :p så tog det lite lugnt i början, sen gjorde jag vid mig , sen kom Anna med min lilla Matilda vid 20 i 10 tiden :) vi tog detlugnt tills pappa kom hem med Emma och tills Sandy kom hem till mig :) sen gick vi ut till bussen, och 3 stycken bussar bara körde förbi oss imed vi hade 2 barnvagnar :( men vi kom fram till stan och det blev McD direkt för flickorna var hungriga :) sen somnade de och jag & Sandy passade på att fika i Barista :) sen vaknade de och vi letade lite kläder och sådant :) Jag handlade 2 par jeans och 1 par shorts, sen fick Emma en gul baddräkt :) Anna kom till stan och vi gick tillsammans till Folkets park för att flickorna skulle få leka på lekplats, men när vi kom fram började det att ösregna :/ så jag, Sandy & Emma begav oss hemåt :) kom hem och ingen var hemma och jag har inte nycklar , så jag & Emma fick sitta utanför en liten stund och vänta på  pappa & veronica :p
sen åt vi och nu har vi bara tagit det lugnt .. tror inte att något speciellt händer idag för imorgon ska jag vara i Oxie klockan 10 för att lära känna flickan jag ska börja passa :)

Tack för en mysig dag!<3







Fler bilder från gårdagen och dagen hittar ni på min
bilddagbok :)!

Ingen sommarchans idag ..

2009-07-23 - 18:41:16


Pga vädret och att alla inte skulle komma till sommarchansen idag så blev det ingenting för mig heller , de enda jag vet som ska dit idag det är Veronica & Amanda .. så jag stannade hemma ... 19.56 ska jag ta bussen till värnhem och sedan 6an till Gustav Adolf Torg för att träffa Robin, André, Lucas, Viktoria och Johanna för att sedan ta bussen hem till SImon :) det kommer bli trevligt ska jag lova :)!
Lite synd att J inte ska vara hemma ikväll, då hade jag kunnat komma in om honom  snabbt imed han också bor ute i Bunkeflo och hämta mitt armband som jag glömde där sist jag var där :( men men en annan dag :)
Sen ikväll fårvi se om jag somnar hemma hos Viktoria eller om jag tar bussen hem till pappa, beror på hur länge vi stannar för min sista buss hem går 1 haha jobbigt :(

Puss ;*

Sommarchansen :)

2009-07-23 - 16:21:16



Sitter i rummet med största lillasyster , har nyss bytat om :) vi åt precis där ute, potatis och revbensspjäll :D!
men sen smet jag & syster in här för att titta till min dator lite haha (a) nu ska det bakas här hemma, får se om jag och veronica hinner äta , sen ska vi ta bussen runt halv 6 tiden till Pildammsparken för att titta på Sommarchansen :)
Efter sommarchansen ska jag köra med Flemming hem till Simon för att träffa folk från Beddingeveckan och ha "pokerkväll" men Simon sa till mig att han har poolVANESSA KOMMER BADA :D
Sen ikväll får vi se hur sent det blir så får vi se hur lilla vanessa kommer hem hahha :p

Puss ;*

övningskör i Mmmmmmmmaserati ;)

2009-07-23 - 13:01:12

ja igår somnade jag ganska snabbt faktiskt haha , men det behövde jag fast jag planerade att sova närmare runt 12 tiden inte 2 haha :p men men :)
imorse blev jag väckt av pappa ett antal gånger men somnade om hela tiden , men när klockan var kvart i 11 valde jag att gå upp endå för skulle vara i oxies vårdcentral kvart i 12 :p gick upp, och åt ett knäckebröd sen körde jag med pappa vid kvart över 11 hem till mamma och hämtade min spruta sen till Oxie centrum och gick runt som yra höns och letade efter vårdcentralen haha :p kom upp och fick min spruta sen körde vi runt litegranna :)
kom nyss hem, och snart kommer systrarna hem efter sin glassrunda med farmor :) ska väl bara ta det lugnt nu på dagen :) Sen ikväll vet jag inte om jag drar hem till Simon på en "pokerkväll" med allt folk från Beddingeveckan :) eller om jag drar till pildammsparken och tittar på sommarchansen haha , får bestämma mig (a)

Puss :*

badade i bo01 (:

2009-07-23 - 01:49:23


Hej allesammans :)
lite dålig på att uppdatera idag men så blir det när man inte sitter hemma hela dagen haha :D ja imorse kom Flemming och hämtade mig och v körde runt litegranna :) sen 5 över halv 1 ungefär kom vi till körskolan och satte oss ner och väntade på min körlärare :) han kom och vi gick ut till bilen och eftersom jag redan kört stadstrafik och allt sådant fick jag köra direkt ifrån trafikskolan :)
det var faktiskt jätte roligt men var helt sjukt nervös haha och det märkte han :p Fanns bara lite småfel som jag fått in fel rutin i annars var allt bra sa han :) sedan fick jag även testa på att fickparkera för första gången i mitt liv och det var skit lätt och roligt haha :D! iaf .., tillbaka till körskolan och sedan körde jag hem :)
kom hem och åt , sedan satt jag lite med pappa bara allmänt i köket och planerade lite inför kvällen :) Så efter maten körde jag och hämtade Mimmi & Ellen sen körde vi till Stapeln :) där vi träffade Robin, Simon, Lucas & Johanna och lyssnade på när Old school spelade :) efter det så begav vi oss ner till "gb-bryggan" Scania badet för att bada :) jag hade bestämt mig för att inte blöta mitt hår, själklart ska Simon & Robin putta i mig , kramade om Simon och försökte få med honom i fallet men det gick inte haha :( SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KALLT :(  men lite små skönt var det :) Pojkarna började köra brum brum bilen och jag, mimmi och ellen begav oss :p tog bussen till Gustav och käkade i BK  :) sedan hem till mimmi :)
vi tänkte egentligen dra till Etagé för vi hade kunnat komma in ikv, för alla 3 var helt pepp på det :) men det var lite sent att komma på det kvart i 12 utan att ha för festat och inga kläder haha :p så det sket sig :p satt hemma hos mimmi istället och lyssnade på musik och sådant :)
Tog sista bussen hem 20 över 1 och nu ligger jag bara här i sängen (a)

Puss :*

de senaste dagarna lite snabbt :)

2009-07-22 - 10:38:05


Måndags blev det Etagé med kusinen min :) jag körde och hämtade henne sen körde vi hem till Peter i kirseberg :) dit kom även Marcus och sen kom Natha :) Essas kompisar Peter & Marcus om inte , en annan dag :)! Vi satt hemma hos peter och drack och umgicks och jag sminkade mig haha :) Vi åkte hemifrån Peter med taxi vid 12 tiden ungefär , och kom fram till Etagé :) kom in och det första jag gjorde var att jag såg Anes där inne .. vi gick upp och hängde jackorna sen blev det Champange :) sedan gick jag Natha och Sandy och dansa och hade trevlans :) och efter mycket spring upp och ner för att röka och dansa så kom vi upp på dansgolvet allihopa , och så står Anes bara en liten bit ifrån och vi ser varandra ... Han kom fram till mig och gav mig en kram som sa mer än 10000 ord <3... fortsatte att dansa och så med Sandy och dom andra , sen gick jag & sandy ner och hon träffade på någon hon kände så under tiden hon var med denna personen gick jag upp för att prata lite med Anes som jag saknat så sjukt , vi pratade lite och dansade och det kändes precis som när vi var tillsammans ... efter ett tag gick sandy så jag & natha stannade med anes och hans vänner, som för övrigt var jätte trevliga :) när klockan var ungefär kvart i 4 gick vi ut och vi gick tll McD i Gustav och käka, sen gick vi till Värnhem och tog första bussen hem :) kom hem och deckade DIREKT hahaha :) Tack för en trevlig kväll <33

Igår blev jag väckt runt 9 tiden, och då hade man sovit cirka 3 ½ timme haha tackar :)! gick upp och åt frukost och sådant , och runt halv 11 tiden körde vi hemifrån för att vi skulle till Böjstrup (stavning?) för att åka gammeldagståg från 1959 tror jag det var haha :p kom fram och åt en våffla , sen kvart över 1 avgick tåget till St Olof :) mysigt var det och det var första  Emma åkte tåg och hon gillade det haha :) Kom fram till St Olof  5 i halv 2 ungefär, jag & vera satt på medans emma pappa och marie hoppade av till toaletterna ... Tåget tillbaka gick kvart i 2 och jag somnade på tåget tillbaka haha :p kom fram och hoppade in i bilen och körde iväg, somnade i bilen med haha och vaknar av att telefonen ringde, det var mimmi men minns inget av vad vi sa haha, sen somnade jag om igen och när jag vaknade var det tomt i bilen förutom veronica som oxå låg och sov haha :p Pappa, Emma & Marie var inne i en affär utanför Ystad och kollade efter ridbyxor :p sedan körde vi till Elias <3 och hälsade på, och det var så jobbigt , saknar dig Elias <3
Efter det så körde vi in till Ystad för att äta , och vi hamnade på en Kina restaurang :D! satt där och åt , och sedan körde vi hemåt, men körde inom ett hus för att titta litegranna hur det ser ut utifrån :p sen hemåt, var hemma runt halv 10 haha :p ville egentligen bara lägga mig ner och sova, men hade bestämt med Anes att vi skulle ses och snacka lite och sådant , så tog bussen 20 över 10 hem till honom , gosh i love you <3 iaf ... vi pratade litegrann och tittade fílm och so you think you can dance :) jag bestämde mig för att ta bussen hem halv 2 , men när klockan var kvart över 1 tänkte vi det var bäst att kolla så dom gick de tiderna jag trodde , och NEJ justfan det är VARDAG så sista bussen gick 20 över , så vi fick stressa till bussen men missade den , haha :( och min pappa låg och sov :( så blev att vi gick en ganska lång bit, kanske halvvägs men eftersom min fot är skadad så gjorde det ganska ont så valde att låta Anes rama mig som han hade tjatat om hela vägen haha :p kom hem lite över 2 och sa hejdå <3 sen in och la mig haha , somnade nästan direkt :)

Idag blev jag väckt vid 9 tiden, för att jag skulle hinna äta frukost och sådant innan Flemming kommer nu 11 för att vi ska köra lite , och 12.40 ska jag även ta min första lektion på körskolan haha :) är helt nervös ju :$ efter det ska jag kanske träffa Mimmsan som man inte träffat på sjuuuuuuuukt länge :) får se vad vi hittar på :) behöver lägga mig tidigt idag för har sovit sjukt dåligt och lite nu de sista dagarna ...

Bilder från dagarna hittar ni på min bilddagbok :)!


.

dålig uppdatering

2009-07-21 - 22:02:28

har inte varit hemma idag så har inte kunnat uppdatera om dagen och kvällen igår ...
och tyvärr hinner jag inte det nu heller , för min buss går om 20 minuter så måste
börja röra mig nu , ska hem till Anes och prata , det behövs . <3

skriver om gårkvällen och dagens händelser när jag kommer hem! :)

Etagé kväll :)

2009-07-20 - 20:41:20

Fy mig jag är jätte dålig på att skriva förlåt (a)

idag har jag inte gjort så mycket , snackat lite med J om hur allt ska bli ,
och sen har jag hjälpt pappa att kasta trädgårds skit i spillepengen :p
sen har vi fikat lite med glass och sedan bara slöat :p

ikväll blir det Etagé med Sandy, Natha, Peter, Marcus, Peter & Marcus haha :D

   

PUSS :*

tråkigt

2009-07-19 - 19:33:16



var iväg innan och sa hejdå till kusinerna <3 såg ut som om Kazuri mitt hjärta skulle börja gråta och jag fick värsta klumpen i halsen och var nära att börja gråta själv. Kommer sakna dom något så sjukt !!! Men dom kommer i december igen och jag kommer till dom i Juni :D:D:D
Bilder som jag tog i Grönby kan ni se på min bilddagbok ! :)
efter att vi vinkat hejdå till dom så övertalade jag & veronica pappa att vi skulle luncha på McD, och vi fick som vi ville haha :D så vi körde till Midhem och käka och sen åkte vi hemåt :) Hemma har jag mest lekt med lera med syster haha :)
har precis ätit och vet inte riktigt vad som händer idag, orkar inte röra mig inåt mot malmö så stannar nog bara hemma :p
men saknar dig :o :$
men men , puss

Hejdå <3

2009-07-19 - 09:19:11


Igår blev det ingen fest med kusinen, vi hörde inte av varandra på hela dagen och jag var alldeles för trött för det endåså haha :p så jag var hemma under dagen, hjälpte pappa lite i garaget, sen efter maten så tog jag bussen hem till J för att titta lite film :)  det blev 101 dalmatinerna som spelades på 4an haha :) Stannade kvar hos honom till 2 , tog bussen därifrån kvart över , och kom hem 5 över 3 :)  Kom hem och satt och snackade med syster en kort stund, sen somnade jag jätte snabbt haha :p

Idag vaknade jag klockan 9 av att pappa stod och baknade på dörren, för vi ska till Grönby idag för att köra lite packning och så till Svågertorp för att sen vinka hejdå till Thomas, Wanji, Kazuri och Tuzo som åker hem till Senegal idag :( dom har knappt hunnit vara här och dom ska redan åka igen :( Men ser det från den ljusa sidan, detta året kommer de även till Julen med Ylva med familj och Sanna :D <333333333333333333333333 

Quireo que se me desee

2009-07-18 - 15:10:32
Deseo que la selección era diferente y que usted se atreve a seguir adelante,
Quiero que se me desee en vez de por su

Mycket på en gång (a)

2009-07-18 - 14:00:36


I Onsdags sov jag hos mina kusiner i Grönby :) det var jätte mysigt att bara få umgås med kusinerna innan de åker hem :) vi gjorde inte speciellt mycket, åt och sen tittade vi på Shakalaken (savning?) på tv :) sen gick vi och la oss , alla 4 flickorna låg uppe på loftet och Tuzo gick ner och la sig hos sina föräldrar istället .

Torsdagen blev jag väckt lite över 8 av minsta lillasyster som satt fint bredvid loftet och lekte med plastbokstäver, gick upp med henne så hon fick frukost och sådant :) i väntan på att alla andra skulle vakna så lekte vi lite där nere, sen upp för att väcka Veronica och Kazuri :) Runt 12 tiden var alla uppe och alla hade ätit frukost och vi begav oss mot stranden, förvåna som jag blev så hamnade vi på Beddinge strand :D vill tillbaka! VI badade och mös och hade det jätte trevligt :) Sedan åkte vi till Smygehuk och åt glass och Thomas handlade fisk till kvällen då Släktmiddag väntade :) När vi kom hem var vi ute lite i trädgården, sen kom Pappa, Marie, Adrian, Rolf & Marta och alla som var i Sverige var samlade :) Vi åt lite gott, och sen blev det efterrätt :) efter det blev det film för de små barnen och de vuxna satt och prata, efter ett tag hamnade jag hos barnen i soffan (a) VI åkte hem runt halv 11 tiden, och jag & Veronica kom hem till mamma runt 11 tiden :) Somnade ganska snabbt :)

Fredagen vaknade jag klockan 9, upp och hoppa, gick ner för att duscha och raka mig och sådant :) klockan 10 kom Flemming för vi skulle övningsköra, vi körde till Värnhem och jag fixade med mina pengar, det tog väldigt lång tid så vi hann inte köra speciellt mycket för klockan 11 skulle jag vara i Bo01 och möta Sandy & Viktoria :)
När jag kom fram till Bo01 ringde jag Viktoria, hon var lite sen, sen ringde jag Sandy som oxå var sen. Så jag bestämmde mig för att köra till Sandy och hämta henne, så det gjorde jag , sen tillbaka till bo01 där Viktoria hade kommit :) Blev SOL + BAD och jag njöt sönder mig :D Sen kom även Lina & Natha :) Vid 3 tiden gick Viktoria , och vi åkte runt 5 tiden :)
På Centralden mötte jag Jossebebe <333333333 och vi snackade lite , sen tog vi 5an till Gustav, och bytade till 1an. Jag bytade till 144an på Södervärn och bebe åkte vidare. Åkte hem och duscha och packade, sen kom pappa och skulle hämta mig, och jag övningskörde i pappas nya bil :D haha, kändes som när jag precis började köra (a) Vi kom hem och jag byrade om och fixade håret lite snabbt, sen körde pappa mig & Veronica till Coop, jag handlade sprite sen körde pappa mig till Sandy :) Kom fram till henne och vi började förkröka litegrann :)
När vi såg att klockan var 11 blev vi stressade för vi skulle möta Louise utanför Crown halv 12 . Sandy ringde sin kompis och han var snäll och körde oss dit :)! Vi kom fram och Louise var inte där med sina vänner än så vi satt och vänta, och ett jävla slisk kom fram till oss, ÄCKEL! Louise och dom blev sena så jag & Sandy gick in lite innan 12 då det var gratis, kom in och hängde av jackorna sen in på dansgolvet. Helt jävla TOMT :s Jag tänkte bara; vafan är detta ...
Vi gick till baren och handlade och satte oss ner, sen behövde Sandy röka så det gjorde hon, sen ut och det var fortfarande dött , vi stannade ett tag och tänkte dra till Deep vid 1 tiden, ,men precis innan det blev det lite liv och vi stannade där :)
Hade jätte trevligt förutom en diskussion om min & Sandys ålder inne i rökrummet, annars lyckad kväll :) Tack hjärtat!  Vi gick ifrån Crown vid halv 4 tiden, gick till en Falafel över gatan och satt där och Sandypandy var fullifullfull :) haha :p Vi tog bussen hem kvart över 4 och jag var hemma 5, direkt in i sängen och somna! :)

Idag vaknade jag vid halv 1 tiden, upp och borsta tänderna och kissa och sen ner i köket till dom andra, har bara suttit litegrann och nu åt jag nyss frukost .. Nu ska jag in i rummet och bädda undan min säng och sen får vi se vad som händer, Sandy vill ha med mig på fest idag, men tror jag stannar hemma vi får se :)!

Stranden med släkten <3


Bo01 med Sandy, Viktoria, Natha & Lina<3



Haha fin solbränna :p


Jag & Sandy innan Crown <3


Haha god morgon ;)

Till Grönby :)

2009-07-15 - 17:18:40
Nu ska jag & syster åkte till kusinerna i Grönby och sova där
tills imorogn eftersom dom åker hem till Afrika på söndag :(
så tar inte datorn med mig .. Sen på torsdag blir det en liten
släkt middag med alla som är i malmö för att umgås tillsammans
alla innan dom åker :) men missar tyvärr Sommarchansen :(



Så vi hörs på söndag :* Smsa/ring om ni känner för det :) (mp)
PUSS :)

Beddinge bilder :)

2009-07-14 - 23:33:33
Har fått alla Beddinge bilder nu av Simon :D alla finns på min bilddagbok ! :) Datumen 6-10 Juni <3
Ni får lite smakprover här :)













                                                  <3333333333333

Viktoria :)

2009-07-14 - 18:35:10
Jag har inte kännt dig alls länge, vi lärde känna varandra under U21 och ännu starkare vänskapsband fick vi under Beddinge veckan :) fast vi inte känt varandra speciellt länge så kan jag redan prata med dig om allt :) Jag har alltid haft svårt att förlita mig på människor jag inte kännt speciellt länge, men det var annorlunda med dig, redan efter 2 - 3 veckor kände jag att jag kunde prata med dig om det mesta ... Du vet väldigt mycket om mig för att ha känt mig i lite mer än  1 månad, och egentligen skrämmer det mig, men jag vet att du är en person man kan lita på! Du är en bra vän Viktoria <3 Tack för att du finns där när jag behöver prata, framförallt nu för du är den enda just nu som vet allt om hur jag mår och så <3

Söndag + Måndag

2009-07-14 - 10:24:21


Söndag;

Idag åkte jag hem till mamma, saknat henne :$ Brukar inte vara utan min mamma i en hel vecka haha (aaaaa) iallafall, pappa körde mig och Veronica hem till mamma, och jag fick ett Comviq Kompis 195, jätte bra tajmat för mitt gick ut den dagen haha :) Kom hem, och klädde på mig och lite så, packade upp alla kläder från Beddinge haha fy fan vad allt luktade unket skit :P 13.42 tog jag bussen in till stan och träffade Fiipi <3 Vi gick runt lite i stan, sen hamnade vi på MC (a)
Jag handlade;
* Badräkt(H&M) - 50:- kostade egentligen 200:-
* Shorts(Gina Tricot) - 75:- kostade egentligen 150:-
* Toffsar(H&M) - 20:-
* Tunika(Gina Tricot) - 75:- kostade egentligen 150:-
Billigt billigt :)
Gick inom på MC på Gustav och träffade Robin, Viktoria, Johanna & Lucas :) sen missade jag 32an på studentgatan, så valde att gå ner till Centralen istället för att stå där och vänta i en halvtimme. Och tur va ju det för på Centralen träffade jag mitt BEBEHJÄRTA <3333 Som jag saknat något så sjukt!!!  Hon tog 32an med mig, och bytade i Sofielund och jag fortsatte hemåt... Käkade och lite så hemma, sen begav jag mig till m<3 Vi tittade lite film och sådant :) sen gick vi ner till bussen, och hade självklart missat sista bussen för vi glömde bort tiden haha, så Bosse fick köra och hämta mig (a)

Måndag;
Idag skulle vi till Tosselilla med familjen och Sara & Sofias kusiner :) Jag mådde verkligen jätte dåligt men valde att följa med endå :) Somnade i bilen påvägen dit haha :p kom fram och lekte av oss lite granna haha :p åkte karuseller och lite sådant, sen var vi i vattenlandet, men vattnet var svin kallt så var bara i en gång, sen satt jag och sola :) Vi åkte hem runt halv 7 tiden , och jag deckade direkt i bilen, mådde sjukt dåligt :/ när vi kom hem ungefär 20 - kvart i 8 så gick jag direkt in i rummet och somnade på studs ... Syster snodde min dator och tyckte hon kunde sätta igång min tv vid 12 tiden när jag låg och sov, men nejdå jag ville sova så hon fick gå ut ur mitt rum ... jag vaknade runt 7 tiden, låg vaken cirka 15 minuter, sen somnade jag om och vaknade vid 9 tiden ... Yr och mådde skit. Kan inte ens stå upp utan att allt ska snurra :( Nu är klockan 20 över 10 och jag ska köra klockan 11, så måste äta nu och se om jag mår bättre ...


Bilder;





Fler bilder hittar ni på min bilddagbok, VanessaAnnelie :)

Beddinge <333333

2009-07-11 - 19:26:05
Ja, idag kom jag hem efter att ha varit i Beddinge med världsbäst folk sedan i måndags :)
Har inte haft såhär roligt, och mysigt på sjukt länge :)
8 personer i ett 4 manna tält, trångt men myyyyyyysigt :)
Varje dag har vi hittat på någonting tillsammans, inte världens saker
alltid men att bara umgås med detta folket har varit så sjukt roligt <3
Är sjukt glad att jag valde att jobba med U21 EM, annars hade jag inte
träffat detta underbara folket<3
VI badade ungefär varje dag i havet som va varmt, trodde det skulle
vara mycket mycket kallare :p sen har vi spelat lite fotboll och sådant :)
och pojkarna har spelat poker, och haft massa vattenkrig haha :D
Igår (fredags) var vi i Tosselilla haha över kul ju! :D
Kommer verkligen sakna Beddinge med folket riktigt mycket, för trivdes
verkligen där, och man anpassade sig jätte snabbt, men tror det var
mest för folket som var med :) och jag hoppas verkligen att vi alla kommer
att hålla kontakten med varandra, för vill inte förlora er! :)
En sak kommer jag inte glömma på länge, och det är DU <3

Åkte till Beddinge med Simon, Viktoria, Lucas, Robin, Jonas, André och Hans,
sedan åkte Hans hem och Lucas flickvän Johanna kom :)

TACK FÖR EN HELT UNDERBART ROLIG OCH MYSIG VECKA <1234567893333

Såhär mysigt bodde vi.<3


Tosselilla.<3

Hejdå :*

2009-07-05 - 20:42:28


Jaha, idag har inte hänt jätte mycket faktiskt ...
Minsta syster kom in kvart i 9 och sa "Nessa nessa vakna, vi ska äta frukost sen till ANDYS!!!"
hahahah hon är bara för underbar <3 Så det var bara att hoppa upp
ur sängen och klä på mig och sedan äta frukost :)
Vid kvart i 10 tiden körde hela gänget till Andy's och Emma
fick leka av sig :) alla vi andra passade samtidigt på haha (a)
Andy's är ju roligt att leka i (aaaaa) När klockan var kanske halv 1 körde
v hem och fixa lite smått snabbt, sen åkte vi för att handla till mig
tills imorgon när jag sticker till Beddinge i 1 vecka med underbartfolk :D<3
Sen tog vi det bara lugnt här hemma och käkade , sen körde Marie
mig och Veronica till mamma och släppte av oss där i 3 timmar ...
Jag packade och duschade och så :) sen hämtade hon oss igen
och nu sitter jag här... Tror detta blir mitt sista inlägg nu innan jag
åker till Beddinge, sen blir det 1 veckas uppehåll för bloggen för
v ska campa mitt ute i ingenstans haha nej skoja men tänker inte
ta med mig min dator , nej nej ska umgås med folket :)
Har 2 fullladdade mobilbatteri med mig, hoppas det räcker (a)


Syster lycklig på Andy's lekland <33



Packningen hahahha :p





PUSSSSSSSS Kommer sakna er ;*

Grönby .<3

2009-07-04 - 11:56:50

Igår hände verkligen ingenting alls haha :p
pappa kom hem på sin lunchrast och väckte
mig vid 11.10 ungefär och jag käkade frukost
med han när han åt lunch .. Sen åkte han till
jobbet igen och jag satt vid tvn och så ..
Sen när han kom hem åkte vi och hämtade
Emma från dagis, sen till affären och handlade
lite sen hem och käka, sen datorn sen soffan
med tv med pappa & Marie... Jag & Pappa
deckade i soffan och vaknade halv 3 ungefär
av att syster ringde för jag skulle öppna dörren
till henne för hon hade varit ute, sen in i sängen
och deckade riktigt snabbt igen haha :p

Idag ska vi till Grönby och hälsa på kusinerna!
Älskar och saknar er! skulle egentligen hem till
dom någon gång nästa vecka och sova över
men jag åker till Beddinge på måndag så blir
inte så ... Hoppas det inte kommer vara sista
dagen idag eller imorgon jag träffar er innan
ni åker tillbaka till Senegal igen ! :( men ni
kommer tillbaka till Jul igen, längtar redan <3!

Tisdag, Onsdag & Torsdag :)

2009-07-03 - 12:47:24


Tisdag;
Idag var det dags för jobb igen, tycker faktiskt om att jobba eftersom personerna på jobbet är helt underbara :)
jag, Josefin, Majlinda och Jenny blev satta att städa Tysklands & Englands omklädningsrum, och fy fan som där såg ut helt ärligt :o framförallt i Tysklands omklädningsrum! Visst förstår att de blev gada att de vann U21 EM, men vafan, vatten blandat med öl över hela golver och hae slagit sönder taket och ölflasker överallt hahahha :p
Efter ett tag kom pöjkarna in i omklädningsrummen med oss, vilket ledde till alla mot vanessa vattenkrig haha :D Faktiskt roligt men fan vad blöt jag blev, och hade tyvärr VITA shorts på mig haha, tur att jag hade extra byxor med mig :) och fick låna en tröja av Simon :) Efter att vi städat klart omklädningsrummen så slöade vi ganska mycket medan pöjkarna fixade med massa stolar som varit sittplatser under U21 EM som annars är stplatser :P efter det så fick vi sluta :) så jag, Simon, Lucas, Viktoria & Robin åkte till bo01 och jag "tog" mitt första dopp i havet detta året, eller ja Simon kastade i mig haha :D Men skönt som fan i vattnet :) Efter det så körde Simon mig till Centralen och jag ig 144an hem :)
väl hemma så gjorde jag ingenting alls, bara tittade på bilder och läste kort och sådant eftersom det var den 30 juni :(<3 


Onsdag;
Idag blev det jobb igen :) Har alltid tyckt jobbet har varit roligt imed vi itne har behövt göra så himla mycket, men  FY FAN vad jobbigt det var idag :( vi bar ut cirka 3000 stolar från ståplatserna som varit sittplatser i U21 EM. Var över tungt, men mest killarna som bar, tjejerna fick plocka upp alla skruvar och sedan sopa all skit, Haha över drickvet tråkigt och sjuk värme att jobba i alltså :(
Efter jobbet så åkte jag, Viktoria, Robin, Jonas & Lucas till ÖN, Pidde och hans två kompisar hoppade även på bussen dit :) det var varmt som in i helvete, och äckligt vatten :( men hoppade iaf ner i vattnet :D SKÖÖÖÖÖÖNT som fan i vattnet :) Sen så gick Pidde och hans kompisar, och Simon kom, så snackade vi om nästa vecka, LÄÄÄNGTAR! :)
Sen så tog jag & Robin 33an hem, han hoppade av i Lindängen och jag i Jägersro och snabbade mig så jag hann med 144an :D sen hem och äta :) Måns var hemma hos oss på middagen, så efter middagen blev det kortspel :)
Måns gick vid 11 tiden, och jag fick in och la mig :p

Torsdag;
Upp igen för ännu en dag, men även den sista, skönt som fan men kommer sakna folket :( <3
Vi gjorde ungefär samma sak idag som i onsdags, men bara på förmiddagen.. Halv 2 var det dags för VATTENFOTBOLL inne på gamla stadion :D över ball fan hahaha :D men tjejlaget förlorade hela tiden :( och en blev rejält skadad tyvärr :/ annars var det över roligt och skönt med det vattnet, vädert och massagerna haha :D När klockan var 4 ungefär fick killarna gå in i nya stadion och fixa och tjejerna fick stanna kvar och tömma poolen haha :p när vi var klara gick vi in i nya och skulle hjälpa killarna men jag skyllde på min rygg, och satte mig hos Simon som slutade i tisdags haha :p
Vi fick sluta vid 5 tror jag, så samlades vi några stycken och snackade om nästa vecka och om allt som ska med :)
Sen tog jag 3an till Södervärn och handlade cigg till mamma, sen kom pappa och Emma och hämtade mig :) och körde mig hem till mamma, så packade jag snabbt som tusan, sen ut till bilen igen så körde vi hem :) Men vi fastnade på Kina Floden, och handlade med oss Kinamat hem, GOTT GOTT :) Kom hem och åt, sen till Granebacken bredvid oss en liten stund för där var musik, och Emma ville dit hehe :) Sen hem igen, och Emma gick och la sig Marie kom hem och jag & pappa gick ut för att tvätta bilen :) roligt som fan faktiskt, men jobbigt att vaxa :( In igen runt 11 - halv 12 tiden, glömt (a) och slängde oss i soffan ett tag :) halv 1 ungefär gick jag in i rummet och bäddade ut systers säng eftersom den är lättast att bädda ut och hon är inte hos pappa :) deckade nästan direkt haha :D


Vanlig fotboll mellan lagen i vattenfotboll turneringen :)


Snygg bonnabränna efter mina shorts :(


Tvättade nya bilen med pappa :)
(haha alla 3 bilar syns på bild :))


Haha, halva taket är av-vaxat :)
RSS 2.0